Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Widzę że coś działasz i bardzo dobrze, farmy nie czyszczone są jak kobiety, zaraz marudzic zaczyna, denerwuje itd.. Obrońca na start ma się się czego odbudowywać, dok swoje zrobi i te parę transów dostawić długo nie zajmie. Tak więc obu wam życzę powodzenia w dalszych działaniach
Nie musisz mnie przepraszać bo nie masz za co. Po prostu stwierdziłem fakt iż nowy operator zlomuje gsówke "kolegi" czy jak to tam nazwać.. Chociaż już nie gram mam podgląd galaktyki i widzę trochę na falandze.
zysk zyskiem, ja czasem lubie zapach palnej wahy gdy lecę obstukac większy bunkier. Nie zawsze liczę na zysk, wole satysfakcję ze strzyżenia Na dex zrobiłeś tak że graty i do następnego
Malowanie kuchni pod stare Playlisty youtube.com/watch?v=CC5ca6Hsb2Q youtube.com/watch?v=0q3ve6ZnxXE youtube.com/watch?v=pVHKp6ffURY youtube.com/watch?v=Wru2aDvmpT0 Jeszcze tu dzisiaj wrócę
Nie zaglądałam chwilę na forum a tu takie kwiatki Sam się nie ruszasz a jednak przyfarciło i samo przeleciało a co najlepsze doleciało Draco, wielkie gratulacje, nie łatwo jest teraz zrobić stejka w obronie chyba ze pod zdjęcie moona.. Szybkiego przetopu i do następnego
Ty weź może zacznij gsy i niszczarki klepac bo tymi lmami to daleko nie zajedziesz Gratulacje dla agresora za wyczucie a Tobie szybkiej odbudowy i więcej uwagi na przyszłość
Rozbrykałeś się jak młody zajączek w kapuście Weź no zainwestuj w ciężki sprzęt to i ja tam do Ciebie wbije może klepać jakieś większe cele Graty i popracuj nad bilansem