Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 418.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 05-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Niszczyciel 2.861 Lekki myśliwiec 49.883 Ciężki myśliwiec 339 Krążownik 21.021 Okręt wojenny 10.655 Pancernik 9.537 _________________________________________ Obrońca arkaarka [CIS] ________________________________________________ Mały transporter 13 Duży transporter 7.415 Lekki myśliwiec 150 Krążownik 33 Okręt wojenny 10 Sonda szpiegowska 3…
-
Dnia 01-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 1.500 _________________________________________ Obrońca Maclen [CIS] ________________________________________________ Duży transporter 12.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 1.500 ( -0 ) _________________________________________ Obrońca Macle…
-
ehh 1 posta napisałem , miał być do zaakceptowania i gdzieś zniknął. Próba nr 2. Uni wymierają - ogame wymiera. Było pewnie setki tematów na ten temat, których nie czytałem , ale nasuwają się 2 główne spostrzeżenia: - Zbyt mała liczba graczy na uni , zbyt dużo uni - co oczywiście powinno prowadzić do UF - Zbyt mała zachęta na nowych graczy , aby rozpocząć grę na starszych uni . Co nowy gracz może zrobić na starym uni? Farmić idlaków ? Przecież nigdy nie dogoni topki i starych ekowców. Co najwyże…
-
Dnia 31-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Niszczyciel 2.992 Pancernik 9.182 _________________________________________ Obrońca dragonn [Sherwood] ________________________________________________ Mały transporter 5.480 Duży transporter 2.073 Lekki myśliwiec 275 Ciężki myśliwiec 75 Krążownik 14 Okręt wojenny 16 Recykler 19 Sonda szpiegowska 582 Niszczyciel 25 Gwiazda Śmierci 14 Pancernik 16 ________________…
-
Nie ma jak to ACS Dnia 30-06-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 9.932 _________________________________________ Agresor ociec Test [N C] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.333 Pancernik 3.333 _________________________________________ Obrońca with [BOA] ________________________________________________ Mały transporter 67 Duży transporter 9.559 Lekki myśliwiec 4.770 Krążownik 1.40…
-
Dnia 08-06-2018 11:37:14 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 3.500 _________________________________________ Obrońca Maclen [CIS] ________________________________________________ Duży transporter 12.000 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 3.500 ( -0 ) _________________________________________ Obrońca Macle…
-
Znów trafiłeś to konto Gratulacje Gwiazdki w piach , życzenia mam nadzieję że pomyślałeś hehe
-
Ja nie jestem flociarzem
-
Ja jak najbardziej jestem za uni Fusion, ale widzicie Panowie, że nic z tym się nie dzieje, a zmiany parametrów są możliwe. Jestem również za pomysłem zmniejszenia galaktyk do 5. Darmowe przenosiny to już miodzio byłby
-
Usagi, a gdyby była możliwość zmiany to chciałbyś coś zmienić, czy wolalbyś aby pozostało w obecnym stanie?