Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 926.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytując klasyka : kazali lecieć to poleciałem Tym razem ktoś miał szybsze paluszki, bo mój automat do aukcji się wylogował Na szczęście informator, a bardziej brat szwagra od strony siostry, matki zięcia, podał cel na tacy Nie dograłem szczegółów odbioru fantów, więc imienia informatora nie zdradzę Pozdrowienia lecą na PN i znajomych Dnia 20-12-2020 23:57:06 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 154.400 Sonda szpi…
-
Andre [P N] & MisiuGD [P N] & ABW [P N] & Celestial General [P N] & Hetevox II [P N] vs. bubbas1 [ARMADA] ~ 71849.18%
MisiuGD - - Starcia U68
PostCytat od endriuu: „Bry. Kazali złomować, to zezłmowałem. Nie wiem kto płacił w połowie miesiąca ” Nie wiesz kto płacił, sponsor :) Plan roczny wyrobiłem to i premia wpadła Na pewnym portalu gdzie jest ale drogo, mam już przydomek super kupca Szach mat, przelew poszedł, pln się zgadzały to i cel się wystawiło Czekam na rewanż i jakiegoś zapa do ACS-a
-
ABW [P N] & Incoming [P N] & La Tortura [P N] & Hetevox II [P N] & MisiuGD [P N] vs. Bimber [KOMORNIC] ~ 50740.72%
MisiuGD - - Starcia U68
PostDobry strzał, procent jak i zysk z tych ciekawszych Jeśli dobrze pamiętasz 50% zysku jest dla mnie kordy podam na pw :), Przetapiaj i ciśnij dalej , póki jest wena Obrońcy za postawę godną naśladowania SZO
-
ABW [P N] & Selene [P N] & Hetevox II [P N] & Van [P N] & kruchy [P N] vs. radiomis ~ 5355.13%
MisiuGD - - Starcia U68
PostNie jest źle, widać passe przepałów przełamałeś. Kolejnych bardziej owocnych życzę
-
Po kilku dniach przepałów w końcu pojawiło się światełko w tunelu Licytacja była długa i owocna, jednak ostatecznie stałem się nabywcą dóbr Przez cały lot, ktoś usilnie gwiazdkował obrońce, jednak mając karte przetargową, ryzyko było małe Pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 14-12-2020 00:22:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 30.000 Pathfinder 60.000 Sonda szpiegowska 1 ______________________________________…
-
Po ostatniej wtopie u w/w obrońcy, dostałem kategoryczny zakaz latania od sojuszników. Baaa nawet po idlakach zabronili , jedynie Kromak się zlitował i zaproponował korepetycje. Tygodniami studiowałem techniki wojenne, teoria weszła dość mocno, zapragnąłem praktyki Kromak rozrysował mi plan, studiowałem go 2 dni, wszystko rozpisał pkt po pkcie, a poniżej efekt Morał z tego taki gdzie misiu nie może to Kromak dopomoże Starcie cieszy, bo nie dość że zysk cały dla mnie to jeszcze moja pasieka pomsz…
-
Starcie dedykuje opcji "KUP TERAZ" na alledrogo Pozdrowienia lecą dla PN i znajomych Dnia 05-12-2020 00:23:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 70.070 Pathfinder 70.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca scubi ________________________________________________ Duży transporter 160.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 5 Wyrzutnia rakiet 46.494 Lekkie działo lase…
-
W pakiecie dostałe, premia wpadła to można wydać Pozdrowienia dla PN i znajmoych Dnia 03-12-2020 01:40:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 110.000 Pathfinder 40.000 _________________________________________ Obrońca marbol ________________________________________________ Mały transporter 11.427 Duży transporter 37.721 Okręt wojenny 2.135 Recykler 484 Niszczyciel 120 Gwiazda Śmierci 20 Pancernik 173 Wyrzutnia r…
-
Szału nie ma, poszedł przelew, Start, lot, bum Pozdrowienia dla całego PN i znajomych Dnia 02-12-2020 22:28:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Krążownik 70.000 Pathfinder 110.000 _________________________________________ Obrońca second [Leonardo] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 50.000 Krążownik 440 Recykler 11 Wyrzutnia rakiet 170.163 Lekkie działo laserowe 2.500 …
-
OKA: Dzień 1
PostOgame powstało w styczniu 2002, natomiast do Polski trafiła 20 stycznia 2005
-
Na obrońcę nie raz przepaliłem tiry ropy, tym razem się udało Nie powiem nerwowo spoglądałem na minutki, najważniejsze że wlazło :) Pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 19-11-2020 22:17:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 55.000 Pathfinder 100.000 _________________________________________ Obrońca kiu10000 [BsPirate] ________________________________________________ Duży transporter 82.686 Statek kolonizacyjny …
-
Cos tam wpadło, na waciki będzie Coraz większy marazm i zastój, ale zima idzie, trzeba kłaść się spać Pozdrowienia dla PN i znajomych Dnia 11-11-2020 00:44:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Pathfinder 70.000 _________________________________________ Obrońca marbol ________________________________________________ Mały transporter 12.237 Duży transporter 62.425 Okręt wojenny 6.495 Recykler 885 Sonda s…
-
Wymarudzone, ale inni wiedza lepiej - push Zaciekawiły mnie tym razem dziwne akty na planetach, fala pokazała żelkowego który postanowił gasić światła obrońcy. Skoro on lata po planetach, ja polatałem po moonach :) Dnia 25-10-2020 23:47:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Pancernik 35.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca powertom [HQ] ________________________________________________…
-
Odrabianie strat ...czas start Jak ktoś napisał raz na wozie raz pod wozem, najważniejsze - dystans do cyferek Starcie z tych, no właśnie, mimo że to moje PB solo, to jakoś nie cieszy Jendro, to gracz na poziomie, nie raz rozmawialiśmy, a i po starciu pogratulował Życzę odbudowy, to chyba nasze 2 spotkanie Pozdrowienia lecą dla PN i znajomych Dnia 25-10-2020 01:04:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MisiuGD [P N] ________________________________________________ Krążownik 1 Pancern…