Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 556.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@ciap nie karm juz trolla oni z tego żyją pisza o zasadach gry a chlopaki o kolejkowaniu nie mieli pojecia nazywali wszystko "bugusingiem" xD @Zagubiony ja wole dzialac niz patrzec jak poprawnie powinien byc wyslany ticket o pozyczkach recy jak widac tylko was to obchodzi ja dostalem jasna zgode w 48h na odsylke zlomu plus raporty z transportow ale jak widac dla was to za malo musicie miec swoje paragrafy na wszystko xD
-
Zarzucaliście OLD/Smerfa ze sa tacy... a sami krzywe akcje robicie, nagle pojawia się "Pan Zatarta Paszka" i traci floty podzieloną na kawałeczki !! Zarzucacie że tak szybko szła odbudowa @Krystian ale praktycznie wszystko było sponsorowane na legalu @Safar jednak w glowce cos nie halo to niezly legal wyklikany browar na pzcie a pozniej puszkin siedzi na koncie browara (sojusznik) wez sie zastanow co piszesz, no i co z tego ze ktos przetapia flote? skoro surowiec jest ciagle u tego samego wlasci…
-
@Zagubiony Czekaj,czekaj my jestesmy nadzywczajni?? a jak lecielismy w ACSie i nagle Marek po 2 godzinach od złamania regulaminu dostaje bana za "bash" kazdy normalny czlowiek musi czekac na rozpatrzenie plus minus 5dni WY SWIETE ANIOLKI macie takie cos w 2h i Ty piszesz o kolesiostwie? ogarnij sie czlowieku troche
-
@Zagubiony brawo umiesz robic screeny gratuluje,nic nowego nie napiales "Nie wiem skąd wiecie co sie działo z złomem ale spoko. Jeżeli komuś skasowała sie planeta z flota i miał zgodę od teamu na oddanie złomu to nie rozumiem gdzie problem. Jeżeli taka decyzja była to chyba dobrze? rolleyes2.gif" Jak widzisz wkolko wracamy do tego samego jest cos takiego jak zgoda teamu i jest cos takiego jak niecodzienny przypadek typu flota top1 na glebokiej przestrzeni
-
@Zagubiony wiem za co był ban tak to jest jak ktos pochopnie rzuca banami a potem je od razu zdejmuje o tym nie wspomnisz;) widocznie ten kto dał bana nie spojrzal na wszystkie tickety i aspekty jak juz szukacie dziur w regulaminach to zajmijcie sie powazniejszymi rzeczami a nie takim "syfem" jak to sam ujales;)
-
@nowynick skoro odsylka zlomu do jego poprzedniego wlasciciela jest dla was jakims problemem tylko dlatego ze ktos jest nizej w statach to nie mam pytan xd a czekaj no tak bo to gleboka przestrzen.. to niech wlasciciel poprzedniej floty zmieni nick na gleboka przestrzen wtedy bedzie zgodne z regulaminem
-
Cytat od ciap: „Nie wiem skąd wiecie co sie działo z złomem ale spoko. Jeżeli komuś skasowała sie planeta z flota i miał zgodę od teamu na oddanie złomu to nie rozumiem gdzie problem. Jeżeli taka decyzja była to chyba dobrze? ” Mysle ze sami sie wyjasniacie teraz,niby kazdy Szo zyczy ale tickety wszyscy ślą zeby tylko nóż w plecy wbic xd @ciap was wyjasnil tym moim cytatem naszczescie ja juz nie bede gral na tym syfie od nastepnego tygodnia nie pozdrawiam
-
Jedne z ostatnich ST StaO i nie stOi pozdro EKIPA i buddy!! essa [url]https://www.youtube.com/w…gShaZuHjFPY&index=2[/url] Dnia 31-10-2019 17:47:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor UczciweOddanieKonta [KNR] ________________________________________________ Pancernik 140.000 _________________________________________ Obrońca Prezes19 [SMERFY] ________________________________________________ Mały transporter 33.530 Duży transporter 18.694 Lekki myśliwiec 127.874 Krążownik 206 Statek ko…