Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 556.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Stało i nie stoi..;) Pozdro BuddY,KNR! Caro SzO! @Dobrygracz Dzieki za towarzystwo [url]https://www.youtube.com/watch?v=gShaZuHjFPY[/url] Dnia 25-07-2019 02:39:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Krążownik 261.426 Okręt wojenny 141.590 Pancernik 172.244 _________________________________________ Obrońca Caro [SMERFY] ________________________________________________ Mały transporter 1.391 Sonda szpiegowska 100 Gwiazda Śm…
-
TOP 2 SOLO - Dobrygracz [KNR] vs. Majer ~ 260160.1%; DOBITKA Dobrygracz [KNR] vs. Majer ~ 64306.27%
ViZZioN - - Starcia Wezn
Postyoutu.be/wV2mfoBRWJk Noo tylko Ty tak potrafisz wyczekac goscia.. Cięzki los mają z Tobą dobrze ze i ja wyjątkowo fsy zrobilem bo skonczylbym tak samo Top na nastepną fuzje jeszcze % smialo do pobicia
-
El Marek [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] vs. Prezes19 [SMERFY] ~ 44 807.19%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostNic dodać nic ująć Gratki STarcia sytuacja byla conajmniej dziwna..;) Ważne że pieknie i slicznie siadlo
-
Pozdro BuddY KNR! Dnia 06-07-2019 01:22:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.798.357 Krążownik 242.389 Okręt wojenny 124.518 Bombowiec 8 Niszczyciel 35.000 Pancernik 159.760 _________________________________________ Obrońca wopista ________________________________________________ Duży transporter 2.050 Recykler 1 Sonda szpiegowska 90 Satelita słoneczny 120 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 9.700 Wyrzutnia ra…
-
czubulus [KNR] vs. puszkin vel Browar~ 7392.94% Oj Krystian nie będzie zachwycony
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostGraty Czub działaj dalej Puszkin z takim eko 2 dni i odrobi
-
Pozdro BuddY KNR! Dnia 03-07-2019 22:23:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca zbygo64 ________________________________________________ Duży transporter 17.400 Recykler 1.000 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 19.937 ( -63 ) ______________…
-
czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37%
ViZZioN - - Starcia Wezn
Post@Zagubiony aha czyli Hary nie gra dla cyferek? Wez pod uwage ze sciagnal urlop będąc w górach;) po co? Ano wlasnie.. jak wymieniasz tych zlych wymien wszystkich i skoncz biadolić te smuty chcesz zaplecze akcji? Roluj do gory pod starciem Czubek fajny screen umiescil;) nie gramy dla cyferek,ale skoro ktos chce mnie nie fair uwalic i mi to pokazuje czarno na bialym to niestety wtedy znizam sie do poziomu oponenta
-
czubulus [KNR] & Dobrygracz [KNR] & ViZZioN [KNR] & El Marek [KNR] vs. Absynt [LOW] & El Charizard [BANKSTER] ~ 322494.37%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostPoznaj zaplecze starcia i zapytaj kto jest inicjatorem bo [ciach] tu pelno Super Moderator Ruda:Nie prowokujemy obrażąjąc
-
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostCzyli jakbym to ja wyladowal w recach wtedy by wszystko bylo cacy? Charisek sobie uknuł ze yoda ma mnie wystawic kiedy absynt bedzie na niego lecial.. ale co tam wszyscy wiedza lepiej Absynt nikomu dupy nie lize dalej chce zebysmy po sobie latali i tak z pewnoscia bedzie bez odbioru
-
@angelsin poki co to Ty sie wtracasz w moja rozmowe i yodka wypominajac jakies dziwne konta ktorych nawet sam nie pamietam ale dzieki ze przypomniales zapytaj Pazia ile dni szukalem passow do szewczyka bo nawet sam nie pamietalem musialem cala historie facebooka zobaczyc zeby to znalezc a Ty mi z takimi rzeczami wyskakujesz Ogarnijcie dupe ludzie serio... bo mnie juz to w sumie zaczyna bawic
-
@angelsin widze ze wiesz wiecej odemnie zapytaj Paza kto sie opiekowal tym kontem Dostalem passy do tego konta owszem,nawet grama dexu nie wyciagnalem konto bylo ciagle na urlopie potem ktos chcial wrocic do gry i dostal konto szewczyka moze jakies dowody najpierw a nie sluchanie tego "pierdolenia" co ktos w soju napisze