Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 418.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wstawiam na prośbę Pawulona Szkoda, że obrońca podebrał tyle złomu , ale zysk i tam bardzo ładny, gratki Pawulon! Dnia 24-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor PAWULON [N C] ________________________________________________ Niszczyciel 3.108 _________________________________________ Obrońca RAMZESS [ADW] ________________________________________________ Mały transporter 1.602 Duży transporter 3.257 Lekki myśliwiec 181 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 335 Okręt wojenny 200 R…
-
Kolejny raz Myślałem, że będzie znów lot na marne. Ostatnio zabrakło kilka minut i obrońca regularnie odbierał Fsy. Odbudowy i zorganizowania życzę. Dnia 23-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.000 Pancernik 968 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca jozue [NSDAP] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 5.040 Recykl…
-
Psychol coś słabo ostatnio odbiera Fsy. Taki mały czyścioch Dnia 23-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.000 Pancernik 950 _________________________________________ Obrońca Psychol [TEA] ________________________________________________ Mały transporter 76 Duży transporter 3.914 Lekki myśliwiec 1.740 Ciężki myśliwiec 2 Recykler 270 _________________________________________ Po bitwie... Agresor…
-
Małe, ale cieszy Pozdrowienia dl N C! Dnia 19-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Mały transporter 11.000 Okręt wojenny 3.000 _________________________________________ Obrońca Psychol [TEA] ________________________________________________ Mały transporter 209 Duży transporter 2.400 Ciężki myśliwiec 8 Recykler 721 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lukos [N C] ____________________…
-
No coż, należy pogratulować przeciwnikowi długo przygotowywanej akcji. Dziwi mnie tylko to , że tyle trudu, tak jak mi pisałeś , że musiałeś nocke zarwać żeby niszczarki przewieźć - skutkowało tak małym zykiem jak 50 kk. Bądź co bądź - dobra Twoja i gratulacje za udaną akcję. Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy
-
Wczorajszy locik , zysk taki sobie , ale coś się dzieje Dnia 14-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 3.847 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Shireen ________________________________________________ Mały transporter 326 Duży transporter 1.753 Lekki myśliwiec 735 Ciężki myśliwiec 12 Krążownik 89 Okręt wojenny 6 Statek kolonizacyjny 7 Recykler 400 Niszczyciel 126 Gw…