Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 441-460 z 556.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Szkoda kolegi z pracy no ale niestety przez ostatni czas słabo sie pilnowal.. nie wiem czy spowodowane to bylo moim złomem czy juz stracił wene do gry ;D obudziła mnie dzisiaj wiadomosc na messku.. patrze a tu Leon: (ciach!) to juz wiedzialem o co chodzi Graty Prowo wlotu i zysku bo jak Erka napisal jak nie Ty to kto Moderator mntek:Upominam za wulgarny film.
-
Graty Top2 solo..;) zysk imponujacy top do 100k puszek moze pobijesz jakis rekordzik w szybkosci posiadania takiej ilosci @souris tak Huwiszka był z Wezn
-
Brawo dla obrońców..:) piekne lustro podstawkowe;D szacun za całą akcje; ) oraz szacuneczek dla agresora ze szybko sie pozbieral i przede wszystkim za postawe;) Pozdrowienia z Wezn!;)
-
KotPali [WSNR] vs. Jabol z UFO [KOP] & Chariseczekoddam [KOP] ~ 21074.26% OBRONA
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostBrawo Chari ostatnio kozak akcje robisz.. szkoda ze nie moglismy dlużej razem podzialac Dzieki za dedy i uwazaj na siebie;D Chlopaki z WSNR juz musza sie pilnowac w farmingu gęsiami Jeszcze raz graty i czekam na kolejne
-
Prowo Oddam [WSNR] vs. Recolive [C C] ~ 2156.03% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. bladykiel ~ 1619.88% ,Prowo Oddam [WSNR] vs. ptysio22 [STS] ~ 773.85%
ViZZioN - - Starcia Wezn
Postwidze 6 gala blady kiel w koncu lezy ;D brawo;) gosc mial kiedys alerta ale widac juz nie uzywa
-
Witam ponownie^^ Troszke wrocilem jeszcze poklikac.. i obiecalem sobie od dawna juz ze tego Pana trafie..3tyg poscigu bylo jak jeszcze flote mialem do dyspozycji a teraz poprostu udalo sie trafic ostatkami dofarmy bylyby wieksze ale do dyspozycji niecale 15k mt coż trzeba brac ile sie da obronca zalogowal 30sec po ataku Pozdro dla Sojka ktorzy mi spokoju nie dają.. RW dla was Pany;) oraz oczywiscie calej Buddy piooonal Dnia 01-08-2018 20:06:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZ…
-
Dzieki Igor za linka i dedy!! Flota tego Pana byla rzadko widywana..(kilkudniowe) fsy. Spodziewalem sie stacji zawroconej a tu kulka spalona fsik na transportuj ;D takze nic tylko leciec ja niestety juz nie mialem czym ;D Dzieki za ostatni lot na tym Uni i do zobaczyska wkrotce Ps Prowo.. troche zebrales tym razem
-
No cóż wypada skomentowac..;) pierdzielło zdrowo niestety fs na pz wyklikany,a że na dworze piekna pogoda prawie 30stopni;) to nic tylko sie prosi o zimne piwo Nie bede zrzucal winy oczywiscie na znajomych ze mnie zagadali i nie zawrocilem przed dolotem widocznie tak mialo byc Dzien dzisiejszy z WSNR był pelen wrazen nie ma co ukrywac aczkolwiek chlopaki pozostaje niedosyt z tym co robiliscie sami wiecie o co chodzi pozdro dla kumatych i do zobaczyska
-
Gdzie_Jest_Nemo [WSNR] vs. Chariseczekoddam [BANKSTER] ~ 15297.18% (obrona)
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostNiestety z pospiechu troche sie RW zrypał ale bilanse poprawione..;)
-
Gdzie_Jest_Nemo [WSNR] vs. Chariseczekoddam [BANKSTER] ~ 15297.18% (obrona)
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostWrzucam RW za kolege bo poprosil Ode mnie szczere gratulacje Chari bo czailes sie na to dobre pare dni.. jak widac cierpliwosc zawsze poplaca Od Chariseczka: Szoo dla Sandacza Pozdrowienia dla całego BANKSTERS, Merka i Cosmos NO TO DO RZECZY Dnia 28-07-2018 12:38:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gdzie_Jest_Nemo [WSNR] ________________________________________________ Okręt wojenny 9.050 Pancernik 18.255 _________________________________________ Obrońca Chariseczekoddam [BANKSTER…
-
Kot_Pali [WSNR] & figiel [WSNR] & Siedem [WSNR] & Gdzie_Jest_Nemo [WSNR] vs. Lucivarr [C C] ~ 3743.29%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostGraty Pany widze sprzęt nie rdzewieje;) Klaus chyba tez jest pod wrazeniem bo jak widzi tyle latających gąsek to i on zaczal urlopowac.. Bawcie sie dalej pional;)