Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 99.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Arsenal Londyn
Roshi - - Piłka Nożna
PostCytat od dragonartur: „A jak Wenger w następnym ligowym meczu nie postawi na Chamberlaina i to jeszcze wystawi w jego miejsca Arshavina to stracę do niego szacunek” Z ust mi to wyłąłeś. AOC zagral chyba najlepiej z całej drużyny. Szkoda wyniku liczylem conajmniej na remis, zwłaszcza ze czelski i kurczaki przegrali. Zagralismy duzo lepiej niz ze słonsi Nani wymęczył ładnie Dżuru a ten młody Yennaris moim zdaniem z dobrej strony sie pokazał w cięzkim meczu, Song był swoim cieniem, Walcott to ja ni…
-
Arsenal Londyn
Roshi - - Piłka Nożna
PostMówi sie o Wayneie Bridge'u na wypozycznie i Podolskim ciągle, ale jak wczoraj zobaczyłem co ten Ba z Newcastle wyrabiał z Ferdinandem to chciałbym go zobaczyc u boku RvP a Ba to zdecydowanie 'wypał' też za darmo do n'castle przeszedł i robi narazie furore.
-
Arsenal Londyn
Roshi - - Piłka Nożna
PostJest jeszcze Rosa i Banayoun(chyba dobrze napisalem). Rosa też powoli wraca do formy youtube.com/watch?v=ABP8hGb9OOE' co do Walcotta to rece opadaja jak on przez następny rok będzie stał w miejscu to nie wiem czy jest sens trzymać go w klubie , Gervinho ma jakies przebłyski z tym sie zgodze, pewny punkt to Ramsey i Arteta i bardzo mi sie podoba Koklę w ostatnich meczach Diaby to ja nawet juz nie pamietam jak wygląda. SKRZYDŁA, SKRZYDŁA, SKRZYDŁA, brakuje nam takiego Ljungberga. Co do Parka to cz…
-
Aecjusz zgadłeś. jedziesz dalej...
-
Jadąc do tego graju, można zanurkować w wielkim statku-parowcu pasażerskim, który zatoną u wybrzeży w 1942r Państwo to niepodległe jest od 1980 od Wlk.Brytanii i Francji Voila!
-
roślina to Sylfion. region to Cyrena w Libii, która należała do Grecji. topsze toszpe?
-
Filmowa Foto-Zagadka
Roshi - - Muzyka i Film
Postkurde, nie wiem co to za film ale patrząc na ten obrazek - MUSZE go oglądnąć !! "
-
Kongo
-
No to Urugwaj
-
Filmowa Foto-Zagadka
Roshi - - Muzyka i Film
Postcoolamazingoddfunweirdm.jpg ___________ skoro było trochę serialowo to też serial poproszę plakat tego serialu. zgadujo.jpg
-
Może Sierra Leone i diamenty chodź sam w to wątpie, ale polecam film "krwawe diamanty" o tym jak niewolnicy szukaja diamentow dla rebeliantów.
-
Filmowa Foto-Zagadka
Roshi - - Muzyka i Film
PostTen serial to wydaje mi sie, że to "Czas honoru" ale nie oglądałem go i nie wiem co to może być za "owoc"
-
Myślałem, ze podchwytliwe pytanie nie będzie takie łatwe Zadajesz!
-
Państwo, w którym na przełomie XVIII-IXXw zbudowano kaplice której ściany i wnętrze "ozdobione" są ludzkimi szczątkami (kości, szkielety, czaszki)
-
No to w takim razie Uganda
-
strzelam... Sudan Południowy?
-
Bingo panie Corleone Zadajesz
-
też nie, ale też blisko kolejna wskazówka: flaga tego państwa może przypominać flage Japonii (przynajmniej mi przypomina)
-
Nowe Filmy
Roshi - - Muzyka i Film
PostA teraz pytanie, był ktoś na zemście cieciów? opłaca sie jechac? bo z trailerów mozna wydedukować ze niezla polewka może być Ps. MoonSet - podziwiam, że nie uciekłeś z tego kina, podziwiam wogole że tam wszedłeś wiedząc na co się piszesz
-
Nie, ale dobrze kombinujesz... Dodam, że można podac 2 nazwy tego państwa.