Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 928.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ostatnia litera
Postyerba
-
Van [P N] & Hetevox [P N] & Koloc [P N] & Mallory [P N] & Celestial General [P N] vs. Maciek2 [P N] & Van [P N] & Wisior [P N] & Mallory [P N] & Selene [P N] ~ 505 000 % - dla Franca
nowynick - - Starcia U68
PostCytat od Haku: „ Mamnadzieje że komentarze pod tym starciem będą pełne jadu, wrogości, uszczypliwości itp bo kto się czubi ten się lubi. ” Ekhm, to ja zacznę. Starcie śmierdzi puszem i starymi kapciami. Dziękuję.
-
Cytat od NoToLecimy: „Acs jest od 4,5k % ” Żeby starcie bylo traktowane jako ACS, druga flota musi miec udział minimum 5% wartości albo jakos tak. Także sondy to nic. A kolegę dla towarzystwa zawsze zabrać można to i potem może męczyć żeby się zyskiem podzielić Co do samego starcia to gratulacje upolowania, zysk taki w sam raz żeby zwiększyć apetyt.
-
Antharas [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Fremen [P N] ~ 881137.62% PB ! Top 3 solo ogame / Top4 ST u68/ Top 3 solo U68
nowynick - - Starcia U68
PostDobry gong nie ma co. Szybka odpowiedź za szajkę! Gratulacje PB
-
Mln na tak mlodym uni masakra! Dobrze, że przy wyrownanych stratach udalo Wam się zgarnąć wiekszosc złomu. Pieknie ogarnięte Tyle tych stateczkow padlo ale jednak ciezkiego sprzetu to chyba większość sie ostala takze czekamy na runde drugą
-
Jak tam u Was sytuacja?
nowynick - - DiD Volans
PostKtoś słusznie pomyślał, że 1% to przesada, jednak troszkę przesadził. Pomysł 5/5 Wykonanie 2/5
-
Cytat od BoSkI_WiAtR: „Cytat od wilku: „No graty Mroku , ciesze się że dalej zlomujesz, przetapiaj i rośnij w siłę, chociaż jak pisałem możesz na u 68 mieć 3X tyle stateczków zastanów się jeszcze. ” Przepraszam bardzo a gdzie Ty wilczku masz flotę 1,8kk na U68? Z tego co wiem to Flota Mrocznego będzie miała po przetopie z 600kk a Ty masz TYLKO Top 2 flotę wartą 900kk. Gdzie tu 3 razy większa? Graty STarcia. ” Moze chodziło bardziej o liczebność niż wartość, lub przetopienie kilku kont w jedno Co…
-
Sąsiedzi się kłócą
-
A co to się stało
PostBardzo interesujaca lektura ten temat. Z jednej strony "proszeee paniiiii oni maja za duzo punktów!!" i "jak to ci somsiedzi tyle tego majom, na pewno ukradli". Poza tym myślę tez cicha nadzieja, że moze sie podziela jak to robia zeby inni tez mogli pójść na łatwiznę. Z drugiej jezeli faktycznie ktos ma powody by uwazac, że graja nieuczciwie to jest opcja wysłania ticketa. Chyba, że lincz jest najlepszym rozwiazaniem i nacisk na operatorów by ukarali kogos tylko zeby uspokoic ludzi. W sumie tak …
-
Cytat od Abrams: „Hej, nie byłem na forum od la, ciężko przebić się przez tyle stron dlatego pozwolę sobie zapytać Dlaczego właściwie Rynek został usunięty ? ” Powodów pewnie było kilka, jednak tak 'ogolnie' ujmujac to myślę, że programiści nie poradzili sobie ze wszystkimi bugami związanymi z rynkiem oraz z możliwościami jakie on dawał.