Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 612.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Prosimy o ankietę eko

Emeryt_2016 - - DiD Nekkar

To lepiej zrobić bunkier nie do ruszenia i wegetować? Ja nie polecę, on nic oprócz zsyłek też nie zrobi i wtedy myślisz będziesz się rozwijał? Tu albo się pilnujesz albo robisz za paszę, dodając taki wariant taki ekowiec musi się częściej logować, ja dostaję amortyzacje i wydaje mi się to dość rozsądne patrząc juz teraz na wielkość obrony kont mających ponad 10 lat.. Z resztą obrona się respi więc jaki widzisz problem? Bo trzeba się logować częściej niż raz na siedem dni ?

• Prosimy o ankietę eko

JA do tego dołożył bym jeszcze złom z obrony

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Emeryt_2016 - - Spam

m.youtube.com/watch?v=GuQBopNcve0

• Zawsze ktoś się wyłamie Gdyby ustalenia co do fuzji zostały na pierwotnym postanowieniu takie burki można by było samymi niszczarami czyścić a tak trzeba się jedynie smakiem obejść Graty i weź te lamki na niszczarki przetop, będzie z niech większy pożytek

• UniFusion

Tez odniosłem takie wrażenie Można się dogadać bez spinki? Sam oceń.

• UniFusion

Zgodzę się z Tobą, ale cytat odbieram bardziej w kierunku Arta niż naszym. Nie dowodzimy a to nami dowodzą, prawda? Wcześniej były jakieś wycieczki w stronę reala/pracy.. chłopaki po co to? Żaden z nas nie jest już dzieckiem, każdy ma pozycję taką jaka sobie wypracował, jeśli to lubi i sprawia mu tu satysfakcję to po co się spierać czyja jest lepsza? Nie zawsze większe zarobki rekompensują nerwy w pracy.. sam od czterech lat pracuje w Polsce za 1/3 tego co dostawałem za granicą. Wypracowałem poz…

• UniFusion

Sorry Lechu ale nie żyjemy za czasów kamienia łupanego, mamy do dyspozycji dane z poprzednich fuzji i można z nich wnioskować "mniej-wiecej" jak będzie za jakiś czas. Mamy tabele z universami/prędkościami/aktywnymi graczami więc? Ja byłem za x1 jak za dawnych lat, jeszcze sam sith wciskał mi na forum zmianę speed, chyba że tez zmienił poglądy.. Jestem za klasykiem, liczyłem się z tym że zostaniemy sami, zakończymy grę razem na ostatnim takim serwerze. Brałem też pod uwagę to że eko przyspieszy i…

• Do kościoła się żegnać i modlić za szczęśliwe zakończenie fuzji a nie kariery na ogeju. Wbij urlop, ochłoń i zaczekaj na rozwinięcie tematu, jeszcze nie wszystko stracone

• Prosimy o ankietę eko

Lepiej niech się nie odzywa jeśli ma dawać błędne informacje, wpływu na to nie mamy więc niech przedstawią konkrety. Krótko zwięźle i na temat zamiast zmieniać co chwilę zdanie.

• UniFusion

Musi z nami rozmawiać bo to jej praca jak by nie było No i też jak by nie patrzeć trzeba być konsekwentnym, jeśli wcześniejsze poglądy były inne, nie do końca przemyślane to świadczy o rozmówcy. Ja nie chciał bym grać z kimś komu poglądy "mogą" zmienić się przykładowo w trakcie lotu na bunkier..

• Trzeba by zrobić rytualne seppuku, dogadać się na konkretny termin i kliknąć opcję kasacji. I tak nikt się nie liczy z nami i naszym zdaniem więc po co dalej brnąć w ten nonsens?

• UniFusion

@priesten to mięso to chyba jakieś trefne musiało być

• Prosimy o ankietę eko

Prędkość eko samo w sobie nic nie zmienia, mamy jedynie więcej obrazków w tym samym czasie. Wszystko zależy od tego jakie mają wobec nas plany na przyszłość, jak widzimy planu nie ma, jedynie drutowanie a'la Janusz w stodole.. Tak czy inaczej, będziemy musieli brać to co jest i dziękować że wgl dają Gdzieś już pisałem o starych graczach, my mamy już te konta, wiemy jak wypracować niektóre inwestycje i niekoniecznie potrzebujemy do tego anty. Chcąc pozyskać nowego gracza w dzisiejszych czasach, w…

• UniFusion

Ja w sojuszu gram sam i też raczej więcej mam wrogów niż przyjaciół Zazwyczaj stawiam na jakość, nie na ilość

• UniFusion

Ja już się nawet pogodzę z tym xX wydobyciem, byle mi flot nie podnieśli.. Był by to gwóźdź do trumny i wolał bym jak to mówią "zejść ze sceny niepokonanym" niż dać się zapakować przez jakiegoś łba

• Ładnie siadło, ponad pół bańki z farmingu już ładnie wygląda Spawaj niszczary, w końcu Cię stać Gratuluję

• UniFusion

Przed całą fuzją można było wyczyścić wieczne bany z anty , działanie uzasadnia regulamin.

• UniFusion

To niech szybciej klikają, kto pierwszy ten lepszy Jaja jak berety, aż się prosi pożyczyć wam kilka ciepłych słów, póki co jednak jeszcze się wstrzymam data-verified= _>">

• Cytat od Art: „. Na koniec zostaną Ci posiadający już konto na u68 lub niezdecydowani. Wtedy myślę, że system będzie zapełniał Uni losowo, na koniec zostawiając osad w postaci nieaktywnych i zablokowanych. ” Kilka godzin wcześniej gadka była całkiem inna, może gdyby nie wszystkie posty były cenzurowane mieli byśmy większe światło na ten temat..

• UniFusion

Bo sami nie wiedzą jak to będzie Teraz muszą nas głaskać bo będzie dym na całe międzynarodowe OGame, może wtedy ktoś zauważy problem obsady stanowisk, powiązań i wiezytelnosci..