Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 248.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fat Boy [KOMORNIC] vs. Mili [3 X] & PATRIOTA [3 X] & wojtekreal [3 X] & CRACOVIA KRAKOW [3 X] ~ 1172508.06% + 135224%
f4ust - - Starcia U68
PostA nie dalej jak wczoraj pisałem z pokonanym o tym jak można kogo spakować.. że dzieli nas mała różnica.. Graty wygranym, bo długo się już mówiło o tym starciu. Pokory pokonanemu. Bawimy się dalej
-
Szkoda słów. Niby nie można ma manipulować przelicznikami, ale jednak można ale pod pewnymi zasadami, czyli regulamin jest ale jednak nie do kkońca. To nie zazdro ani jakaś nienawiść - jestem po prostu ciekaw, jak i skąd można przywalić 190 mld sury bez konieczności dopłaty (bo przecież nie mogłaś kupować od tych wyżej) i jeszcze masz czas na spokojną spłatę.
-
"Czy takie zachowania (żeby nie napisać handel) są dopuszczalne i nie otrzymam za to blokady od operatorów?" To jest handel tylko po niższym przeliczniku niż zwykle. Osoba wyżej zawsze może przesłać surowce osobie niżej i jest to darowizna. Więc ta pożyczka to zwykły handel + darowizna. Jeżeli zrobimy handel zgodnie z Zasadami Gry (zachowamy przeliczniki itd) to można tak pożyczać Kupując od tych niżej, muszę mieć pewność że nie zapłacili za ten deu więcej.. co jest raczej mało prawdopodobne, je…
-
Ty odpowiadasz na to, na co chcesz a my zadajemy te same pytania, na które nie chcesz odpowiedzieć - taki urok forum, graczy i wątpliwości. Najprościej się obrazić i wyjść, a przy okazji próbować wmówić innym że nie rozumieją.
-
Czy ten cytat pochodzi z okresu przed czy po wprowadzeniu minimalnych przeliczników? Czy takie zachowania (żeby nie napisać handel) są dopuszczalne i nie otrzymam za to blokady od operatorów? Kupię od kogoś srylion deu po kursie 3:2:1 ale zapłacę mu po narzuconym minimalu i resztę "oddam" jak nie zapomnę, jak mi zostanie lub jak wygram w totka to kupię sobie anty i załaduje magazyny.. Czy mogę znaleźć kilku takich życzliwych i chętnych do handlu graczy i mogę tak funkcjonować bez cienia wątpliwo…
-
To jest wręcz oczywiste - dlatego chciałbym wiedzieć czy takie zachowania są dopuszczalne i niekaralne, a odpowiedź powinna paść że strony tych znających zasady lepiej.
-
Zgodzisz się na wklejenie twojej wypowiedzi? Myślę że ona zobrazuje to co piszesz tam - nie tu. Wracając do wątku - sytuacja z "pożyczaniem" jest dopuszczalna poprzez manipulowanie przelicznikami i spłacaniem "pożyczki" surowcami w dowolnym czasie, nieważne skąd pochodzą i czy uzyskaliśmy je po wyższym przeliczniku niż w momencie "pożyczania".
-
Czyli de facto pożyczki w taki sposób są dopuszczalne - poza regulaminem, bo takie sytuacje nie są opisane - ile czasu jest na oddanie, czy może to być surowiec kupiony drożej czy nawet że złomowania własnej obrony. Ciap, nie tłumacz mi tego w grze, bo tam nie potrzebuje - możesz śmiało pisać tutaj
-
To chyba grami na osobnym uni, jak kupujesz takie ilości dexa po minimalu.. Nazywajmy rzeczy po imieniu - przehandlowałaś wszystko.. chyba że nie można tego nazwać handlem, bo jednak byłby niezgodny z zasadami, dlatego nazywasz to ppzyczka, bo to niby zakazane ale jednak nazywając to inaczej możesz zagiąć zasady żeby nie było to jasne dla każdego i niedozwolone jednocześnie. A ci którzy nie zrozumieją nie będą wiedzieli jak kombinować.. (Dobra rozkmina) Ci, którzy zrozumieją i będą używali, dost…
-
W 72h uzbierać na astro i oddać.. ahh, czekaj.. w sobotę zrobiłaś, mamy koniec wtorku czyli nie oddałaś w regulaminowym czasie? Będzie ban czy jednak regulamin nie jest dla wszystkich? Tak z ciekawości pytam.. Edit. Tak mi się jeszcze nasunęło.. jakiś czas temu wszedł zakaz pomocy dla silniejszych w sojuszu.. to nie dotyczy silniejszych w ogóle? Poza sojuszem można?
-
A skąd wiesz że wykorzystał błąd gry. Skoro atak miał policzony to równie dobrze mogło go nie być przy kompie - bo miał sraczkę, przeglądarka mogła nie wyświetlić obrazka z blokada - bo cache był przepełniony, bo miał lag na radiówce / GSM czy cokolwiek. To skrypt i znów osoba odpowiedzialna za jego prawidłowe uruchomienie nie wywiązała się. Jak chodzi o obóz przeciwny to potraficie wydać opinie, ale nie potraficie działać jako społeczność - tak administracja pomiata poniektorymi.
-
Komsekwencje powinien ponosić nieudol, który doprowadził do wprowadzenia blokady. My, gracze wkładamy czas, zdrowie i pieniądze w grę, a ktoś, kto dostaje pieniądze za swoją pracę, nie potrafi wykonać jej właściwie.. co z kolei skutkuje stratami po naszej stronie.. W "normalnym" świecie to kończy się inaczej. Ahhh.. przecież to OGame i administracja jest prawem i osądem ostatecznym i w d..pie ma graczy - mają grać, płacić i się słuchać.
-
Hungary, że głodne Węgry?
-
Antymateria Nowe Uni
f4ust - - Błędy w grze
PostByło. Poszukaj info o zmianach w płatnościach u operatorów. Musisz tam zgłaszać reklamacje - operator komórkowy.