Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 556.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Tak wiem ze to juz nudne;) na minutkach.. Dnia 13-06-2019 15:20:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 140.000 _________________________________________ Obrońca Jarex [OPE] ________________________________________________ Mały transporter 28.530 Duży transporter 64 Lekki myśliwiec 1.331 Okręt wojenny 2.264 Recykler 719 Sonda szpiegowska 1.694 Niszczyciel 91 Gwiazda Śmierci 3 Wyrzutnia rakiet 1.150 Lekkie działo …
-
2dni 2 wiadomosci o tym ze Jarex szaleje w okolicy z gsami oh wait.. Wolny wróciłbys to chociaz bysmy sie jakos podzielili Cytat od BaniaX: „BaniaX13.06.2019 13:31:42jak wstawisz na forum, to pozdrów moją rodzine ode mnie ” [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 13-06-2019 13:24:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jarex [OPE] ________________________________________________ Recykler 1 Gwiazda Śmierci 110 _________________________________________ Obrońca BaniaX…
-
Chyba tych obron za duzo jak na jeden dzien [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 12-06-2019 23:22:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jarex [OPE] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 229 _________________________________________ Obrońca KAWKA ________________________________________________ Duży transporter 1.000 Satelita słoneczny 424 Wyrzutnia rakiet 60.646 Lekkie działo laserowe 4.804 Ciężkie działo laserowe 485 Działo Gaussa 5…
-
Freeman [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 166295.36% / OBRONA / - wojenne RW
ViZZioN - - Starcia Wezn
Post@angelsin z Freemanem nie ma komunikacji prawie zadnej
-
Freeman [KNR] vs. Loyko [BANKSTER] ~ 166295.36% / OBRONA / - wojenne RW
ViZZioN - - Starcia Wezn
Postjak chciales konczyc to trzeba bylo powiedziec bo od kilku miesiecy olewalesz wszystkich nie odbierajac fsow Graty Loyko gratulowalem na privie tutaj tez gratuluje top i rosnij dalej
-
W sumie to dobrze że Krystian bedzie z nami dalej klikał mimo wszystko takiego sposobu dotacji do konta nie popieram, ale każdy orze jak może,sam przez to przechodzilem jak mi flote wyzerowano;) Czy mamy ból dupy o to? nie,absolutnie chodzi tylko i wylacznie o sprawe z browarem i sztucznym wyklikanym pztem co kazdemu z Oldow pisalem oddzielnie ale wielce nie wierzyliscie... a wy ciagle przywolujecie sprawe z Trunksem zadzwoncie do niego powie jak bylo przeciez on wyspiewa wszystko..;) ja wam mog…
-
Gsy gdzies schowane ale transy znalezione Pozdro BuddY KNR! Dnia 09-06-2019 02:29:37 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.494.439 Okręt wojenny 114.852 Pancernik 138.667 _________________________________________ Obrońca Jarex [OPE] ________________________________________________ Mały transporter 46.548 Duży transporter 308 Lekki myśliwiec 408 Okręt wojenny 7.054 Recykler 619 Niszczyciel 297 Gwiazda Śmier…
-
El Marek [KNR] & Deca-Durabolin [KNR] & czubulus [KNR] & ViZZioN [KNR] vs. Unkas [SMERFY] & Prezes19 [SMERFY] ~ 102557.3%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostŁadnie siadło dzieki Panowie za burze mozgow i cala organizacje Moonkilling szapoba;) @czubulus nie musisz ja zapomnialem cofnac zawsze musze sie wyrozniac