Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 248.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Gdzie ja się tłumaczę? Cos mnie ominęło? Dlaczego modyfikukesz cytat i nie odpowiadasz na całość?

• Widzę że Ty wszystko wiesz lepiej.. Ja wrzucę na koniec tylko 2 cytaty (mogę nie pamiętać toćka w toćkę..) - wszystkich sprawdzam i prześwietlamy.. - dobrze że odszedł, bo mieliśmy już dość jego przekrętów.. A morał bajki jest taki - raz padła informacja że wspólnik z drużyny nie może zalogować w pracy na kompie - w 3 minuty został sprzedany i atak już leciał na niego. Zapały ostudził skan, jednak zalogowanego. Chcesz się czuć wygranym, to już zacznij - masz tyle doświadczenia i odpowiedzi w ręk…

• Cytat od justvroum: „Mówisz nie masz o co ani po co ale % do seeka sobie nabijasz niech zgadnę, żadnego kolejnego rw do seeka bo średnia już nabita? albo wstawiasz albo nie wstawiasz, bądź konsekwentny buziaczki ” biorę w tym udział i mogę wstawić - nie musiałem, tak jak nie muszę do ST (jak zdecydowana większość, która się tam nie pojawia.. i nie pojawia się nawet w mST). W pierwszych dwóch tygodniach seeka puściłem ponad półtora tysiąca skanów (może źle celowałem), w różnych porach doby i znud…

• No patrz, to st wyłapał ( nie jest ostatnie na liście), nawet nie jest pełne.. a dalej już nie widział.. a to psikus. Widzę to, co chcę widzieć!

• @RYBKA79 słabo szukasz, bo napisałem pod rw dlaczego. Piać nie będę, bo już kryształowe koguciki pieją, a ja nie mam o co i po co.

• (Ukryta treść) Dnia 10-11-2019 14:36:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor f4ust ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.260.743 Krążownik 277.538 Niszczyciel 96 Pancernik 255.368 _________________________________________ Obrońca TheTorn ________________________________________________ Mały transporter 73.440 Duży transporter 78.460 Lekki myśliwiec 1.327.886 Krążownik 150.000 Okręt wojenny 30.000 Recykler 122.412 Pancernik 139.627 _________________________…

• Cytat od EncePence: „Pandix mowisz i masz 1f642.png troszke trashim oszukal z reckami. Kolega zalogowal chwile po wlocie i zebral 3.5k reckow, ale coś tam do przodu:) ” Dnia 09-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor EncePence [3 X] ________________________________________________ Pancernik 300.000 Sonda szpiegowska 3 _________________________________________ Obrońca Chobgob [PZT] ________________________________________________ Mały transporter 10.130 Duży transporter 7…

• Bawi to dziecko aż miło patrzeć Cytat od EncePence: „Zwykly skan, lot i jest 1f642.png wlasnie usypialem syna na rece. Zona krzyczy: "odloz ten telefon bo nie zasnie" a ja do niej: " bez niego wlasnie nie zasnie" skanowalem wlasnie i ruszalem 1f642.png Z pozdrowieniami dla 3x i byłych graczy PacMan 1f642.png do nastepnego. ” Dnia 08-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor EncePence [3 X] ________________________________________________ Krążownik 80.000 Sonda szpiegowska …

• Ence wytrzeźwiał i wysłał atak Cytat od EncePence: „Tym razem z pozdrowieniami dla Krzysia i sojuszników z 3X ” Dnia 08-11-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EncePence [3 X] ________________________________________________ Pancernik 150.000 Sonda szpiegowska 5 _________________________________________ Obrońca scubi ________________________________________________ Mały transporter 10.477 Duży transporter 115.000 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 400 Krążownik 401 Okręt woje…

• Są ludzie i ludzie. Dla jednego cel uświęca środki, dla drugiego gra jest przygodą a osiągi miłym zaskoczeniem.. Nie ma w tej grze chyba ani jednego top 1, który byłby kryształem - nie w tych czasach. Może byli tacy, ale 10 lat temu..

• Jak masz kogoś obok, to niech Cię już teraz uszczypnie, co później obudzisz się z ręką w nocniku - zawiedziony, że jednak się tak nie da..

• Gracze swoimi ofertami.

• Pamiętaj że rynek ma się dostosowywać do panujących stawek. Więc jeżeli dasz takie ceny i będą one akceptowane, to rynek zezwoli na ich publikację, ale jeżeli oferty będą wyglądały a inni uderzy będą sprzedawali te boostery taniej, to rynek będzie Ci sugerował cenę wedle popytu i zostaniesz z bohaterami albo je sprzedasz po cenie z rynku.

• Tryb mobilny przeglądarki zamknięty w "apce" iOS. Co do logowania - @maximus1234 - czy w przeglądarce też logujesz się przez konto fb?

• Cytat od Das140: „Ogame posiada oficjalną apke, ale tylko na iOS ” Możesz podesłać link do tej "oficjalnej" apki? Edit. Dobra, widzę tą "apkę" Pomyślałem że można zrobić porta do andka.. ale jednak sobie odpuszczę

• Stało to zebraliśmy.. Lama jestem, bo nie poszło do s&d.. no ale cóż.. Po drodze były przygody i kszta niepewności, ale weszło jak w masełko. Ence pozdrawia a ja nie Dnia 27-10-2019 15:35:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor EncePence [3 X] ________________________________________________ Pancernik 300.000 _________________________________________ Agresor f4ust [3 X] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 11 _________________________________________ Obro…

• Rozmówki u68

f4ust - - DiD U68

Cytat od andy2007: „Cytat od ^BrzydaI^: „kto z komorników tym razem? Szamanowi nie usunęli konta na forum. ” jeden pieron ważne że jednego 'pushera' mniej w grze współczuję tylko jego 'byłym' sojusznikom z wymarłego Pac-Man'a kto następny bana dostanie zakłady obstawmy ” Śmiechłem.. "..wymarłego Pac-Man.." - uzupełnij wiedzę, a później się wypowiadaj

• 22-10-2019 16:19:38 - f4ust [Meraxes] - 1720.79% Dnia 22-10-2019 16:19:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor f4ust [3 X] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 111 _________________________________________ Obrońca graczgracz ________________________________________________ Mały transporter 7.159 Duży transporter 849 Lekki myśliwiec 1.583 Krążownik 6.831 Okręt wojenny 1.190 Recykler 191 Bombowiec 38 Niszczyciel 241 Gwiazda…

• Zasada fair-play S&D

f4ust - - Gra

Jedno z drugim niewiele może mieć wspólnego, dlatego jeżeli chcesz w taki sposób generalizować, to niech GO decyduje czy można przystąpić w takich sytuacjach. *Dołóż im pracy, to na pewno się zgodzą.. Prościej od razu wykluczać graczy łamiących zasady gry z projektu.

• 20-10-2019 10:53:31 - f4ust [Meraxes] -576.42% 20-10-2019 10:53:31 następujące floty spotkały sięw walce: Agresor f4ust [3X] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 500.000 Krążownik 100.000 Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Krab69[Explorer] ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Satelita słoneczny 13.659 Wyrzutnia rakiet 22.470 Lekkie działo laserowe 130.781 Ciężkie działo laserowe 9.918 Działo Gaussa 1.…