Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 224.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońca niczego się nie nauczył to i ja sobie ponownie skorzystałem Najlepszego w nadchodzącym roku Dnia 31-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Moose [OGN] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Bombowiec 1.100 Niszczyciel 2.900 Okręt wojenny 990 Pancernik 12.836 Mały transporter 3.556 Lekki myśliwiec 188.658 Ciężki myśliwiec 100 Krążownik 30.112 _________________________________________ Obrońca BIRKUT ________________________________…
-
Wiesz Nabu nie kazdy jest tak nie omylny i idealny jak Ty. I nie wycinaj moich wypowiedzi, bo wyciecie zmienia sens wypowiedzi. Nie ma sensu sie z Toba klocic, bo to jak rozmowa ze sciana. Nie wazne czy napiszesz dobrze skladniowo czy zle i tak nic do Ciebie nie dotrze. I dobrze wiesz o co mi chodzi z tymi multi. Szkoda, ze usunalem screen o tym, ktore konta sa wasze. No nic. Kto mial widziec to i tak widzial. Selenko nie stresuj sie swietami odpoczniesz przez pare dni i bedzie okej
-
Kurde każdy ma swojego Maćka...To ja jestem jakiś zacofany i gram bez Maćka? Tragedia normalnie. Selenko fajnie, że masz czym latać i pomagać Dziki już zapewne odbudował co stracił chyba, że wyłączyli może panowie ze spectre większą multi ?
-
Siemanko wszystkim odwiedzającym Leciało sobie na stacjonuj, myślę pewnie odbierze, ale jak po kilku godzinach się nie pojawił to postanowiłem się przelecieć do klienta Wynik poniżej Pozdrowienia dla całego sojuszu i ziomków z buddy ;) Dnia 14-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Moose [OGN] ________________________________________________ Bombowiec 1.099 Niszczyciel 2.700 Krążownik 22.222 Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 426.646 ________________________________…
-
Dnia 05-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Moose [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Lekki myśliwiec 30.000 Statek kolonizacyjny 1 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca stahoo [Jedi SW] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Recykler 4 Niszczyciel 98 Wyrzutnia rakiet 3.050 Lekkie działo laserowe 1.815 Ciężkie działo laserowe 376 Działo Gaussa 39 Działo jonowe 33 Wy…
-
Misi ST #19 i 20
PostDnia 05-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Moose [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Lekki myśliwiec 30.000 Statek kolonizacyjny 1 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca stahoo [Jedi SW] ________________________________________________ Mały transporter 3.000 Recykler 4 Niszczyciel 98 Wyrzutnia rakiet 3.050 Lekkie działo laserowe 1.815 Ciężkie działo laserowe 376 Działo Gaussa 39 Działo jonowe 33 W…
-
Starcie ze starą datą, bo niestety forum było wyłączone. Znaleziona flota, moonkilling i złomowanie pacjenta Operacja zakończona sukcesem Pozdrowienia dla OGNiowców :) Od: dowódca floty Twoja flota z: [x:xxx:x] dotarła do księżyca planety Księżyc [x:xxx:x]. Twoja gwiazda śmierci kieruje na niego swoje działo grawitonowe. Potężna fala uderzeniowa wstrząsa księżycem, który zaczyna się deformować i w końcu eksploduje. Ogromne odłamki skał szybuje w kierunku twojej floty. Nie ma szans na unik. Twoja…
-
Ale czy ja twierdze, ze jest to zle ? Nie jest taka mozliwosc podejrzewam, ze nie jestem samotnym mezczyzna wiec dlaczego Twoja druga polowka ma nie grac? Po za tym, jest to zgodne z zasadami gry wiec smigajcie dalej, bo serio macie zapal ps. To nie sarkazm.
-
Widać możliwość dzielenia IP daje fajne możliwości grania na dwóch kontach i używania dwóch flot tutaj tego nie ma, ale w poprzednich rw jest to ładnie zastosowane Korzystajcie i bawcie się dalej, bo macie widać zapał