Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-78 z 78.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[S T] Starship Troopers (1 904,86 %) vs [GORNICY] GORNICY & [T R] Totalna Rozpierducha (12 493,43 %) Zakończona
tsa - - Wojny Fenrir
PostCytat od Maciej: „Wszystkiego dobrego Górnicy. Przyjemność z wami było klikać. ” Było ok dopóki nie pokazałeś na co cię stać hipokryto. My mamy się dobrze, a na ciebie radzę Time uważać... Cytat od KokoFenrir: „Gratki wygranej wojny ” Dzięki Koko choć bardziej graty należą się kolegom z TR
-
[S T] Starship Troopers (1 904,86 %) vs [GORNICY] GORNICY & [T R] Totalna Rozpierducha (12 493,43 %) Zakończona
tsa - - Wojny Fenrir
PostZa kulturalną wojnę naszym agresorom, oraz naszym wojennym sojusznikom, dzięki którym można powiedzieć nie przegraliśmy dziękujemy. Jak to koleżanka z sojuszu napisała, że szczęśliwego nowego roku 2019 chuja dało więc zażyczyła sobie w 2020 tylko kasy, alkoholu i sprzetu RTV i tego życzę wszystkim PS. Banny chciałbym przypomnieć, że Maciej obiecywał Ci dex po minimalu do końca życia Aha to mówiłem ja Jarząbek (tomas)
-
tsa - - Wojny Fenrir
PostRevo popraw rw w spojlerze. Coś Ci uciekło.
-
Cytat od Ghost in the Shell: „Cytat od tsa: „EDIT 2: @Ghost in the Shell dał teraz popis, wstyd taki RW wklejać. Weźcie się ogarnijcie hieny cmentarne ” miales na planecie 25kk dexu przez co i tak wyszedlem (przeliczajac na dex 3kk) do przodu. FSow nie robisz bo pewnie dopilnować nie umiesz. prawie 400 % dla drużyny dla mnie nie wstyd... ” Mylisz osoby, to nie ja chłopaku...
-
Cytat od Revo: „Cytat od Ruda: „Skanowanie członków drużyny nie jest zabronione, jednakże zezłomowanie członka swojej drużyny kończy się wydaleniem z rozgrywki. ” czyli przykładowo gracz z mojego zespołu atakuje osobę z mojego sojuszu i nie mogę zrobić podstawki? ” Revo nie przystoi Ci nie wiedzieć takich informacji
-
Myślę, że ktoś kto kompletował drużyny nie wziął lub zapomniał wziąć przytoczonego przez Rudą pkt 2 zasad s&d pod uwagę. Błąd ewidentny aż gryzie w oczy EDIT: Minimalny % RW jest śmieszny... RW z własnych flot to super skil. Przypominają mi się zawody wędkarskie, gdzie przy braku jakichkolwiek brań wędkarze łapali raki LoL EDIT 2: @Ghost in the Shell dał teraz popis, wstyd taki RW wklejać. Weźcie się ogarnijcie hieny cmentarne
-
tsa - - Wojny Fenrir
PostPo burzliwej i pełnej emocji konsultacji doszliśmy do wspólnego zdania i jednogłośnie głosem dyktatora witamy po jasnej stronie mocy. Wyrażamy zgodę.
-
tsa - - Wojny Fenrir
PostTak więc jako dyktator sojuszu oficjalnie ogłaszam nabór chętnych z flotą. Paliwa potencjalnym przybyszom na przepały nie zabraknie. Minister Wojny niejaki Owczarz zarządził pospolite ruszenie co spotkało się z pozytywnym odzewem związków zawodowych, które to ogłosiły powszechne nadgodziny. Kadrowy Maciej już czeka na rozpatrywanie podań. xD Niech się dzieje...
-
tsa - - Wojny Fenrir
PostBedziemy rzucać w nich urobkiem w wykopów... Strzeżcie się na nasze kamienie nie ma szybkich działek xD
-
tsa - - Wojny Fenrir
PostBunny, no nie wiem, zastanowimy się. Będziesz musiał podciągnąć eko, ale złóż podanie uzasadnij odpowiednio to się zobaczy.
-
tsa - - Wojny Fenrir
PostZe swojej strony i myślę, że większości górników pogratulować chcę postawy, odwagi i męstwa w doborze przeciwników. Zespół Totalnej Rozpierduchy oraz TIME mogą odetchnąć, że im się teraz udało. xD pozdr Tomas