Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 248.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Pan PANDA

f4ust - - DiD Zibal

Sprostuje, bo chyba ciapka użyła skrótu myślowego. GO jest się na danym uni i nie ma dostępu do innych uni. "Mój program do obserwowania graczy" - ciap pobiera API do swojej strony / programu, który analizuje różnice punktowe i wyświetla to w ustalonym sposób.. API może pobierać każdy i robić z nim co tam sobie chce. API jest dostępne z każdego uni, dla kazdego. - na podstawie tego działa strona MMORPG i jej podobne.

• Cisniesz takie rzeczy jakby ta gra zdominowala twoje zycie. Jak idziesz spac, to portfel wysylasz na fsa?

• Padło tu wiele komentarzy na temat moralności, rysy i wyzwisk.. Rybka fajnie się odniósł do tego co miałem w głowie czytając oba wątki i +1 ode mnie za to. Prawda jest taka, że PN wiele razy powtarzało, że jeżeli pewne działania są akceptowalne przez regulamin, to znaczy że mogą być realizowane i nie ma tutaj podstaw do obrzucania ich błotem - tak też stało się w tym przypadku. Można więc nazwać hipokrytami osoby mówiące o prawilności systemu w swojej obronie, a teraz obrzucających innych błotem…

• Chociaż się nie wybielasz Graty za chęci, bo widać zmęczenie i coraz mniej starć. Szo obrońcy.

• A co do ładowności - jeżeli konuś nie liczy prawidłowo po dzisiejszej zmianie, to jest odpowiedź twórcy Cytat od RiV-: „yeah the api updates once a day so you'll have to wait a bit more ”

• Wyrzuć tą wtyczkę i uciekaj, bo jest już zakazana. Teraz tolerowanym dodatkiem jest AntiGameReborn, który przelicza nowe ładowności (niektórzy mają z tym dodatkiem inne przygody).

• AntiGameReborn

f4ust - - Porozmawiajmy o OGame

Napiszcie w jakiej przeglądarce występuje problem to się zbada no i czy macie jeszcze jakieś wtyczki powiązane z OGame , tudzież skrypty.

• Szczęście sprzyja bardziej, jak schemat postępowania ("FS" na śmieci + czas odbioru) jest powtarzalny. Jeżeli ktoś ma na tyle floty, żeby puścić 2 ataki i wisieć nimi nad księżycem do zapalenia się lampki, to zostaje kwestia determinacji - można wtedy napisać że to liczenie zawróconej stacji z teleportu kolegi..

• Wyliczenie z niewidzialnego pz nie jest możliwe, bo nie masz punktów odniesienia do startu floty i zniknięcia pz - bez tego nie policzysz kiedy flota może wrócić. Inna rzeczą jest sposób w jaki robisz fsa - jeżeli schemat masz taki sam (odstępy czasowe w wylotach, %) to zmiana księżyców nie ma znaczenia. Wystarczy że agresor załapie schemat, dla pewności będzie skanował powroty przez jakiś czas i w końcu poleci i trafi.

• AntiGameReborn

Co do przeliczania potrzebnej floty do transportu - AGR przelicza prawidłowo, ago umarło jakiś czas temu i nie wiadomo czy dostanie aktualizację. Eventy - wyświetlają się tam tylko aktywne, w postaci czasu do końca. Przyszłe i te, które minęły się nie pojawiają.

• AntiGameReborn

Cytat od Majcher: „gdzie jest ta opcjia od eventow nie moge znalesc ktos pomoze? ” Uruchom panel AGO / AGR i zakładka wydarzenia.

• Obaj widzę do niego zaglądaliśmy aż w końcu udało się Tobie Graty zysku a świętemu szo po urlopie

• Kolejne gratulacje ! Jak pisałem wcześniej - ładne 500+ i to bez zbędnego szumu, porodu i narzekania Jakoś dziwnie mam ochotę na piwo... Go!

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

f4ust - - DiD U68

@john malkowitz007 3 razy pisałem post.. ale to nie ma sensu. Powodzenia, bij posty i mega zysków Wbijaj też do ST, tam znajdzie się miejsce dla każdego odważnego.

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

f4ust - - DiD U68

Cytat od ciap: „Cytat od f4ust: „@john malkowitz007 chyba troszkę oszukaleś w tym raporcie ” dasz api? ” Nie dam, bo to nie moje ale wiem, że zanim przyleciał, wpakował sporo rmp w planetę. Więc śmiem wątpić w jakikolwiek zysk.

• @john malkowitz007 chyba troszkę oszukaleś w tym raporcie

• Graty! Motywacja weszła prawidłowo Teraz trzeba obudzić niedźwiedzia w leniwcu

• To i ja dziękuję wszystkim za te nagonki, mixy sojuszów i fajną zabawę. Był to mój pierwszy udział i jeżeli wszyscy piszą, że było to najlepsze jak dotąd s&d, to już pisze się na kolejne (mimo 2 niewielkich zlomków)

• 09-01-2019 23:09:56 - f4ust - 389.81% (Ukryta treść) 09-01-2019 23:09:40 - f4ust - 446.14% (Ukryta treść) % jest? JEST!

• Klasycznie za sojuszników, z dumą i żalem Cytat od EncePence: „Z Pozdrowieniami dla PacMisi !! Podziekowanie dla Krzycha i Wilka za pomoc w dofarmach, które niestety zgarnal medalista w "blokadach" kks. Auuuuuu !! ” Dnia 10-01-2019 19:34:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EncePence [Pac-Man] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Agresor krzychu1992-oddam [Pac-Man] ______________________________________________…