Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 901-920 z 926.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gorszy sort znowu farmi Bycie w masówce to wyzwanie który nie każdy jest stanie sprostać Obrońca drugi raz ląduje w moich reckach - przypadek nie sądzę premia wpadła, to i konto się kupiło Pozdrowienia ślę dla Naszej Damy Selenki, całej zbieraniny tworzącej OGN i wszystkich znajomych z UNITED I EP Dnia 03-07-2016 22:40:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Misiu_GD [OGN] ________________________________________________ Pancernik 9.765 Sonda szpiegowska 1 ____________________________…

• Atak choć % niewielki, bardzo cieszy, Był to mój priorytet na najbliższe dni. Don Gustawo - przepraszam że tyle musiałeś czekać, 8 dni to pewnie dla Ciebie wieczność "Don Gustawo 24.06.2016 23:22:52 przykro mi Misiu_GD 24.06.2016 23:26:23 nie dzis to kiedy indziej ;D, a wtedy mi nie bedzie przykro Don Gustawo 24.06.2016 23:26:55 Szybko ta chwila nie nastanie. Zapewniam " Don Gustawo mimo, że to gra więcej pokory który to już raz 3-4 ??? Oczywiście pozdrawiam nasza Damę Selene :), starego wyjadac…

• Wegi monówke Ci wystawił i już wielki pro elo elo gracz ;D Próg zamknąłeś, zysk jest więc przetapiaj na kolejne latajki i złomuj chopie bo potencjał masz. Obrońcy SZO

• Piątek, piąteczek piątunio, aaaaaaaaaaa przecież to już sobota ;D Wieczór zapowiadał się spokojnie... ale do czasu. Najpierw mały wypad, co by flotę przewietrzyć Misiu_GD [OGN] vs. Radioaktywny1906 [HUSARZY] ~ 297.36% Następnie moja wtopa i strata 500pc i 1k DT - no cóż każdemu się zdarza , Zniesmaczony wtopom i ogólnym zmęczeniem ( 4 dni delegacji suto zakrapianych ) postanowiłem odebrać flotę i położyć się spać. Zanim mój stary mózg przetworzył informacje które mu podałem, mym oczom ukazał się…

• Dnia 18-06-2016 22:36:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Misiu_GD [OGN] ________________________________________________ Mały transporter 11.000 Pancernik 8.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Radioaktywny1906 [HUSARZY] ________________________________________________ Duży transporter 1.620 Lekki myśliwiec 674 Ciężki myśliwiec 5 Krążownik 180 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 174 Sonda szpiegowska 94 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 496 Wyrzutnia r…

• Stało to ruszyłem 4 litery , zatankowałem do pełna i poleciałem Oczywiście nie obyło się bez przeszkód, obrońca zalogował się 4 minuty przed dolotem farmingu, Zdążył wywieść jedynie kryształ, a ja pod wpływem adrenaliny leciałem do końca. Z reckami jak zwykle zlamiłem, jednak złom cały mój. Złom na orbicie leżał przeszło 5 godzin Pozdrawiam cały sojusz, znajomych z U68 i EB Dnia 10-06-2016 23:23:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Misiu_GD [OGN] ___________________________________…

• Rais Fulit gratuluje wstrzelenia się w okienko , osobiście przepaliłem na obrońce kilka beczek ropy 172 kk zysku - tylko pozazdrościć. Obrońcy pakiecik - bo po wymianie kilku pw - uważam że gracz na poziomie

• Trze by rozru ać ten dział Dnia 29-05-2016 03:18:20 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Misiu_GD [OGN] ________________________________________________ Duży transporter 1.500 Pancernik 350 _________________________________________ Obrońca Ulan ________________________________________________ Duży transporter 2.769 Recykler 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Misiu_GD [OGN] ________________________________________________ Duży transporter 1.500 ( -0 ) Panc…

• Tak się bawi tak się bawi emeryt, Jako ,że kółko odpadło mi od balkoniku, zostałem unieruchomiony, z nadmiaru wolnego czasu pomiędzy przyjmowaniem viagry a prostamol uno poleciało kilka skanów Efekt z mega zyskiem poniżej Obrońca nic nie napisał - ale życzę mu SZO Szczególne pozdrowienia lecą dla Dagi - oj wjechałaś mi na ambicje pisząc o mnie lama i nielot, oraz całego UNITED Pozdrawiam cały OGN a w szczególności nasza Księżniczkę Selen oraz dziadka Wegulca i druha po fachu Secika Ax i Four - d…

• Łosku skilla może i masz, ale gdzie podziało się Twoje poczucie humoru Spawaj dalej i plądruj, plądruj biedne zbłąkane owieczki

• Historia zaczyna pisać nowe karty "Bycie OGNiowcem to wyzwanie,któremu większość nie jest w stanie stawić czoła.To jest naprawdę bardzo trudna ścieżka, ale prowadząca na sam szczyt. " Stary kamracie, oby więcej, oby częściej Obrońcy standardowy pakiecik Bo Wegi jest jak czikita, a Finek jak zwykły banan ;D

• nasz wielebny CZekoladkowy

MisiuGD - - DiD Taurus

Cytat od Wisior: „Tak tylko wrzucę :)Cytat od tyskie: „Czekoladowy ale ty jesteś głupi :fgrin:” ” Teraz bierzesz szmatkę i czyścisz monitor ;D Cytat od Finek: „Pewnie dla was to nowosc.. ale nie kazdy ma po 15 kont z ktorych kupuje deuter po minimalnym.. Pff farsa Toper zglos sie sam Ciap Cie znajdzie PS. musze to napisac.. Jedna Mala Ciap a Trzyma caly uni Taurus za jaja o Brawo Ty! chyba sie z Toba pogodze :*” Finek, prawdę powiadasz, bo jeśli dobrze naliczyłem sam posiadasz 20 kont. Przestań …

• Kupiłeś mi anty za wpis, więc jestem Gratuluje Łosku, zaczyna się wyścig szczurów i zabawa, więc spawaj dalej i lataj lataj, bo talent chłopie masz Do następnego, może w jakimś duecie ;D

• Cytat od pr0Cooper: „tyle razy byla mowa... zapakujcie surke po brzegi. wiem ze ma to wygladac na czyste rw... ale kto na to paczy ? caly pegas wie co to za bob pozdro600 :ocb: ” Nie odpowiadam na zaczepki, bo mi to lotto, jednak tu dochodzi do pewnej zależności pr0Cooper - jak przestawimy kilka liter wychodzi Cyfer - jak znowu przestawimy kilka liter wychodzi " mały pisiorek" - przypadek nie sądzę Masz coś do RW - naciśnij magiczny przycisk i zgłoś do GO, jak nie masz dowodów zamilcz, bo szczek…

• Cytat od kostek92: „no z dofarmem to faktycznie poszalales graty misiu przetapiaj i kos dalej” Ehhh nie zauważyłem, dofarmem było skoszenie 666 recków wracających na planetę

• Ot takie małe przywitanie z nowym uni Gracz obserwowany od UF, zastanawiały mnie dziwne powiązania kont i ruchy na koloniach. Sposób robienia fs dawał do myślenia - przypadek nie sadzę. Pozdrawiam Nasza Pierwszą Damę i wszystkie Parasolki , o buddy też nie zapominam Zlamiłem ze smieciarkami i złom leżał ponad 5h na orbicie Małego pisiorka - kradzieja mojego nicka - pozdrawiam środkowym palcem zostałeś szybciej zdemaskowany niż myślałeś Dnia 06-04-2016 23:33:30 następujące floty spotkały się w wa…

• Gratuluje All, Widać że dopiero teraz prawdziwi flociarze z pegi zaczynają się budzić Zysk całkiem sobie więc przetapiaj i złomuj dalej, bo jak nie to po drodze Cię odwiedzę

• Dzięki Panowie za lot nie ukrywam ,że był on bardzo ekscytujący jak guma w majtkach Dla szczekających ......kto bogatym zabroni się rozbijać ;D Finek miszczu i tak wiemy ,że to push, ale za to opowiadanie pierwsza klasa Master dzięki za wsparcie ;)

• Gratuluje Kostek, niezłe wyczucie czasu Do tego wpadło top 7, jesteś na plus więc przetapiaj na nowe latajki i nie zwalniaj Obrońcy standardowy pakiecik i mega plus za postawe

• Wegi aaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! PROCTOCOMFORT - to nie jest niebieska tabletka, to czopek doodbytniczy Mówiłem, zapisywałem , prosiłem nie mieszaj nie mieszaj. Ty swoje i oto mamy efekt ;D Gratki, kolejnego soczystego stejka, który powisi dłuższą chwile w dziale menu. Zysk spory więc przetapiaj na kolejne latajki, i złomuj dalej bo o gwałcie w Twoim wieku można zapomnieć Piratowi szybkiej odbudowy i wielki szacunek za postawę