Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 612.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UniFusion
PostTeraz doczytałem..
-
UniFusion
Post@Art wpływu mieć nie będą, jedynie dostaną prawo głosu w ankiecie.. Walczyliśmy o x1 gdy nagle zmuszacie nas do przejścia na x7 na u68 i gdy wszyscy już się pogodzili z sytuacja, wy kilka godzin przed samą fuzją ogłaszanie wspaniałą nowinę Jeszcze żeby to miało uzasadnienie.. Ależ ma! Na u68 braknie miejsc więc poznajcie nasza wspaniałomyślność Teraz wszyscy się dziwią dlaczego jesteśmy niezdecydowani, nie można było pomyśleć wcześniej? Teraz postawcie się w naszej sytuacji, część graczy (sojusz…
-
UniFusion
PostDziewczyny nie drapcie się Z tą fuzją powoli zaczynam się gubić.. To jak to teraz będzie? Ja już się nastawiłem na to u68 i teraz dalej zmiana kalkulacji Gorzej niż 16stki, masakra..
-
A prosiłem, nie drażnić Chomika.. Z dedykacją dla moich Hanziaków i Bestów! Ciap, za bajerę podczas lotu. [ciach] Dnia 11-10-2018 10:32:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Leyto [CBS] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca ZDOBYWCA [Veto] ________________________________________________ Duży transporter 4.475 Recykler 11.000 Sonda szpiegowska 1.755 Bombowiec 1 Gwiazda Śmierci 1 ____________________________…
-
"Szajka z Marchewką" to brzmi jak nazwa przepisu na jakąś sałatkę Teraz już chyba wiem dlaczego Mayeczka mnie tak nie lubi, zły dotyk chomika pozostawia po sobie traumę na całe życie Graty majster, czochraj dalej, pierwsze przymrozki tuż tuż
-
UniFusion
Post@asesor*SaTaN*M.A. dziękuję za zauważenie mnie wśród innych "wielkich" tego uni, mam nadzieję że nie wygram bo mi się głupio zrobi
-
No i w końcu coś większego, przed fuzją każdy się pompuje, więc dlaczego by sobie stejka nie strzelić? Kurufir może twierdzi podobnie jak ja ze lepiej było by tę flotę przetopić i stąd cała dyskusja.. Tak czy siak zarobione, surka już w stoczni zapewne więc kolejnych zostaje życzyć, nie mniej sytych pushy. Renoma firmy jest najważniejsza Gratuluję!
-
Cos konstruktywnego.. Tak w dużym skrócie, nie potrafię biernie stac i patrzeć na zmiany wokół mnie. Pisałem już kiedyś że to głównie gracze z długim stażem grają w tą grę i tak naprawdę to my jesteśmy problemem. Nigdy ze starego nie zrobisz nowego, tak samo w tym przypadku stąd pomysł na równe szanse dla wszystkich przy zasiedlaniu nowego serwera.
-
Temat jest ten sam, postów przybywa mój miszczu, poniekąd sam nam w tym pomagasz Mnie to tam rypie, gram kilka godzin w tygodniu/miesiącu w dodatku flotą i ufs. Znienawidz mnie za to Fuzja dotyczy wszystkich więc chcę stworzyć coś konstruktywnego. Trzeba pomyśleć jak rozwinie się gra bo te 5-6 galaktyk długo nas nie pomieści niestety a wtedy będzie musiał powstać większy serwer który zbierze więcej naszych multi Nie lepiej teraz pójść krok dalej i na potrzeby fuzji stworzyć np nowy serwer docelo…
-
Ciap, w końcu zaczynamy mówić jednym językiem O zwiększaniu prędkości co jakiś czas myślałem już wcześniej i też uważam że to dobry pomysł. Przez dyskusję można do czegoś dojść w jej trakcie i słowo kluczowe "nowe"serwery! Czy nie można stworzyć nowych serwerów do których można przypisać prędkości eko i floty? Wtedy mamy równe szanse dla wszystkich, każdy zaczyna na nowym serwerze na równych zasadach. Myślę że warto przedyskutować taka opcję. I nie, nie jeżdżę śmierdziuchami , gdybyś zadał sobie…
-
Dajecie rady słabszym graczom, może zamiast tego dajcie im jakieś mocniejsze konto? Przy takiej fuzji nie wierzę że nie ma multi, sam przy ostatniej fuzji miałem ich 20+ tak że sam ze sobą mogłem założyć sojusz w pierwszej 10 serwera, ale po co? Dla cyferek? Nie po to gram na klasyku żeby sobie cyferki strugać, jest tu paru zgredów i to dla nich tu zaglądam, czasem nawet urlop zdejmę Ot gram dla samej gry, nic nie muszę udowadniać ale jeśli mnie dobrze jurgnac, dla zabawy ogolił bym pudla Zmiana…
-
Cytat od FILU: „ale czy ktoś kiedyś myślał że Nekkar zostanie oddzielnym serwerem do utrzymania x1 z setką graczy ? Pisałem o tym przy ankiecie że jak Nekkar nie podniesie eco to przy fuzji dostanie z automatu x-eco . Przez kilku graczy co agitowało ankiete teraz Nekkar jest od u68 jakieś 3 lata w plecy z wydobyciem porównując u68 x5 i Nekkar x1 w przeciągu 9 miesięcy . Teraz pod tym obrazkiem pasuje dopisać tekst dla Nekkaru "sorry taki mamy klimat " ” Z tym 3 lata w plecy to bym polemizował, w…
-
Te Chojak a ja to co, dziecko baby jagi? Chociaż byś linka podesłał.. Ladnie Ci to weszło, chociaż co ja Ci bede gadał, niszczarkami było by taniej Osobno kręcicie fajne % i sos, wydaje mi się że w połączeniu, jest szansa na kumulacje? Chyba się powtarzam.. Procent już z tych fajniejszych, obrońca trudny więc tym bardziej gratuluję! Panther, ostatnio widzę coś Ci nie idzie.. buduj niszczarki jak obiecywałeś, może z nimi będziesz miał więcej szczęścia.