Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
A było tak fajnie, emocjonująco bez fsów.. musiał berbeć klepać mordką Zostaje jeszcze drugie uni, tam jest bardziej emocjonująco Spodziewam się 100 wiadomości po otwarciu oczu
Cytat od Toadie: „... I tak od siebie jeszcze dodam, że trochę smutne jest to jakim problemem dla niektórych jest to, że zwyczajnie chcemy komuś iść na rękę. ... ” Jesteśmy Polakami, więc nie dziw się, że komuś, coś nie będzie pasowało. Resztę późniejszych komentarzy pominę, bo to wyżej wyjaśnia.
Kolejny koszt, to przy zmianie klasy, znikają wszystkie statki poprzedniej. Mialem 50 statków pod klasę zbieracza, po zmianie stan 0. Zmiana klasy wydaje się w tej sytuacji mocno nieopłacalna.
f4ust Esprit De Corps [3 X] 2911868 Flota: Lekkie Myśliwce 2490159 Krążowniki: 204323 Gwiazdy Śmierci: 110 Pancerniki: 217276 A co mi tam Bez znaczenia z kim będę w drużynie - czy to. będzie murzyn, Ukrainiec czy też ktoś inny. Liczy się fun.
Z tego co doczytałem, to na iOS nie będzie żadnych wtyczek (których nie zaakceptują w app store..) Producent nie chce udostępniać wtyczkom ingerencji w kod (?!) i nie przewidują w ogóle wprowadzenia obsługi wtyczek. board.en.ogame.gameforge.com/i…1-ogame-mobile-extension/ Zagadaj do autora tematu - może zna jakiś inny sposób.
Na forum ogame en jest oficjalnie tolerowany dodatek na urządzenia mobilne. Co do agr - działa na ff, chrome ma wyłączone dodatki i nawet jak zainstalujesz, to nie zadziała.
Cytat od ciap: „Cytat od f4ust: „Na tym serwerze (lobby) wpuściło mnie na obecnym koncie.. nie trzeba tam zakładać nowego? ” lobby jest jedno ” Patrząc na adres strony mnie w takim razie zmyliło
John, jeżeli zwiększymy próg - to konieczne będzie ustalenie rozwiązania, które to pozwoli na zaliczanie niszczeń o niższym procencie - do tego trzeba dialogu (rada sad milczy..).
NM było 171 sztuk, w tym: - do 100% - 2 szt., - 101-200% - 33 szt., - 201-300% - 53 szt., - 301-400% - 41 szt., - 400 i więcej % - 42 szt., Wyższy próg wcale nie wpłynie znacząco na przebieg. Dodatkowo powstanie więcej ACS`ów i procent też będzie automatycznie wyższy z takich starć.
Później wyciągnę średnią z % nNM, a było ich w zeszłym roku ponad 170.. Prościej będzie podnieść próg i dać za NM stały procent? Jak myślicie. No chyba że mnie @ciap wyprzedzi ze swoimi tabelkami
W kolejnym uf nie ma co liczyć na fuzję międzynarodową. Najpierw trzeba posprzątać uni starsze, zmielić wiecznych idlaków na uni zapasowe i zobaczyć jak to działa. Jeżeli za kolejne 2 lata (domysł) będzie potrzeba IUF, to będzie dyskusja na wyższych poziomach.. Chyba każdy wie, że na szybko to można się tylko..