Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nie, już raz dałeś popis więc, skoro nie masz żadnych konkretów to może dasz sobie spokój z tymi oskarżeniami? Już raz Ci kolega nawciskał kitu i polecialeś z tym na forum.. Skoro chcesz to konto do kogoś przypisać to może powiesz wprost, zamiast się czaic? Było już podobno moje i nawet specjalnie się tam przeniosłem ale Ty o wielki zrobiłeś je a ja w us nie dałem rady.. Masz konkret wal tu albo pisz na PW zamiast siać bezpodstawne oskarżenia.
-
[url]https://www.youtube.com/watch?v=GLbvBTFCGcY[/url] Majówka ma swój klimat, od soboty go czuję i czuję też że zaczyna mi się coraz bardziej podobać Wy tam sobie latajcie a ja przyatakuję Orlena, desperacja mi się kończy.. Telefonów po nocy nie odbieram (padł przed południem ), ogólnie będę jak wrócę Graty i takie tam
-
Cytat od Zatkao_Kakao: „nigdy nie zostawiam tyle aby sie oplaciło a że gram z @john malkowitz007 to jestem bezpieczny ” On też tak myślał i nawet sam Jaśko mu nie pomógł [url]https://www.youtube.com/watch?v=jt_2gXNBlqU[/url] Dnia 30-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000 Pancernik 13.974 _________________________________________ Obrońca Kaptur [ANGELS] _____________________________…
-
Stare klimaty na podkładzie, słuchałem tego jeszcze na geodezji Pamiętam jak dziś, dwa miechy w terenie, rynek i dwie wieże Wąski, nie ten poziom, poćwicz to w przyszłości może będzie okazją do jakiejś ciekawej dyskusji. Póki co jesteś za krótki.. Graty i przetopu
-
Ten remis to tylko i wyłącznie wina naszej lamki, musi wyrównać trochę poziom bo ewidentnie zaniża średnią
-
Muszę przyznać że nie głupio to wygląda, zysk też gitara. Graty, przetopu byle dalej ode mnie
-
Dobrze że masz na kogo zawalić Zamiast się tak chwalić tymi niszczarkami podesłał byś złom na parę sztuk, z resztą już sobie poradzę Ty jak sam mówisz i tak masz dużo A gdzie muzyczka? data-verified= Cytat od FILU: „ja jeszcze od czasu do czasu siądę do kompa ale już nie jako nałóg ale hobby ” Kogo jak kogo ale samego siebie w ciula robić
-
Jak przymachlojone coś było to raczej banem by się to zakończyło, po co dopisywać sobie własne historie? Sam wlot był 2-3 godziny po skasowaniu koloni? Jakoś tak, ale ręki nie dam Kto pierwszy ten lepszy, gdyby skasował by to ktoś od was szła by wersja że nawet dopilnować nie potrafimy.. Odrobinę obiektywizmu i mniej emocji na przyszłość
-
Lordzik, widzę że przestałeś mnie lekceważyć, nawet Ci plusa zbije za to. W święta jednak proponuję rozejm, nie warto Co do samego RW, nie wiem jak wy możecie latać tymi GSami, fajnie to wygląda ale jednak dalej eko trąca Lot gsami to jak patrzenie na budującą się kopalnie, żadnych emocji Dla was Graty a obrońcy wytrwałości na nowej drodze życia.
-
Żółwikiem, ale do przodu Pozdro wariaty [url]https://www.youtube.com/watch?v=KFk1ji_RCc8[/url] Dnia 21-04-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Chomik Bojowy [CBS] ________________________________________________ Niszczyciel 43.327 _________________________________________ Agresor Draconis ________________________________________________ Sonda szpiegowska 69 _________________________________________ Agresor Sputnik [TEMPLARS_1] ____________________________________________…
-
Czesc i Czolem
PostWiem że IRC skrzywia pisownię przez brak polskich znaków ale teraz jesteśmy na forum. Wymogiem do bycia GO jest kultura osobista, uwzględnia to też stosowanie pisowni w kontakcie z innymi graczami. Po Twojej odpowiedzi wnioskuję że nie traktujesz mnie poważnie i poniekąd sam sobie zaprzeczasz.
-
Czesc i Czolem
PostMam nadzieje że będziesz bardziej konsekwentny jak w stosowaniu polskich znaków, temu damy a temu nie..
-
Ja też dla zasady, gdyby trzeba było wysłał bym i 15 ataków, z resztą już nie raz to pokazałem.. Tym się własnie różnimy, my nie odpuszczamy a innych ustniki pieką Grześ, znów było bez maści? Nie zdążyłem zacytować dwóch postów.. W każdym razie przypomniał mi się jedena bajka [url]https://www.youtube.com/watch?v=nXM3y4wo6xg[/url]
-
Czytam te posty, patrze po nickach i jakiś taki stary się poczułem Jest tak jak piszesz, nienawiść do wroga nas tu trzyma ale i to z czasem zaczyna schodzić na drugi plan. Wiesz że możesz wszystko i uświadamiasz sobie że oprócz stagnacji już nic więcej Cie nie czeka.. Znajomości jeśli są warte coś więcej to wytrzymają i za jakiś czas znów obudzisz się z ręką w nocniku Życzę wytrwałości w detoksie, nie daj się złamać