Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 248.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Znów z dumą i żalem wstawiam RW kolegi :)Ence, dlaczego Ty masz tyle tych zabawek!!! Gratuluję i polecam się na przyszłość :D Dnia 11-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor EncePence [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Niszczyciel 100.000 _________________________________________ Obrońca krzychu [D o D] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Niszczyciel 2.025 Gwiazda Śmierci 432 Lekkie działo las…
-
Cytat od priesten: „Fan klub się już wpisał widzę. ” Hahahahahahaaha.. .. Temat ostatnio poruszany.. ale poczekam aż zareaguje cytowany.. Co do samego STarcia - nie znamy się Mili, widziałem w statystykach grube boom i pytałem w soju o potwierdzenie.. GRATY, bo jest czego Koś, niszcz i przetapiaj SZO Obrońcy, bo jest co odbudowywać poziomku - mnie też zaliczysz do fana?
-
Cześć i czołem! RW kolegi, więc gratuluję i czekam na kolejne STarcia Dnia 07-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor EncePence [MISIE] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Ingwar [D o D] ________________________________________________ Okręt wojenny 38 Recykler 1 Bombowiec 6.921 Niszczyciel 6.902 Pancernik 8 _________________________________________ Po bitwie... Agresor EncePence [MISIE] ___…
-
Wiadomość zbiorcza od f4ust 03.11.2018 19:59:59 Od: f4ust agresor zyskał łącznie 1.402.519.487 jednostek. Lot lamerski, bo połasiłem się na pierwszy wlot surki, przed fs`em (co się okazało na kilka sek przed 1 falą)) i nie zdążyłem zawrócić kolejnych dofarmów - byłoby duuużo więcej zysku, ale i tak jest dobrze - na forum nie wstawiam, choć 3503.2% Miałem nie wstawiać, ale jak już się przywitałem, to niech sobie leży i to. Drugie tyle pozostało w sojuszu, bo mój limit ataków został wyczerpany Poz…
-
Procent się zgadza, zysk również - czyli to właściwe miejsce. Witam nowe UNI starym kolegą (podobno lamą - @ZDOBYWCA1, może też go spakuję pisiont razy ) Pozdrawiam tych jeszcze nie odwiedzonych i oczywiście Sojuszników Dnia 04-11-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor f4ust [MISIE] ________________________________________________ Mały transporter 85.582 Pancernik 91.004 _________________________________________ Obrońca swiety30 ____________________________________________…
-
Celowo wyrwane z kontekstu, bo niektórym nie po drodze z czytaniem ze zrozumieniem. Czy dotyczyło to flot czy debrisa, miało pokazać że jesteście świadomi konfiguracji serwera docelowego i można było wybrać to, co mieliście wcześniej a nie teraz niszczyć cos, czego wcale nie chcieliście. Cytat od SolitaryWolf: „Kolejny pkt, dlaczego nowi gracze nie graja na uni x2? Istnieja takie uni, wiec czemu tam nie zaczynaja? Skoro im tam bedzie latwiej. ”
-
Cytat od Zanzaf: „Prawda jest taka, że z każdym dniem tracimy tydzień do innych uniwersów, więc liczę na ankietę w najbliższym możliwym terminie, bo nawet po ankiecie zmiany nie wejdą w życie z dnia na dzień. ” A wystarczyło iść na U68 - dlaczego nie przeszliście? A teraz na zakończenie.. przyznaję że wyrwane z kontekstu, ale myślę że wyjaśni wiele.. Wolf się tu nie wypowiadał, ale przytoczę jego wypowiedź w wątku archiwalnego DiD Deimos, na temat zmiany konf serwera - "..Kolejny pkt, dlaczego n…