Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 926.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & KLIMA [P N] & Celestial General [P N] vs. Ten Keyra [KOMORNIC] ~ 13679.49%
MisiuGD - - Starcia U68
PostCzekaj , czekaj jak to było, Genek wyskanował, Inc policzył, Klima zadbał o atmosferę a Ty ABW tylko stateczki dołączyłeś :P Gratuluje starcia, choć jak Sel napisała, szkoda że padło na Keyre Obrońcy SZo
-
Od tych wszystkich starć sojuszników, aż żyłka pęka z zazdrości Pomarudziłem, pomarudziłem, pokręciłem nosem i ja coś ustrzeliłem Pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 23-10-2020 22:49:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 60.000 Pathfinder 117.000 _________________________________________ Obrońca Exterminator [UNI] ________________________________________________ Mały transporter 345 Duży transporter 160.137 St…
-
Po kilku , kilkunastu przepałach, w końcu coś wpadło Zero finezji, wyskanowane, policzone , zezłomowane Pozdrowienia lecą dla PN i znajomych Dnia 18-10-2020 22:48:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 35.000 Pathfinder 94.000 _________________________________________ Obrońca powertom [HQ] ________________________________________________ Mały transporter 20 Duży transporter 234.000 Lekki myśliwiec 438 Ciężki myś…
-
Jak by to napisał Genek, zwykły farming Ale jak się nie ma co się lubi, to złomuje się to co przeoczą sojusznicy :D Pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 17-10-2020 22:37:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Krążownik 40.000 Pathfinder 5.000 _________________________________________ Obrońca ALFA [AVALON] ________________________________________________ Duży transporter 73.016 Wyrzutnia plazmy 76 _________________________…
-
Celestial General [P N] & Van [P N] & Hetevox II [P N] & Radim [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 10297.09%
MisiuGD - - Starcia U68
PostGenek, gdyby nie magiczne sondy pozostałych pilotów, to raczej byś sie odbił Graty Panowie, bo chociaż Wam siadło, Johny jak Feniks, odrodzisz się z zgliszczy, podziwiam za zapał