Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 381-400 z 612.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ... nic się nie pucujesz Przetopu! Na obronę na księżycu GZ

• @ciap może ujmę to inaczej, zakładamy fakt iż mam dwa konta na u68. Mając je zgłoszone, muszę mieć osobne lobby do każdego z nich. Na jednym serwerze możesz mieć tylko jedno konto na tym samym emailu, więc siłą rzeczy mogę mieć osobne lobby do każdego jednego konta, czy to na jednym, czy to na różnych serwerach. W ten sposób zabezpieczamy się o wiele lepiej. W dzisiejszych czasach można ukraść samochód za milion złotych bez łoma, okraść czyjeś konto bez skoku na bank tak więc takie zabezpieczeni…

• @ciap nie odpisuj wybiórczo. Cytat od schweppes65: „No dobra, to teraz jak to jest z IP ? do Lobby może zalogowć się każdy z dowolnego IP tak więc jak to się ma do multi? ” Skąd Lobby ma wiedzieć czy to ja loguje się z innego IP czy kradziej chce jumnąć konta? Z resztą, jak wejdzie do Lobby to tam zmieni pasy automatycznie do wszystkich kont więc automatycznie możesz sobie od zera poklikać

• No dobra, to teraz jak to jest z IP ? do Lobby może zalogowć się każdy z dowolnego IP tak więc jak to się ma do multi? Teoretycznie by mieć pewność że nikt nie jumnie nam wszystkich kont jednocześnie musimy mieć osobne Lobby do każdego z nich. W razie potrzeby podajemy pasy do danego konta (lobby) znajomemu tak aby mógł ogarnąć nam to co trzeba. Na mój prosty rozumek, lobby to tak jak by komplikacja dla samego gracza, jeśli połączysz wszystkie konta i ktoś się włamie to możesz sobie poszukać now…

• ...Niemiec płakał jak wprowadzał

• @Choper666 dodał bym jeszcze "Przewaga dzięki technice" Tyle lat na ogeju i niektórzy dalej się nie nauczyli że przy wprowadzaniu nowości warto zrobić sobie mały urlop by zaoszczędzić sobie nerwów.. Toż to logika sama podpowiada że system musi się zesrać, jak gram tak jeszcze nigdy nie było płynnego wprowadzania nowości a opcja "HURRA" jak zwykle bywa, sprawi że serwery w moment padają na kolana. Typowa zagrywka, nie sprawdzić, puścić bubla i niech społeczeństwo zapłaci za testowanie produktu. T…

• Cytat od FILU: „Cytat od NoName: „nie widzie problemu przy UF by chetni z x5 x2 i innych mogli przejsc na x1 ” wątpię by jakaś populacja graczy ( może kilku lub którzy by tylko chcieli by ściągnąć konta na nekkar dla innych celów ) no nie sądzę zę ktoś z x5 chciał by się teraz cofnąć z rozwojem w jakąś ślamazarę ślimakową Po drugie widzę płaczków z nekkar którzy beczą że to nie fer bo wyobrażasz sobie NoName jakie floty mogły by przyjść na nekkar z x5 a pamiętajmy że nekkar był drugą docelowa un…

• 01-06-2018 02:32:01 - Leyto [Centaury] - 61.57% Dnia 01-06-2018 02:32:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leyto [CBS] ________________________________________________ Mały transporter 30.000 Lekki myśliwiec 330.000 Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Bratanek [ZHW] ________________________________________________ Mały transporter 2.461 Recykler 25 Sonda szpiegowska 500 Satelita słoneczny 780 Wyrzutnia rakiet 13.000 Lekkie działo laserowe 6.500 Ciężki…

• Jeśli coś planujesz, licząc bilans za każdym razem niszczarki wyjdą taniej, chyba że bunkier jest za duży Rosnij i większych bunkrów na przyszłość

• Bynajmniej masz gdzie posta nabić

• 21-05-2018 19:10:30 - Leyto [Centaury] - 591.26% Dnia 21-05-2018 19:10:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leyto [CBS] ________________________________________________ Recykler 1 Niszczyciel 50.000 _________________________________________ Agresor Model [RKR] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 2.500 _________________________________________ Agresor Hakkan [RKR] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 _______…

• Atak na księżyc 21.05.2018 10:56:15 Leyto [Centaury] 6324% Od: dowódca floty Flota z Tranzytowy [X:XXX:X] dotarła do księżyca planety Rea [X:XXX:X]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 21 % Szansa na zniszczenie GŚ: 39 %

• Nie łam się, zawsze mógł się zalogować minutę przed dolotem Z eko x5 i tak masz ładny zysk a to tylko cyferki, skórka Twoja a tego nikt Ci nie zabierze Graty i jedziesz dalej

• No Patyś, klasa! Szkoda że nie zdążyłeś na zapisy Mam nadzieje że wróciłeś na dłużej i pokażesz jeszcze nie jedno RW Graty zysku, na dobry początek jest, przetapiaj i do następnego

• Leyto Chomik Bojowy Solo [CBS] GG - 2027084 Lekkie Myśliwce: 1469579 Ciężkie myśliwce: 1040 Krążowniki: 332942 Okręty Wojenne: 372 Bombowce: 71 Niszczyciele: 148963 Gwiazdy Śmierci: 14 Pancerniki: 74103

• Nie no wròw to Ty za to trochę postawisz Procent naciagany, rozbijanie kronżkow się nie liczy Graty i kolejnych w bliższej przyszłości.

• Co w tej chwili pijecie

Emeryt_2016 - - Spam

Yorkshire Tea z mięta i cytryną Polecam zamiast kawusi, stawia na nogi lepiej jak kofeina

• Kobiety to zUo! Na ogejmie jak nie chcesz grać to zawsze możesz wbić urlop, z kobietami nie ma już tak łatwo Zazdroszczę farta, zysk ładny skasowałeś, szkoda że obrońca w mojej okolicy się z tym nie wyświetlał Gratuluję i życzę większych na przyszłość

• Cytat od Predictive: „Pikanterii dodawał Leyto w us obrońcy jednak widać nie wszystkim wychodzą akcje w us, w których mają swoje planety ” Cytat od Predictive: „Nie muszę bo jak widać robisz to za mnie Żeby zachować jakąkolwiek merytoryczność i nie popaść w bajkopisarstwo jak mój poprzednik to z moich obserwacji wynika, że Leyto jest tam od niedawna więc opcje bicia piany przez wiadomych osobników są dwie: 1. Leyto przeniósł się tam by zdjąć obrońcę jednakże go ubiegłem - ot psikus. 2. Jedna cza…

• Teraz mi powiesz że ja zacząłem W tamtej dyskusji też dostałes czarno na białym ale jeśli dla Ciebie ta rozmowa była podstawą do mojego bana to powiedz mi czym on ją wysłał że leciała prawie rok?? Chce konkretów, chętnie podyskutuje, wiecie że mogę was pogrążyć i dlatego w każdym poście próbujecie mnie zdyskredytować.. Udowodnij że się tam przeniosłem, wklej to tu a wtedy Cie przeproszę Jeśli nie zaczne wrzucać bardziej pikantne kawałki