Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 418.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Po kilku próbach w końcu udało się trafić obrońcę, życzę mu szybkiej odbudowy Dnia 07-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca juma ________________________________________________ Mały transporter 1.353 Duży transporter 10.671 Lekki myśliwiec 1.730 Ciężki myśliwiec 141 Recykler 43 Sonda szpiegowska 4.791 Gwiazda Śmierci 1 ________________________…
-
Pierwsze uderzenie w kosiora , następne było Ripa Zysk nie tak ładny jak u kolegi, ale też zadowalający Dnia 28-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca Lord Kosior [S-M] ________________________________________________ Mały transporter 2.304 Duży transporter 2.941 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lukos [N …
-
Gracz był tyle razy złomowany - widać nic się nie nauczył. Zysk nie duży , ale zawsze coś - lot na mały % celem oszczędności Dnia 22-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Niszczyciel 3.055 Pancernik 8.338 Okręt wojenny 8.966 _________________________________________ Obrońca mario23071989 [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 108 Lekki myśliwiec 1.258 Ciężk…
-
Dnia 19-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.883 Niszczyciel 3.110 Pancernik 8.509 _________________________________________ Obrońca RAMZESS [ADW] ________________________________________________ Duży transporter 2.300 Lekki myśliwiec 31.904 Krążownik 932 Okręt wojenny 67 Recykler 1.500 Sonda szpiegowska 50 Bombowiec 129 Niszczyciel 346 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 202 _______________________…
-
chochelka i latte możecie mnie obrażać jak i moich kolegów ile chcecie, ja wam takiej satysfakcji nie dam. Szanuje każdego , nawet Ciebie i latte jako człowieka i jest mi po prostu Was żal - poziom jaki reprezentujesz wszystko o Tobie mówi. Kuzuri świetna wypowiedź i szacunek za podejście do gry, brawo .
-
hahaha dobre Czy test jest dla mnie guru? Jest bardzo dobrym graczem, jak i wszyscy koledzy z N C, dla mnie guru jest ktoś inny ale tego nawet Ci kret nie powie ( żebyś tylko nie pomyślał że Ty oszuście). Sam stawiasz testa na czele , pewnie dlatego , że trafił Cię 2 razy a Ty przecież jesteś super mega złomiarzem i stoisz po jasnej stronie mocy. Ale o swoich pushach na kryspinie (i iinnych) jakoś na forum ogólnym nie chcesz rozmawiać i nie odpowiadasz w dyskusji. Uważasz , że to coś nie odpowie…