Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-926 z 926.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Top 1 SOLO (40#); Finek [Umbrella] vs empire of the sun [G-Over] - 4622,23% + farming + zbiórka
MisiuGD - - Hall of Fame
PostGratki Finol, tylko jak to możliwe, bo push wykluczam Wjechałem Ci małolacie na ambicje i od razu wziąłeś się do roboty TOP 1 i TOP 2 Twoje więc podwójne gratulacje Ciśnij dalej i tępa nie zwalniaj
-
Top 7 ACS: Finek i kostek92 [Umbrella], Typson i abc [NASA] vs OWieczka [CS] - 2483% + moonkill
MisiuGD - - Hall of Fame
PostGratuluje Panowie Piękna akcja, i tylko wtajemniczeni wiedzą ile wysiłku i skilla ona Was kosztowała To starcie pokazuje ,że na u Pegasus mamy nadal zachowaną równowagę, nie ma sojuszu ani gracza dominującego Kilku zgranych wariatów potrafi spakować każdego cwaniaka Nie zwalniajcie, kmincie, złomujcie i nieście spustoszenie na uni Owca - gratuluje postawy, dobry z Ciebie fighter , powodzenia w realu i na u Vega
-
TOP 1 SOLO; (SOLO 36#) Apsik12 aka Fnk [Umbrella] vs Sheppard [AHT] - 4234,21% ODWET za MisiuGD
MisiuGD - - Hall of Fame
PostFinuś Ty mój mistrzu, mistrzuniu, mistrzuniuniuniuniu Tak ebło, że aż, kafelki ze ścian u mojej sąsiadki pospadały TOP 1 SOLO UNI PEGASUS - to nie byle co, wielki szacun Pokazałeś kto rozdaje karty na uni, Shep - zbyt nachalnie, chciałeś pod nasz stół wpełznąć , niestety nie lubimy konkurencji Za to ,że gracz z Ciebie na poziomie, szczerze życzę odbudowy
-
Top 2 ACS : wegi,Fnk [Umbrella] Wisior,aplik12 [Nasa] vs dexter [ZWB]-4527,6% +zbiórka
MisiuGD - - Hall of Fame
PostPanowie skoro obrońca wykazał się kunsztem i po starciu postawą godna naśladowania to może i Wy, przenieście swoje wypociny i spam do DiD, a nie temat top2 ACS zaśmiecacie Piękna akcja, tygodnie obserwacji przyniosły jednak pożądany efekt, gratuluje za wytrwałość. Pokazaliście, że nie ma floty której nie jesteśmy w stanie obalić, zysk jakiś tam macie , więc przetapiajcie Obrońcy szybkiej odbudowy , lub powodzenia w realu
-
TOP 2 ACS Kusy<---Łosiek i pawciok [UMBRELLA] vs jackal [ZWB] - 2272,58% + farming + zbiórka
MisiuGD - - Hall of Fame
PostBrawo Panowie Pokazaliście klasę i kunszt gry Top 2 - to nie byle co, zapisaliście się na kartach historii przetapiajcie na nowe latajki i do następnego