Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 199.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dario [GRUPA] & Amadeus [GRUPA] & Irial Astrauza [GRUPA] vs. inter888 [CAZADOR] ~ 3218.2% Top 1 ACS
PostCytat od GulashPL: „Gratulacje Grupa. Kolega inter zanim dał urlop skasował planety z moonami i pozwoliłem sobie skosić złom. Dziękuję Wam za darmową surkę hah ” I teraz Dario powinien cię odstrzelić....I NIKT nic nie powie... Ty lepiej zajmij się zbieraniem swojego złomu bo słabo Ci to wychodzi Gulasz Cytat od Hanysek: „16 Maj 2020 Dzięki za darmowy złom thumbsup.png Było ST wkleić dopiero jak złom byłby zebrany. ” Cytat od kiki3: „16 Maj 2020 no teraz posprzątane ale tez nie do końca... dalej …
-
Dario [GRUPA] & Amadeus [GRUPA] & Irial Astrauza [GRUPA] vs. inter888 [CAZADOR] ~ 3218.2% Top 1 ACS
PostCo tu sie zadziało wszystkie największe floty uni zrobiły masakrę Top Dario na więcej pancków obroncy SzO?
-
Jednak "pechowa" trzynastka przebita Starcie bez większej historii.... Pozdrowionka dla @staruch @synalek @Travis Joint @Lord Andromeda Dnia 25-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [Feniks] ________________________________________________ Krążownik 38.554 Pancernik 4.078 _________________________________________ Obrońca KAMAZ ________________________________________________ Mały transporter 609 Duży transporter 294 Lekki myśliwiec 47.705 Ciężki myśliwiec 1…
-
Zysk powalający, szkoda obrońcy pewnie SzO nie będzie urlop wisi Cytat od w0jci3ch: „nie zmam jeszcze przyczyny tego starcia ale siła wyższa musiała zawinić u obrońcy mieliśmy grać tylko kilka czy kilkanaście dni ale pociągnął dłużej i tak mu gratuluje wytrwałości agresorowi smacznego przetopu ” Tak mi się wydaje, że siła wyższa bo cisnął mocno i uczciwie szkoda kolejnego dobrego gracza, który odchodzi z tej uni!
-
No i krzykacz ogólnounijny zameldował się już na trzeciej uni z kolei.... jak to mówili w killerze i wylądował...... Cytat od GulashPL: „Zajmijcie się sobą okej? Nie podoba się stek to nie komentujcie ” Panie kolego super graczu, każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii na forum Więc nie baw się w stalinowskiego dyktatora Ja osobiście czekam, aż wylądujesz po prawej stronie i znowu napiszesz, że za szybkie uni , że nie ma czasu Jak co uni jesteś w super-mega-fajnym soju, a potem i tak się rozbi…
-
Lot trzynasty mam nadzieję, że nie pechowy Pozdrowionka standardowo dla NOstalgicznych oraz @Travis Joint @Lord Andromeda Procent obliczony 1912.01% + 107.40% zbiórka rozpruwaczy = 2019.41% Dnia 22-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [2020] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 166.001 Ciężki myśliwiec 8.374 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 4.997 Bombowiec 1.060 Niszczyciel 1.111 Reaper 717 Pathfinder 991 _________________________…
-
Kolejna piękna akcja pod tytułem usypianie czujności obrońcy i lot na aktywce Pozdro dla NOstalgicznych, @Travis Joint @Lord Andromeda SzO ponoć nie będzie więc życzę powodzenia na innej uni Dnia 20-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [2020] ________________________________________________ Okręt wojenny 7.999 Pancernik 2.913 _________________________________________ Obrońca Lord Vader [SBSP] ________________________________________________ Mały transporte…
-
Cała historia tego starcia zaczęła się tutaj jcz192tklu172.png @TACO nasz boss i założyciel oznajmił, że już najwyższy czas schować zabawki do piaskownicy, i odejść na emeryturę, co przeczuwałem gdy założył urlop niby na dwa dni dlatego chciałem uhonorować jego odejście, Wiadomo na każdego z nas wcześniej czy później nadchodzi czas, a zostają tylko najwytrwalsi na unii. Dzięki @TACO za cały effort, wspólne akcje, przepalanie paliwa razem, na prawdę niezła ekipa się zebrała, na pewno będzie konty…
-
Graty Luffy, mieć flote to jedno, ale potrafić nią latać, złomować i nie dać się złapać drugie Cytat od GulashPL: „Szczerze im dłużej w to gram tym bardziej się zastanawiam czy to mój poziom. Jeden skupuje konta, drugi sprzedaje bo ma ich dziesięć, trzeci mówi, że nie kłamie, czwarty im nie wierzy, z jedej wypowiedzi robi się sto, bo on tamto a on tamto. Ludzie grajcie bez emocji a nie podniecacie się, bo top lepszy, bo flota, bo cokolwiek. Jak dzieci w piaskownicy. A ja mam wiaderko i łopatkę a…
-
Cytat od RelentlessOne: „Kiedy ktos zarzuca cos nam a sam zastanawiajace przypadki ma Ticketow nie mam zwyczaju pisac, nie donosze na policje, jestem z GRUPY Moge sie jedynie podzielic moja opinia, po to jest przeciez forum. Za reke nei zlapalem, tylko zakladam piona! ” No przyznaje Illu trochę przeszarżował z ekspresją, ale tylko dlatego, że nie był na świeżo w temacie No tak myślałem, że skoro GRUPA to i nie ma mowy o donoszeniu Pozdro
-
Graty starcia, obrońce pewnie zgubiła pewność, że nikt takiej floty nie ściągnie, zresztą @m.o.u.s.i.k wszystko ładnie wyjaśnił Cytat od RelentlessOne: „1. The Purge prnt.sc/t0zn11 2. Illusion prnt.sc/t0znbq znajdz 5 roznic. ” @RelentlessOne i po co te całe domniemania? Czemu ma to służyć? Żeby rzucić na kogoś bezpodstawne oskarżenia? Jak masz jakiś konkret dodaj konkret,a nie się szczypiesz w jakieś gierki... a jak uważasz , że to multi wiesz gdzie zgłosić pisz ticket Jak nie znasz sytuacji , t…
-
Już raz na Kamaza przepaliłem, youtube.com/watch?v=BfcW0fWSeiw nie skanowałem tydzień , uśpiłem czujność, skan z zaskoczenia -> szybki wylot -> trafiony zatopiony Pozdrowienia dla wszystkich mających fun z normalnej gry, bez naginania i gry na pograniczu faulu oraz oczywiście Nostalgicznych, @Lord Andromeda @Travis Joint i dla @---Webber--- emeryta ogejmowego Dnia 16-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor paragwajski [2020] ______________________________________________…
-
LUDEK lubił czasem sobie nieodebrać fs'a, więc postanowiłem to wykorzystać Za pierwszym razem za długo się zbierałem z ludzmi i nic z tego wyszło Dzisiaj też miały lecieć conajmniej trzy osoby ze mną - jeden nie miał paliwa, drugi nie miał wolnego slotu, trzeci poszedł AFK i w końcu wyleciałem i doleciałem sam jak to bywa w życiu, straty miały być mniejsze , ale obrońcy w miedzy czasie doleciało 200kk floty więc były emocje czy wróci więcej i wtopie czy zyskam pozdrowienia dla NOstalgicznych ora…