Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 556.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nirlog.. hmm.. no coż znowu pech chciał ze przy zwózce polegl zdarza sie, troche zlomu wywioslowa bedzie na odbudowe;D Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy chcą byc pozdrowieni!;) PS.Dzieki za telefon Dnia 12-11-2018 22:06:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Nirlog [BadBoys] ________________________________________________ Duży transporter 10.464 Recykler…
-
W progu sie miesci.. na czysciocha najlepiej:) na waciki bedzie! Pozdro BuddY,Sojek! Dnia 11-11-2018 18:13:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca snufferek [UWiS] ________________________________________________ Duży transporter 12.162 Recykler 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ViZZioN [KNR] ______________…
-
ViZZioN [KNR] vs. Zibi25 [WATAHA] ~ 2420.11% + druga planetka~ 1425.13%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostSzo Zibi pogadalismy troche o 4 w nocy ale jak widac sen aż do tej pory jest słodki,pakiecik dla Ciebie wariacie.. Pozdrawiam wariatow z KNR,Bankstersow jak i cale BuddY! 5! Dnia 10-11-2018 10:19:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Zibi25 [WATAHA] ________________________________________________ Mały transporter 2.947 Lekki myśliwiec 16.280 Krążownik 92…
-
Jednak mściwy ten Kot... Graty
-
ViZZioN [BANKSTER] & Trunks [8WSNR8] & Montezuma [8WSNR8] & Lares20 [8WSNR8] & Marek vs. Easy bot [Reds] ~ 77611.6% - TOP 1 ACS PO FUZJI
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostDzieki za lot chlopaky!! takie nocki zarywa sie z usmiechem na twarzy
-
@dexPL hmm tylko Herhor gratulowal lot z zyskiem,także nie wiem skąd wziales reszte "gratulujących ludzi" ja nie stracilem a zyskalem potrzebny mi surowiec plus przeorany bunkierek zawsze cieszy oraz mozliwosc pozdrowienia wariatow także juz zakonczmy i na pewno kazda uwage biore do siebie i w przyszlosci bedzie tylko lepiej
-
@dexPL Owszem dexu poszlo niecale 10kk ale tego nie wliczam bo mam go wystarczajaco jak na moją flotke a metal choćby na kopalnie sie przyda plus zawsze to mniejszy bunkier na kolejne wloty,trzeba myslec przyszlosciowo aa i btw moje STejki przynjamniej mieszczą sie w progu a mam kilka nascie mniejszy asortyment niz koledzy z Twojego teamu;)5bd3750c2e031.jpg5bd37565574e7.jpg
-
Jakieś ochlapy spory bunkier wazne ze z zyskiem Pozdrowionka BuddY,Sojek Dnia 26-10-2018 21:52:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Lekki myśliwiec 150.000 Krążownik 50.000 Pancernik 12.000 _________________________________________ Obrońca wopista [M_W] ________________________________________________ Duży transporter 450 Krążownik 1 Recykler 20 Sonda szpiegowska 100 Satelita słoneczny 170 P…