Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 612.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja uważam że najlepszy bunkier to jego brak Wolał bym tą surkę zainwestować w eko, bynajmniej jakiś zwrot z czasem dostanę.

• Cytat od morloc: „..więc cóż rozdzwoniły sie telefony, co niektórzy wstali z trudem, ale wstali. ” Cytat od morloc: „Zrozumiałaś odwrotnie, szanowny zaczarowany ołówek chce zabłysnąć i wmówić wszystkim że to ustawka, pewnie sam miał to zezłomować ale chyba sie zapomniał i nie odebrał miazgi, po czym przykro mu sie zrobiło że ktoś to mu zjechał i tak to postanowił zabłysnąć tutaj aby oczernić innych. ” Dziwisz się Czesiu? Widzisz, ja też dostałem takowa propozycję ale jakoś mnie takie akcje z pom…

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Emeryt_2016 - - Spam

youtube.com/watch?v=vq_RSFHt3AM Już nawet dzieci się ze mnie śmieją ciach! Moderator Zaqes:Usunięto kolejną piosenkę z wulgaryzmami

• Też liczyłem na te 50% debrisu, zawsze to te 10% więcej na tym pustkowiu

• MUTYLATOR [CBS] & Draconis [Hanza] vs. krzys10 [TPC] ~ 371.07% Zleceniodawca chce pozostać anonimowy Dnia 06-01-2019 18:23:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Agresor Draconis [Hanza] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _________________________________________ Obrońca krzys10 [TPC] ___________________________________________…

• Cytat od ^Rece ktore lecza^: „oczywiście zalecam słuchawki, od razu uprzedze philips na kablu przy jbl bezprzewodowych się chowa!!! Także jak ktoś naprawdę lubi muzykę polecam jbl ” Syn ma głośnik i słuchawki z jbl'a i o ile głośnik na prawde daje rade tak słuchawki wolę Majory, dużo lepsza jakość i dizajn ciach! Wyrozumiałości proszę Moderator Zaqes:Tym razem obejdzie się bez większych akcji Ale wulgaryzmy i "Pewien Pan" są niemile widziane ;)

• Co w tej chwili pijecie

Emeryt_2016 - - Spam

yorkshir z cytrynką

• Dobrze wiesz o czym mówię, HyperCam chyba też znasz

• Cytat od ciap: „Nie jestem tutaj od wydawania oświadczeń. Nawet nie wiem co Art postanowi. ” To po co robisz sztuczny tłum? Jeśli on nie pracuje to i Ty nie powinnaś a jednak wypowiadasz się na tematy z grą związane. Kolejny raz, utwierdzasz nas w przekonaniu że masz więcej do powiedzenia niż sam ART, na pytania o to kto podjął decyzje i kto z Teamu to wszystko sprawdzał do tej pory nie dostaliśmy odpowiedzi.. Chcesz być wybiórcza to może pokażemy rozmowy z tych tematów przed "oszlifowaniem" ? N…

• Dalej walisz na okrętkę, wiesz dobrze o co pytam. Zauważ że ta fuzja skrajnie odwróciła do góry nogami to co było wcześniej! Też mogę opierać się na Twoich tłumaczeniach tylko po co? Wszędzie widzę dumę z tego co udało Ci się zrobić, a sam ART to tak trochę jak słup wygląda.. Nigdy nie powinnaś zostać GO, to tak samo jak by teraz dopuścić Tuska do władzy..

• Od pewnego czasu bawię się w detektywa i widzę ciekawe zależności. Od momentu rozmowy z jednym GO i paru "rozmowach" na forum które zostały skasowane i celowo kierowane na pewne tory nie mam już prawie żadnych złudzeń co tu jest grane.. Jedno zasadnicze pytanie - dlaczego nekkar został śmietnikiem po fuzji? Kolejne mające podobne znaczenie to - dlaczego na u68 nie ma takich problemów? Cytat od ciap: „Nekkar nadal jest pomiędzy u68 a słabszymi uni. Trochę się oddaliło od u68, a słabsze serwery do…

• Kosmosowe rozkminy

Emeryt_2016 - - Nauka

Zmień dilera albo bierz pół bo kombo zaczyna siadać

• Majster, starzejesz się widzę.. jeszcze trochę i tylko patrzeć Ci zostanie

• Ogólnie chałtura, totalny brak skilla i umiejętności - nie polecam.. Pozdro dla Towarzyszy lotu - Szajki\Chopera\Zohana oraz sojuszy - Hanziaków i Bestów youtube.com/watch?v=PELeB_B3QhA Dnia 29-12-2018 22:00:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Duży transporter 1 Niszczyciel 50.000 _________________________________________ Agresor pogromca kredek [The Best] ________________________________________________ Sonda szpieg…

• Cytat od halok: „w końcu z pierdów przyjdą atomy ” Albo pójdzie gruzem Graty Pazik, na dex za lot się zwróciło

• No to w końcu jakieś konkrety Chciałem wam coś wrzucić ale mnie to przerosło

• Masz tych ptaszkuf.. Niby taka cicha woda a pod skórą diabeł, kulkowi zestaw poskramiacza (pejczyk + kaganiec) trzeba będzie sprawić co by sobie radę z Tobą dał jak się niegrzeczna zrobisz Graty!

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Emeryt_2016 - - Spam

Ciach! Nie ładne te wulgi /Zaqes youtube.com/watch?v=gS9ppdCvKzI

• To wszystko przez to że ze mną leciał, Szajka na samą myśl o wspólnym locie siwieć zaczyna A tak poważnie, obrońca w szkoku będąc źle zweryfikował raporty i zamiast podnieść flotę z koloni wysłał recki po złom którego mało co było.. Mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej!

• MUTYLATOR [CBS] vs. ZDOBYWCA [Veto] ~ 285.36% 2-0 youtube.com/watch?v=ToA_06PTr6w Dnia 25-12-2018 06:48:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor MUTYLATOR [CBS] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Duży transporter 5.400 Recykler 1.001 Sonda szpiegowska 1.873 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor MUTYLA…