Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czy Wy też macie kłopot?
Emeryt_2016 - - DiD U68
PostWtedy truteń przenosi jedną kolonie i jest jeszcze większy zoonk Przypilnuj go, zniszcz obronę i profilaktycznie co 24h gaś światło na planetach. Wiele to nie pomoże, znając życie ma "sponsora" i robi to z nudów
-
Stron w tym RW nie znam, jak piszecie o spinie w tym temacie to chyba Nekkara nie czytacie, tam obornik patelniami wożą, tu macie tylko kilka teczek Spinka jest, fakt. Wyniana raportów między sojuszami to, to czego u nas raczej brak.. Dla atakiera graty, zapewne chwilę poświęcił aby powstało to RW, obrońcy nie wiem czego życzyć, odbudowy i odebrania swego? Tak będzie najlepiej, wielki plus za rywalizację
-
Cytat od RAFUS1973: „sobiście gram dla zabawy ,i poleciał bym z każdym w tej zabawie na jakiś cel nawet ze ZDOWYWCĄ ,i wcale nie musimy się lubić i się zaprzyjaźniać ,po prostu wszystko dla drużyny w miarę możliwości ,a to że się nie lubimy to spadło by podczas zabawy na drugi plan ,i taka jest właśnie miedzy nami różnica ,odróżniam zabawę i cyferki od RL . ” Plus za podejście, tylko że na ogejmie uważaj jak coś głośno mówisz, mnie tak brali pod szpic parę razy Ten fragment pasuje jak ulał do ty…
-
Cytat od ZDOBYWCA1: „Cytat od schweppes65: „Rafus dobrze mówi, to jest tylko miesiąc, nie musimy latać razem ale przez ten czas pasowało by zawiesić spory. To tylko gra, jeśli ktoś stawia zarobek ponad resztę to jaką masz pewność że Cię nie wystawi za cyferki? ” a gdzie jest napisane że "członek" drużyny to Sojusznik???? i dla mnie jak ktoś jest moim wrogiem to nie będę z siebie głupka robił i zawieszał spory tylko w każdej możliwości go zleje zwłaszcza że nie ja sobie dobierałem drużynę tylko w…
-
Pomysł spoko ale.. Zakładam nowe konto, robię astro na 2 planety, ustawiam się w danym us i po kilku dniach golę cały układ z moonów, nikt nie ma nawet szans na obronę. Tak więc po co rozbudowywać astro? Zobaczymy jak to się będzie miało do techów, będą się sumowac jak przy ACS czy będą zachowane osobno dla każdego gracza. W przypadku napędów daje to kolosalną przewagę..
-
Rafus dobrze mówi, to jest tylko miesiąc, nie musimy latać razem ale przez ten czas pasowało by zawiesić spory. To tylko gra, jeśli ktoś stawia zarobek ponad resztę to jaką masz pewność że Cię nie wystawi za cyferki?
-
Ja można powiedzieć, latałem głównie niszczarkami od u14 a na u60 raz wtopiłem 50k bombek Z braku czasu styl gry zmienił się o 180 stopni, z kreowania sytuacji do coraz to większych bunkrów Co nie zmienia faktu, jeśli ktoś bardzo prosi sie o gonga, znajdę czas i zbuduję sobie scenerię tak by zrobić swoje Myślę że i tu jest podobnie, stagnacja, brak czasu i chęci ale jeśli się postarasz to i znajdziesz oponentów