Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 556.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
ViZZioN - - Starcia Wezn
Post@Wojak o jakich bugach mowisz? bo Ty chyba dalej nie masz pojecia co sie stalo
-
Gwiazda & Lares20 [KNR] & Freeman [KNR] & ViZZioN [KNR] & ProSkaner [KNR] vs. Jadelite [KNR] ~ 27781.56%
ViZZioN - - Starcia Wezn
PostWitam.. Mam przyjemnosc zaprezentowac starcie a raczej wykorzystanie błedu przeciwnika;) o obronie nie bylo mowy wiadomo z jakich przyczyn glowne floty na urlopach, a przeciwnicy w pelnym skladzie co moge wiecej dodac.. Nasza Ewa zwrotke zlomu niebawem dostanie takze tickety zbędne;) odemnie dzieki chlopaki za szybciutką reakcje i zgranie PS lubimy takie akcje Do rzeczy: Dnia 09-01-2019 16:11:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gwiazda _____________________________________________…
-
Witam;) lot totalnie na spontanie bez recow bez dofarmow bylem pewien ze znow lot na akcie przepalony a jednak jakims cudem siadlo;) wazne ze nie doplacilem do interesu wieksza czesc zlomu u obroncy bedzie na odbudowe.. Pozdro BuddY,KNR! Dnia 07-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Krążownik 80.000 Pancernik 52.000 _________________________________________ Obrońca Onimusza [KOP] ____________________________________…
-
na atmosfere mysle ze nikt nie narzeka bo wlasnie o to chodzi ze jest kolorowo jak masz ku temu wątpliwosci zapytaj kazdego z osobna a to co napisalem to wiedza Ci co maja wiedziec, poprostu nie czytasz miedzy wierszami,nie wiesz co sie dzieje a najwiecej masz do powiedzenia.. Ludzie ogarnijcie sie bo niedlugo gownoburze bedziecie robic z tego kto ile anty zebral na promocji
-
Witam po krotkiej przerwie;) arogancki krzykacz wpadł ponownie no coz;) zejscie z U od razu skany w tego pana jeden moon sie palił to wio;) Wyscig szczurow z Krystianem troche mielismy o 2 moze 3 minutki wlecialem przed nim.. i nie ladnie tak kłamczyć Pozdrowionka BuddY Sojek do naSTepnego;) Dnia 02-01-2019 18:09:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ViZZioN [KNR] ________________________________________________ Pancernik 10.000 Sonda szpiegowska 1 __________________________________…
-
To moze i ja sie wypowiem skoro kazdy mnie cytuje;) Jak ktos ma zapachacze kont to mnie to naprawde nie interesuje..;) mam powazniejsze problemy na glowie niz zglaszac ludzi za multi z ktorego tak naprawde zysku nie maja ale starcia tak jak mowicie ze nagle konto wraca i dostaje dzwona to juz bankowo jest zglaszane nikt do tego starcia na poczatku sie nie przyznawal dlatego kazdy byl kryty..;) wiadomo wkoncu jeden sojusz potem wszystko wyszlo na jaw jak bylo i co sie dzialo a Fenrir, czym sie za…