Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 81.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od [Rettior]: „Tak Co to za dziwna gra? :quasi:” OGame jest grą międzygalaktycznego podboju. OGame jest kosmiczną grą strategiczną. Tysiące graczy zbiera się jednocześnie, by grać ze sobą lub przeciw sobie. Aby grać z nimi, potrzebujesz tylko zwykłej przeglądarki internetowej. Rozpoczynasz z jednym nierozwiniętym światem, który przekształcisz w potężne imperium, mogące obronić Twoje z trudem zdobyte kolonie. Stwórz strukturę ekonomiczną i militarną w celu wsparcia realizacji następnych tec…
-
FAQ nowości wprowadzonych wraz z wersją 4 1. Jakie są nowe przedmioty? Dopalacze(inaczej boostery) do surowców na 7 dni na jednej planecie oraz przyśpieszenia do badań(NEWTRON)/stoczni(DETROID)/budowy(OŚMIORNICA). Każde z nich dzieli się na trzy typy. Brązowy - daje dodatkowe 10% do wydobycia na danej planecie lub przyśpiesza o 30 minut. Srebrny - analogicznie 20% lub przyspieszenie 2h Złoty - analogicznie 30% lub przyśpieszenie 6h Ponadto za antymaterię możemy skrócić o połowę czas produkcji st…
-
Przy okazji... dało by się ten zaawansowany kalkulator surowców przenieść na górę? Albo tak jak było w foxgame - na obrazku mt/dt dodać liczbę potrzebnych statków do transportu wszystkich surowców. Bardzo przydatna opcja dla górników. e. Ah i jeszcze suma surowców w ruchach flot by się przydała jak to w foxgame było xO Ja wiem, wiem, chce to, tamto które już istnieje w FG no ale... czemu by nie zrobić jeszcze lepszego dodatku?
-
Najwięcej punktów:437.815.461 PIRACI[Uni 12] Najwięcej punktów ekonomicznych: 320.690.559 PIRACI[Uni 12] Najwięcej punktów badań: 26.644.068 PIRACI[Uni 12] Najwięcej punktów militarnych: 124.513.932 PIRACI[Uni 12] Najwięcej zbudowanych punktów militarnych: 127.771.670 PIRACI[Uni 12] Najwięcej zniszczonych punktów militarnych: 16.170.066 PIRACI[Uni 12] Najwięcej straconych punktów militarnych: 6.146.952 IRON [Uni12] Najwięcej punktów honoru: 664.876 PIRACI[Uni 12] Najmniej punktów honoru: -379.21…
-
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem... zawiany jestem teraz... w każdym razie wygrane s&d jako team... serio mnie zawiało strasznie... Agresor u12 Raporty: S&D U12 - Edycja 10 [15.12.2011-16.01.2012] Podsumowanie: S&D U12 - Edycja 7 [02.01.2009 - 01.02.2009] Podsumowanie: S&D U12 - Edycja 9 [29.01.2010 - 28.02.2010]
-
Zniszczone moony w czasie s&d 23 Agresor [u12] na ponad 5'000% Próbowałem poprawić rekord ale przestały pękać kulki :C Szkoda bo planowałem na 30 ustanowić w czasie 10 edycji. Co do gracza nieaktywnego trudno takie rzeczy policzyć. U mnie na 12 gracz melot jest idlerem od wprowadzenia antymaterii(w 2010r ściągałem mu kulke i już wtedy był szary.)
-
Cytat od Sierotka: „Szukam tytułu piosenki, ewentualnie nazwy wykonawcy dla: blitz.wrzuta.pl/film/6HU9bB4j9zV/fire_warrior” Dope - Debonaire Szukam filmu! Akcja dzieje się w jakimś mieście, które jest zdominowane przez zło. Burdele, dziwki, dragi etc. Wszystkiego pilnuje jedna organizacja(być może demony). Główny bohater(ka o_O ) odwiedza znajomego, mieszkającego w przyczepie kempingowej na pustkowiu obok miasta. Noc, ciemność itd... film raczej nowy ale głowy nie dam.
-
Kurde... czuje sie jakby ktoś tak zaczął grzebać w mojej głowie i wyciagnął tak ze 3 pytania! A miałem coś o prezydencie i dosypywaniu... No ale nvm... Dziękuje za pozdrowienia! Muszę Cie kiedyś spotkać na koka koli Chciałbyś moderować światynie QUASIego? Otrzymasz tytuł Honorowego Moderatora! Wiąże się z tym dożywotnia możliwość pisania postów w temacie i używania Wizerunku Najjaśniejszego.gif aby podkreślać niektóre swoje wypowiedzi! Spotkaliśmy się kiedyś w Katowicach? Czemu nie wiesz? Dokońc…