Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 801-820 z 844.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Antharas United Cities of Space WKU [UNITED] 120582 Flota: Lekkie Myśliwce: 50000 Ciężkie myśliwce: 66 Krążowniki: 13 Okręty Wojenne: 1 Bombowce: 500 Niszczyciele: 35000 Gwiazdy Śmierci: 2 Pancerniki: 35000 Byle nie bywalcy przymusowego "Urlopu"

• nie wiem , może że takie rw będą odrzucane ? nie będą brane pod uwagę ? mowa tylko o rw z skład którego wchodzą same satelity i parę dtków

• Antharas [UNITED] vs. mariozly [SIW] ~ 1000.34% Agresor Antharas [UNITED] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca mariozly [SIW] ________________________________________________ Mały transporter 385 Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 353 Ciężki myśliwiec 4.496 Krążownik 6.891 Recykler 220 Sonda szpiegowska 5 Niszczyciel 51 Wyrzutnia rakiet 1.481 Lekkie działo laserowe 1 Mała powłoka ochronna 1 _____…

• a jakby tak zostało 150% ale satelity słoneczne nie liczą się do % mówię tu o lotach tylko na same satelity

• to ja się pytam kto robił aktywki mi Gratulację starcia , super zysk, byłeś pierwszy doczyściłem resztę i złom też dozbierałem tak jak zauważyłeś flota była podzielona na 2 części , stąd zamiast 9k recków wychodziło 12k (+- rzecz jasna) Agresor przejął: 710.783.250 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru Agresor przejął: 319.886.869 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru (9000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 324.000.000. Na polu zniszczeń znajduje się 65.384.800 jednostek metalu i 62.878.000 jednostek…

• Super zefir obyś częściej zakładał tematy w tym dziale , no i 90 gąsek piechota nie chodzi

• a nie wystarczy dodać * podczas gdy jesteś atakowany nie możesz wrzucić surowców do marketu ?

• 5% to max 15 % to przeginka, nie będzie to opłacalne jeszcze te -25% ... tak jak ktoś wspomniał , do handlu może dojść gdy ktoś ma surowce na planecie lub moonie , a nie chomikowanie

• "Na tę chwilę, po wprowadzeniu aktualizacji do gry na starszych serwerach, handlarz wciąż będzie dostępny." na FB Ogame jest też ankieta z głosowaniem

• ja to tak tylko zostawię odnośnie prędkości GS-ów (uni 68 prędkość floty x1) a bunkra board.pl.ogame.gameforge.com/i…-3-X-vs-daro1408-2917-65/ Klasa eko dla mnie na chwile obecną bardzo spoko, no ale tak, częściej trzeba będzie zwozić surowce, osobiście nie mam super bunkrów, raczej coś co zniechęci do lotu na dzienne wydobycie, jeżeli będzie +25% do każdej planety to obronę trzeba będzie trochę podnieść ale bez obsesji , kto nie pilnuje ten traci , to główna zasada tej gry i nie jest ważne czy …

• Tak jak złom z całej galaktyki, całego uni, a nawet z dwóch sąsiednich uni oO Dla klasy ekspedycji

• Tak w woli ścisłości na disco podawalo się nick z forum? Jak tak to mi to umknęło jakoś

• @Das140 a może 1-2 sloty dla reszty 3-4 dla eko ?

• Tak, mowa o dopalaczach a może i o innych

• Ankieta była w grze

• Przepraszam, sprostuje poprzedni post 105% wartości. Nie drożej o 105% +5%

• Przeczytaj co wcześniej napisałem, że powinno być drożej A połowa ceny to zapytanie do Hermesa To powiem jeszcze raz, statki na licytacji powinny być w tej samej cenie lub drożej

• @Hermes a jak to ma wyglądać, multi robi flotę, wystawia o specjalnej godzinie za połowę ceny? Chyba że źle odbieram to co napisałeś

• Zależy od tego za ile owe statki będą sprzedawane, mam nadzieję że będzie przynajmniej 105% drożej niż budowanie ich samemu, wtedy to będzie miało sens i nie będzie tego o czy mówisz, natomiast jeżeli będzie można je kupić poniżej wartości produkcji to wtedy tylko krzyżyk na drogę

• Czy ja wiem EA (mowa o battlefield v) robi road mapę i później okazuje się że się nie wyrobiłi z czymś i czegoś nie ma, a miało być Skoro została dana podpowiedź że statki danej frakcji będzie można kupić, to myślę że bonus do prędkości floty będzie dawała klasa a nie statek. Z drugiej strony jak będzie można kupić statek innej klasy i to on daje bonus, to jaki sens w dzieleniu graczy na klasy "Zbieracz: większa produkcja surowców, szybsze statki handlowe Odkrywca: szybsze badania, lepsze rezult…