Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-99 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Państwo ktore od końca XVIIw do końca XIXw stanowiło posiadłośc hiszpańską, potem zostało kupione przez naszych zachodnich sąsiadów, na początku XXw przjeli je Japończycy, następnie w czasie II wojny światowej, dostało się pod wladanie USA aby pod koniec lat 70 stać się oddzielnym państwem. wskazówka: szukać na połódniowej półkuli.
-
Jeśli to nie jest Turkmenistan to kasuje konto na forum.
-
Adżaria
-
Arsenal Londyn
Roshi - - Piłka Nożna
PostDzięki takim meczom kocham football ile ja gardła zdarłem, ile nerwów straciłem ale wszystko skończyło się tak jak miało sie skończyć. RvP 10/10, ale nic nie przebije bramki Walcotta
-
Filmowa Foto-Zagadka
Roshi - - Muzyka i Film
Postmożna też dawac - radę, w morde, cynk, na tace... głodnemu chleb na myśli indeksg.jpg Życie Carlita ---> Gail Plakat proszę johnny-mad-dog-002.jpg
-
Filmowa Foto-Zagadka
Roshi - - Muzyka i Film
PostMam dobra passe asduqw.jpg Jeden aktor z tego filmu zdążył zagrać tylko w 7 filmach nim zginął, dawać jakąś fajną fotke z nim. EDIT: film z 1992r, gra w nim młody raper 8f9848fe6f0770b7med.jpg
-
Filmowa Foto-Zagadka
Roshi - - Muzyka i Film
PostOd kilku dni odwiedzam ten temat i w koncu znalazłem film na króry znam odpowiedź Polecam szczerze film, a jeszcze bardziej książke. 2Q== Też poproszę plakat. heheoj.jpg
-
Nie no nie moge, gdzie w Afryce jakies konkretne miasto portowe znalesc jak tam linia brzegowa jest prosta jak linijka ide szukac
-
Moja ostatnia odpowiedz, bo mnie cos trafi Dżibuti, Obock
-
Kenia, Mombasa?
-
Skoro chodzi o odzyskanie niepodległości to odrazu mi na myśl przychodz mi Afryka. Sierra Leone, miasto: Bonthe?
-
Bravo Tapicer!! nastepnym razem postaram sie cos trudniejszego znalesc
-
Niestety błąd, inny kontynent.
-
Czyli ja zadaje? Nie będzie to (chyba) zbyt trudne... W tym państwie w pewnym barze można zamówic kokaine tak jak hamburgera <dzien dobry poprosze 5g kokainy, dobrze kelner zaraz poda> jeśli ktoś znajdzie to prosze podac też nazwe baru.
-
Czyli Tajlandia
-
Korea północna
-
Arsenal Londyn
Tulku - - Piłka Nożna
PostNo to pięknie panowie i panie Sagna kontuzjowany na minimum 3miechy, ciężko w tym sezonie będzie dostać sie do top4 oj ciężko...
-
Arsenal Londyn
Tulku - - Piłka Nożna
PostArsenal 2 - 1 Olimpiacos !!!! ... Arsenal sie powoli zgrywa i powraca (mam adzieje) do dawnych łask kibicuje im od 10 lat czyli pół zycia i niestety juz nie potrafie kibicowac z calego serca innej druzynie GO GO !! THE GUNNERS !!!