Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 418.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znów się spotkaliśmy Pozdrowienia dla sojuszu - nowych kolegów i koleżanek Dnia 11-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Duży transporter 18.135 Krążownik 100 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lukos [N C] __________________________…
-
Gratulacje, bardzo ładny % jak i zysk Choć ciekawe jakby to wyglądało z większymi flotami obrońców Obrońcy
-
mniam Dnia 01-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Maclen ________________________________________________ Duży transporter 20.001 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 4.000 ( -0 ) _________________________________________ Obrońca Maclen…
-
Cytat od riphagen: „no ktoś tu chyba z surka przesadza ledwo przeszlismy jako goscie a tu takie steki walisz ze az moge glowe w piach schowac. Gratulacje zysku i wyczucia w obecnej chwili znalezc cos przy takiej aktywnosci i milionow skanow to sukces no chyba ze jest sie LAtte (Rush) i lata na swoje pushowki ale to inna bajka ” A może obrońca to też gość ? Dawaj ruszaj się i złomuj A skanów nie ma aż tyle, specjalnie dla Ciebie kolego sprawdziłem - jest tylko 10 491 szpiegostwo
-
Najadłem się, aż mi słodko Dnia 30-10-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lukos [N C] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [witam] ________________________________________________ Duży transporter 48.883 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 4 Mała powłoka ochronna 1 Duża powłoka ochronna 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Lukos [N C] ____________________________…
-
Hmmm nie wiem co Ci sprawia większą radość - steki czy wiersze Ja bym chyba tyle czasu nie mógł obserwować Gratki zbóju