Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 68.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ZAKOŃCZONA WYGRANA MNS [MNS] My Nie Spimy 12322,58% vs 1645,17% [CKM] Czarni_Koneserzy_Metalu & [B_S] BlackSun
Sierota - - Wojny Europa
PostBS .. hmm ciekawe Ave ... nie wiem zupełnie o co Ci chodzi ... bo ktoś rozbił swoją flotę by % zrobić... nie wiem ... zysk 5kk był ... może dla Ciebie to za mało i nie latasz ... mi wystarczało ... tylko zastanawiam się jak masz jakiś problem z liczeniem zysków i start to śmiało napisz pm. Z chęcią wytłumaczę Ci na czym polega dodawanie i odejmowanie bo chyba nadal masz z tym problem
-
ZAKOŃCZONA WYGRANA MNS [MNS] My Nie Spimy 12322,58% vs 1645,17% [CKM] Czarni_Koneserzy_Metalu & [B_S] BlackSun
Sierota - - Wojny Europa
PostCytat od Spartan_Flaga: „tu nie ma. Co gratulowac im flociarze 600k we flocie. Śmiech na sali. Leją ekonomów. ” Płaczesz jakbyś dowiedział się na czym ta gra polega. Było nie robić eko a flotę. Zdradzę Ci w tajemnicy jeden z największych sekretów ludzi z topki ... latają na słabsze konta ! A teraz idź wytrzyj gila z pod nosa i powiedz mi coś czego nie wiem albo po prostu zamilcz.
-
Sierota - - Wojny Europa
PostPopielniczka Na Pety [MNS] vs. Arczi [CKM] ~ 119.6% Dnia 16-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Popielniczka Na Pety [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.034 _________________________________________ Obrońca Arczi [CKM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 64 Krążownik 100 Recykler 99 Satelita słoneczny 80 Pancernik 35 Wyrzutnia rakiet 1.100 Lekkie działo laserowe 343 Ciężkie działo laserowe 6 Działo Gaussa 20 Dzia…
-
Jak ja cie wołam a Ty śpisz
-
w końcu wyszło tak jak powinno Dnia 14-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor kotl3t [SCS] ________________________________________________ Krążownik 2.279 Okręt wojenny 1.066 Pancernik 1.428 _________________________________________ Obrońca Commodore Gamma [KAPA] ________________________________________________ Mały transporter 1.944 Duży transporter 784 Lekki myśliwiec 6.612 Krążownik 632 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 2.565 Sonda szpiegowska 878 Bombowiec 106 ______________…
-
Ja to bardzo zły sąsiad jestem Ale sprawy rodzinne sprawiły że flota postała o kilka minut za długo Śrubki chyba wszystkie moje Dnia 09-12-2018 14:39:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Popielniczka Na Pety [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 16.358 Krążownik 7.514 Okręt wojenny 703 Pancernik 759 _________________________________________ Obrońca Inkfernus [RODO] ________________________________________________ Mały transporter 1.436 Duży transpor…
-
Jak co noc ostatnimi czasy Sierotki musiały podzielić swój zmęczony umysł na dwie części... Jedną musiała spać a druga złomować 2 tabletki Pulsarowej Insomnii i w przypływie lunatykowania udało się coś złomnąć Wierzba ! ja na śpiocha więcej złomuję niż Ty Dnia 07-12-2018 04:23:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Popielniczka Na Pety [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 655 Pancernik 419 Lekki myśliwiec 8.000 Krążownik 6.000 _________________________…
-
Brak jednej planety ... 0 deu ... mooon bez telepa ... jak nic Sierotki czuły pułapko-kontre Przyznać się kto zastawił sidła ? Ale jak to bywa Sierotki palec zawsze muszą wsadzić by coś nie wyszło Złom chyba cały? A może bez kilku śrubek bo potem obrońca coś cudował. Tak czy siak zaraz po wlocie choinka na planetach czyli Mikołajkowy klimat Dnia 06-12-2018 01:06:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Popielniczka Na Pety [MNS] ________________________________________________ Okręt wo…
-
Pułapka agresora? Pułapka Obrońcy ? Sierotki służą i pomagają każdemu sąsiadowi Złom bez 6kk zabezpieczony Bardzo mocno Sierotki patrzyły się w kierunku moona Sandaczowego ale lepiej nie mącić wody Kulki Unavita małe i rozpadają się jak czegoś dotkną Dnia 05-12-2018 12:03:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor badfella [SnS] ________________________________________________ Duży transporter 60 Lekki myśliwiec 5.915 Krążownik 666 Okręt wojenny 1.035 Pancernik 357 ______________________…