Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 418.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Heloo! Pozdro dla N C Dnia 26-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Niszczyciel 2.794 Pancernik 22.066 Ciężki myśliwiec 9.294 Krążownik 19.583 Okręt wojenny 27.097 Lekki myśliwiec 111.359 Mały transporter 84.560 _________________________________________ Obrońca Dunadan [F X] ________________________________________________ Mały transporter 11.000 Duży transporter 9.400 Lekki myśliwiec 200 Krążownik 10 Recykle…
-
I ja się przywitam Witam wszystkich graczy , niech się gra przyjemnie i uczciwie Taki malutki stek , ale za to w oleju Dnia 25-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca marych [RoG] ________________________________________________ Mały transporter 8.640 Duży transporter 10.400 Lekki myśliwiec 5.945 Ciężki myśliwiec 2.117 Recykler 37 Sonda szpiegows…
-
Dnia 15-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 38.739 Niszczyciel 2.817 Pancernik 14.160 Mały transporter 50.000 Krążownik 19.809 Okręt wojenny 11.925 _________________________________________ Obrońca arkaarka [CZW] ________________________________________________ Duży transporter 7.962 Lekki myśliwiec 43.055 Krążownik 12 Okręt wojenny 3 Recykler 53 Sonda szpiegowska 2.000 Satelita słoneczny 3…
-
nom , 4 k panców mi zezłomowałeś Ale strata , w tydzień odbudowałem Jakbyś któregoś z nas zezłomował całą flotę to mógłbyś się szczycić a nie jakieś drobnice
-
Dlatego nie lubię takich dyskusji. Odbijasz piłeczkę o swoich pushach się nie wypowiadając , które są perfidne... Piszesz, że może 3 push Rip niby mógł dla mnie zamówić, żenada. Szukaj i znajdź coś na mnie - gwaratuje Ci - nie znajdziesz (chyba , że ewentualnie sfabrybkujesz) Na jakiej podstawie wysuwasz takie przypuszczenia? Nie masz żadnych i może Cię to gryzie , że jestem uczciwym graczem. Co do Ripa , wypowiedziałem się wyżej co myślę gdyby to była prawda lub fałsz. Mimo wszystko, pozdrawiam
-
Postanowiłem wyrazić swoje zdanie w tej dyskusji , choć nie wiem po co. Bardzo często takie dyskusje są słabo merytorycznie. Najbardziej śmieszy mnie fakt, że latte chce piętnować pusherów Żeby nie było - jeżeli Rip faktycznie dopuścił się pushu - szczerze to potępiam. Ja gram na szczerych zasadach i dla frajdy, nie zależy mi na top1 itp. Czasem trafi się stek i duży zysk i okej - taka gra. Czasem mam wrażenie , że niektórzy zbyt dużą wagę stosują do TYLKO gry. Z 2 strony - nie zdziwię się, jeśl…
-
Cóż powiem szczerze, że szanuje Carlosa - wymieniliśmy kilka zdań i uważam go za fajną osobę. Prosiłem, żeby się pilnował - wykorzystałem okazję , wolałem ja... Życzę Carlosowi Bardzo Szybkiej Odbudowy! Dnia 05-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca Carlos [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 665 Duży transp…
-
Dnia 02-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 8.302 Okręt wojenny 10.453 _________________________________________ Agresor monster man [N C] ________________________________________________ Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca EBOLA [BOA] ________________________________________________ Mały transporter 1.278 Duży transporter 5.406 Lekki myśliwiec 7.662 Ciężki myśliwie…
-
Nie ten dział, ale co tam Powodzenia w Realu i dużo zdrowia dla dziecka, radości - życzę samych sukcesów. Pozdrawiam