Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 248.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Mirmir: „Cytat od f4ust: „1. Bombowce mają wszyscy. ” 1.obronę mają wszyscy 2.porównaj fs-y flociarzy do fs-ów górników to daje odpowiedź dlaczego górnicy chcieliby mieć mocną obronę ” Górnicy mogą przeznaczyć część bonusu na dobudowanie obrony - to samo zrobili bez bonusu - i dalej czerpać zyski. Bombowce są tak rzadko spotykanym statkiem w RW, że trzeba było go jakoś spopularyzować.. dostał więc bonus - niewiele wnoszący przy ilościach spotykanych w rw / skanach... Rozumiem, że gdyby …
-
Cytat od EkoMan: „Cytat od f4ust: „ ” Flotowcy dostana szybkosc, gornicy wydobycie. Flotowcy sd w bombce, a gornicy nic w obronie. 2:1 dla flotowcow.Nie pogniewam się jak dadzą jakieś lasery maszynowe z SD 50 na lmy ” 1. Bombowce mają wszyscy. 2. Porównaj ten jeden bonus ekowca do ilu bonusów odkrywcy? Paradoksalnie patrzysz na jeden bonus, ale nie widzisz z niego wymiernych korzyści.. może masz.kiepskie eko, może dlatego chcesz jeszcze więcej.. a może masz konkretne i juz nie możesz się naliczy…
-
Ja może wrócę do wspomnianego bunkra.. kto się bunkruje? Flociarz? Czy raczej ekowiec, który dostanie x% bonusu? Każda klasa dostanie jakiś plus, ale tylko ekowcy muszą wyjść na większy plis i trzeba im jeszcze obronę po niższych kosztach dawać... Otóż nie da się obniżyć kosztów dla klasy. Każdy coś zyska i sam oceni czy jest na plusie czy nie - będzie też mógł zmienić klasę i zyskać inne bonusy.. może wtedy uzna że jednak tamta klasa generowała większy zysk.. a jak nie, to iść na Q z odkrywcą i…
-
Odnajdowanie innych kont
f4ust - - Zadawanie pytań
PostZapewne masz ustawione automatyczne logowanie - przy takiej opcji faktycznie działa. Ja nie używam automatycznego logowania i to też generuje ciągłe pytanie.
-
Odnajdowanie innych kont
Post(Ukryta treść) Ile razy nie podam loginu i hasła, ciągle pyta o to samo.. na FF nie ma tego problemu, na kompie (chrome) również nie pyta.. ale mobilny chrome doprowadza mnie do szału.
-
Odnajdowanie innych kont
PostA niech sobie będzie, ale jak ppdalem maila i hasło to niech się połączą albo wypcha i przestanie pytać..
-
Odnajdowanie innych kont
PostDa się na stałe wyłączyć odnajdywanie w lobby inny kont powiązanych adresem email? Jest to niezmiernie ...irytujące, co zmianę przeglądarki pyta o to samo
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od f4ust: „Bo zakładając sytuację - zbiera cała ekspedycja - puszczam ekspedycje z 1k gs i 100k śmieciarek + statek ekspedycyjny - mogę uzbierać dużo więcej.. ” Juz widze jak puszczasz taki sklad na ekspe a potem moonkill i flote masz na pz ” Nie puszczam, ale jakby liczył się cały zestaw, to pewnie rozważyłbym puszczanie czegoś takiego (oczywiście podzielonego), w razie gdyby komuś chciało się ściągać naście rogali..
-
Raczej będą zbierały po zakończeniu ekspedycji i tylko te "specjalne". Bo zakładając sytuację - zbiera cała ekspedycja - puszczam ekspedycje z 1k gs i 100k śmieciarek + statek ekspedycyjny - mogę uzbierać dużo więcej.. Pytanie czy będą brane pod uwagę pkt. strukturalne + pojemność zestawu? Ciekawe czy takie zagadnienia były brane pod uwagę.. "ot, Polska znów kombinuje.."