Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 601-612 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Blokada misji zatrzymaj,atakuj, niszcz, atak w związku przez 12h od wyłączenia urlopu.
Emeryt_2016 - - Gra
PostZamiast wymyślać jakieś śmieszne opcje zabezpiecz swoją flotę/surke/planety tak jak by potencjalny agresor cały czas był bez urlopu większość nowych pomysłów jest przeciw flociarzom a więc może od reki usunąć stocznie z panelu i pozostawić tylko dt i satelity w podgladzie surowców? Nie każdy ma coś na eko, część graczy woli flotę i właśnie ten moment zaskoczenia by raz na jakiś czas zejść z urlopu coś polecieć, skasować i iść dalej na dłuższy urlop. Ten pomysł tylko dobije idee latania.
-
E tam pszczoła farmazony walisz, to jest gra i zbytnią pewność siebie można przełożyć na pz. Ostatnio Aleks zabrakło kilka minut by rozbić się o moje niszczarki a leciała na pewniaka Sam też już trochę dexu spaliłes swego czasu i po którejś próbie odpusciliscie, to jest gra, zwykle cyferki ale trzeba też pamiętać o innych ważniejszych sprawach. Z resztą widzę tez lubisz się zabawić wiec wiesz ze jak zabawa to koszta nie grają roli
-
Jestem ciekaw jak będziecie płakać jak pół roku po fuzji uni zaświeci się na niebiesko i nie będzie na co latać. Ci co teraz tak od placzek wzywają sami zaczną płakać ale jak sami mówicie wszystkim nie dogodzi... Z resztą, może zrobimy 2 grupy z podziałem na speed x1 i x3? Jeśli my musimy się zgodzić to dlaczego i innym nie narzucić takiego scenariusza? Jestem za pierwszą opcja ta teraz stawia nas na przegranej pozycji juz w chwili fuzji i raczej nikt nie będzie chciał stracić dorobku kilku lat …
-
Mi pasuje połączenie, zawsze będzie szansa na jakieś nowe cele a jaki będę miał top po fuzji nie jest istotny bo to tylko cyferki. Piszecie o sile flot, ma to znaczenie ale można tak fsowac by zainteresowanych na swój urobek zniechęcić. Myślę że też miał bym obawy przed połączeniem z silniejszym uni tylko weźcie pod uwagę to ze będzie więcej graczy na których można zarobić. Mi pasuje, jestem za!
-
Oszust? Powiedz mi kogo oszukuje, gram na swoim koncie, nie zdejmuje moonów z innych kont czy np latam mając wgląd w statusy Aferzysta? (To dobre jest :E ) z natury Lubie prowokować takich buraków jak wy co tylko poszczeka, poszczeka i zawinie 3 konta na urlop.. Do mnie bardziej pasuje "Pusher", ale to też bardziej z wyboru niż przymusu Żal zwieracze ściska ze za szybko się tucze a wy co najwyżej możecie po mnie miskę wylizac (koszta uzyskania przychodu) a wy się jaracie ochlapami i tym ze macie…
-
A wiec może sam reżyser się wypowie zamiast chować się pod lewym kontem? Ciebie też widzę ruszyło, nie masz nic więcej do dodania to się nie wypowiadaj
-
Oba posty w jednym dniu, oba w jednym tonie czy to kolejny zbieg okoliczności Trzeba mieć jaja żeby się przyznać, szefowa z racji uwarunkowania ich nie ma to i tyle w temacie.. Każdy gra jak chce, ale to dalej tylko gra wiec odrobinę przyzwoitości można z siebie wykrzesać i bynajmniej się nie odzywać zamiast udawać kogoś kim się nie jest i wciskać ciemnote tylko po to by sobie ego dowartościować. Złapani za rękę dalej rzucają we wszystkich na około błotem a sami siedzą w nim po uszy o czym to św…
-
Aleks coś nie odnosi się do tego "eventu" ale najważniejsze że zysk jest i jedna Aleks(?) mniej Ciekaw jestem jakie będzie kolejne opowiadanie do tych cudownych ST, czekam z niecierpliwością może w końcu się za mnie wezmą i zrobią coś więcej niż tylko szpiegowaniem póki co mam zamiar jeszcze chwile pograc wiec zapewne za szybko nie polecą Graty dla was, czekam na więcej
-
Jaja jak berety, suchar w reckach lata Tak to jest jak się coś "dostanie/kupi" nie szanuje się tego a pewność siebie często gubi jak widać :D Mrocznemu graty a obrońcy więcej pokory bo jakiś strasznie sfrustrowany po tym złomie jest :E