Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 418.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szybko szybko i się udało, obrońca zalogował się niedługo po starciu i tym sposobem uratował 250 mln surówców, niech ma na odbudowę Pozdro dla N C! Rip walcz dalej ! Dnia 14-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 4.321 _________________________________________ Obrońca tachion [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 30.400 Krążownik 400 Okręt wojenn…
-
Cóż , jakby nie patrzeć gratulacje się należą. Top 1 Acs, % ten z tych extreme ,obrona jak i wpadka dobrego gracza (za jakiego uważam Ripa) - więc gratuluje. Rip stracił czujność, ale wiem że jeszcze pokaże kilka steków Dobrze , że to tylko gra i o tym wszyscy pamiętajmy Obrońcom odbudowy, Rip Tobie Super mega szybkiej odbudowy
-
Nowy Rok - nowy rekord Wiem wiem - dało się wyciągnąć więcej zysku, ale zareagowałem szybko i już nikt nie mógł dołączyć. I tak zysk nie jest taki zły Dziękuję Matt za pożyczkę brakujących recków!! Pozdrowienia dla N C i znajomych Obrońcy życzę Szo , mam nadzieję że będzie grał dalej Edit Dell pozwolił na cytat Cytat od dell1983: „ale kuzwa w bialy dzien:/ ” No tak wyszło , że w biały dzień Dnia 04-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] _____________________…