Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 556.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolejne z serii ledwo mieszczących sie ;D ale jednak! Standardzik pozdro KNR,BuddY! obroncy SzO ponoc gra na alertach ale chwilowo chyba mu nie zadziałały Dnia 22-12-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca Tukan [KOP] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 14.643 Lekki myśliwiec 11 Ciężki myśliwiec 1 Okręt woj…
-
A to jak już sie miesci to wstawiamy;D SzO dla Zbycha spoko gosc;) tylko wiecej uzywaj moona kolego a bedzie lepiej Pozdro KNR/BuddY! Dnia 22-12-2018 02:24:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 40.000 _________________________________________ Obrońca zbygo64 [WATAHA] ________________________________________________ Duży transporter 519 Lekki myśliwiec 732 Ciężki myśliwiec 30 Krążownik 660 Okręt wojenny 17 Sonda…
-
czubulus [KNR] & ProSkaner [KNR] & El Marek [KNR] vs. szyna -kupie deuter [OLD] ~ 27668.86%
ViZZioN - - Starcia Wezn
Postgraty chlopaki piekny wlot i czujny Marko najlepsze polaczenie gramy ze soba tak krotko a zaufanie godne wyjadaczy..;) dla obroncy SzO a do acsa nie wiem jak sie odniesc moze.. Wąskie aleś ta mi zaimponowali
-
Freeman [KNR] vs. bajabongo ~ 1168.33% i Freeman [KNR] vs. Aban [LOW] ~ 854.78% oba czysciochy +farming
ViZZioN - - Starcia Wezn
Postdrogo na tym orlenie?
-
Na koniec dnia i mi przyjemny kąsek sie trafił, a sporo dzisiaj przepalilem.. flota tego Pana byla caly czas na planecie w bunkrze,robił zwozke nagle moon sie zapalil oho.. chyba szykuje sie do fsa;) a to zaryzykujemy moze sie wstrzele, poszlo bez recy z czego mam nauczke obronca 2k reca wywioslowal pare min po starciu;) bedzie na małą odbudowe czego Ci życze Pozdro Sojek,BuddY! /// Kupie Dex;) Do rzeczy: Dnia 12-12-2018 22:37:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioNOddam [KNR]…
-
znajac Adama to pewnie jakies lustro on znany z takich zagran szkoda troche pancow Szoo
-
Obronca robil zwozke jakis czas temu.. Pare godzin pozniej moon na minutach bylem przekonany ze fs poszedl a tu niespodzianka;) Mikolaj troche spozniony ale wazne ze dotarl Pozdrowionka BuddY,Sojek! Dnia 07-12-2018 17:00:21 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioNOddam [KNR] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Vendetta Oddam [KOP] ________________________________________________ Duży transporter 34.319…
-
noo Panowie teraz to mi zaimponowaliscie..;) chyba musze czesciej chodzic spac.. bo jak nocke zarywam to zawsze pusto u kazdego Gratki wlotu a dexowi szczere Szo z tym eko to kilka dni roboty.. I w sumie wypada tez podziekowac ze dajesz szanse komus zarobic i poczuc troche adrenaliny dla Ciebie to kilka dni odbudowy.. a jak my wtopimy lot to zostaniemy z samymi transami ze sportowym!
-
Raynor1796 [OPE] vs. Schuldiner [BANKSTER] & Chariseczek [BANKSTER] Obrona ~ 2714.33%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostAtakier chyba popil ze taką maniane odstawil Graty za czujnosc Pany;)