Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 361-380 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Oj tam, nie dramatyzuj, dobrze będzie. Satysfakcja gwarantowana Z resztą, zawsze wychodzę z założenia że lepiej grubo nóż rozmieniać się na drobne Pogoda od kilku dni typowo barowa ale swobodnie można ruszać na szlaki, zapora nocą też ciekawie wygląda. Aktualnie agroturystyka, około kilometra do zapory, koszt 40 zł od osoby. W Polańczyku się nie orientuje, tam juz raczej tylko rezerwacje wchodzą w grę, widać po turystach że sezon ruszył na dobre.
-
Jaki Wrocław, Bieszczady -Solina I Jasło będzie blisko W razie zwrotów będzie można zrzucić winę na niedźwiedzie a i zwłoki na czyimś trawniku można wytłumaczyć Zaopatrzenie to nie problem, ogarnę wszystko
-
Cytat od xLORD SITHx: „Nadmienię jednak, że jakiego by puszerzy lub multikonciarze typu Leyto nicka nie nosili, rozmowa z nimi zawsze będzie w moim odczuciu niemile widziana i wymuszona. ” To po o ja prowokujesz pod takim opisem? Sam zastanów się nad tym co napisałeś. Nick jak imię, każdy ma swój niepowtarzalny, utożsamiany z własną osobą. Mój pierwszy nick był taki jak na mnie mówią chyba od zawsze. Eddie, to też postać z gry z którą zaczynałem przygodę w świecie wirtualnym, może za wyjątkiem d…
-
Ładny zysk, w sam raz pod niszczarki by było szkoda tylko że dexu tak mało. Jakiś czas temu, pisałeś o tym że limit zyskowniejszych ST na ten rok już wykorzystałeś, a tu proszę, kolejne takie w niedługim czasie. Obserwuj dalej, jak widać jesteś dobry w tym co robisz ! Wypatruj kolejnych i rośnij.. w niszczarki Graty I
-
Na swoim przykładzie powiem tak, gram w tą grę już około 12 lat. Kiedyś grałem dla zysków, nie dla procentów, orałem bunkry dla zwrotu wahy i minimum 5-10kk zysku. Teraz gram dla zabawy, mam swoich pupili których trzepie dla zasady przez to co sobą reprezentują a nie dla zysków. Z reguły nie reaguję co niesie plotka ale zemsta, odwet, vendetta musi być słodka Nie ma znaczenia top lecz podejście danego gracza, jeśli nie nauczyli go kultury w domu ja nauczę go manualnie tu
-
Zgodzę się z przedmówcą, jeśli moona juz nie ma to jedynie zbiórkę może uda Ci się zorganizować pod zawrotkę .. Jeśli polujesz na większą flotę nie dopuscisz do błędu, zwykła kamerka internetowa i odświeżka co trzy sekundy wystarczy do sukcesu. Proces jest bardziej złożony, uzależniony od nawyków naszego celu, jeśli poświęcimy trochę czasu na obserwację a rutyniarz obudzi się te 10-15 minut przed spodziewanym dolotem nie jest już w stanie za dużo ugrać. Najlepsza opcja to stacja moon-moon w zamk…
-
Panowie, nie gramy od wczoraj.. Antigame ma ciekawe funkcje i czasem warto ich używać. Drużyna w S&D na ten czas ma być drużyną, nie ważne czy się lubimy, zawieszamy swoje spory na ten czas i gramy jako drużyna. Na miejscu Klemensa odpuścił bym sobie ten atak, cyferki nie są najważniejsze, tu liczą się zasady. Już pokazałeś że potrafisz latać na dawnych sojuszników, mimo że mieliście wcześniej Buddy, wyrzucamy z listy i lecimy? Lepiej zakończyć tą dyskusje w tym miejscu. Odbudowy ReT.
-
Chyba nie tylko mnie musisz przekonywać, coraz więcej graczy jest po prostu niezadowolona ze zmian. Szukamy prostych odpowiedzi ze strony GO a nie przekonywania do swoich racji. Dziwię się że jeszcze nie wyczyścili tematu, zazwyczaj tak to się załatwia, ewentualnie ban za krytykę administracji. Nie dziw się że reakcje są takie a nie inne, zamiast usprawniać grę na dobrą sprawę ją zabijacie. Ja zawsze się zabezpieczam ( chociaż trójka dzieci o tym przeczy ) stąd moje pytanie o bezpieczeństwo, w j…
-
Cytat od Predictive: „Przykre ale takie są realia i trzeba z tym żyć. Najbardziej tylko irytujące jest, jeżeli ktoś zaczyna sobie do tego dorabiać jakieś dziwne historie. ” Dokładnie Masz już nie małe doświadczenie w tej kwestii Zamiast wypisywać je na forum, nie wiem, może bajkę napisz Rozrabiaj dalej i aby częściej z tym tagiem. Gratuluje!
-
Na dobrą sprawę do czego jest nam to potrzebne? Nie rozumiem w jakim celu zostało to stworzone, zostaliśmy postawieni przed faktem dokonanym a powiem szczerze, nie sprawdzałem czy regulamin został edytowany do tego ulepszenia. Od strony technicznej mam wrażenie że dostaliśmy goły produkt bez żadnego zaplecza, pomoc czy zwiększenie zabezpieczeń, pozostawia niestety wiele do życzenia