Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 612.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• A kto Ci kazał iść na nekkara? Na u68 masz podobne parametry jak na deimosie Cwaniak bo w 3 lata zrobiłeś konto silniejsze od naszych 10 letnich.. ŻĄDAM? Prosić możesz jedynie więc nie stękaj

• Cytat od AleksSkrobek: „Szczerze mówiąc,nie wiedziałam czy w tak wysublimowanym towarzystwie nie bedę wygladać jak kwiatek przy kożuchu . ” Nie chcę sobie tego wyobrażać

• Lobby było po to by odciąć konta na jednym e-mail'u, kto wiedział wcześniej rozesłał wici i teraz po fuzji nieliczni tylko mają monopol, nikt im już rady nie da. Czyjeś chore ambicje o byciu top łan? no niby jakiś motyw jest..

• Tam padło więcej pytan, tylko te "poprawne politycznie" zostały.. @ciap nie rób ze mnie idioty i nie naginaj rzeczywistości, zaczynasz się motać i co "koledzy" za Ciebie odpowiadająą I to nie moje słowa więc przestań manipulować faktami Cytat od ackra: „Cytat od schweppes65: „to o ile tych graczy "aktywnych " powtarzam żujących doszło do Nekkar ” 27 ” 18:23 Cytat od FILU: „to o ile tych graczy "aktywnych " powtarzam żujących doszło do Nekkar ” 18:13

• Nie tylko o tym pisałem, na PW strzeliłeś focha a ja nie jestem łbem i nie pozwolę na to by mnie olewali. Wybrane posty idą do kosza i manipulują całą dyskusję, ja już nie będę dyskutował, założymy temat gdzie indziej, tam gdzie wasza władza nie sięga.

• @ciap wiesz że nie odpuszczę, nie lubię być ignorowany..

• Ktoś miał interes w tym by wykręcić wała-nie będę palcem pokazywał bo oko wybije Pustynia jak była tak jest, nawet bać sie bardzo nie ma kogo

• Widzę że będzie konkurencja, no chyba że się z tymi niszczarkami dogadamy Graty

• Póki co to ja żadnych tłumów nie widzę, paru nowych i to w dodatku daleko ode mnie.. Lipa z tą fuzją że szkoda gadać

• Cytat od ancymon: „Widzisz a autor starcia wiedział co ważniejsze nie znasz się na priorytetach ” A bo z wami kobietami już tak jest, wszystko byście chciały a jak napotkacie opór to szantażem Go.. Ładnie zarobione, dobry początek na naszym nowym-starym uni. Gratuluję!

• Marchewkowy.. Coś tam zarobione, do tego jeszcze na kim? zacny gracz w reckach, jestem tylko ciekaw czy zasiadanie było wczesniej zgłoszone? Regulamin ponad wszystko..

• Majster, czy Ciebie nie pogięło, nie pamiętasz jak się umawialiśmy? Nigdy nie wrzucamy pushu na forum.. !! Ładnie zarobione, masz widzę dużo surki tak że kiedy razem gdzieś lecimy? Gratuluję strzała, zysk jak na Ciebie adekwatny

• Cytat od FILU: „Już czuję swąd spalanego deksu ” @FILU , jak to w życiu bywa, tylko wąchać Ci zostaje

• Az z ciekawości wbiłem na konto no i muszę kurka przyznać że spadłem 28 pozycji w ogólnym i 4 we flocie Tylko 4 pozycję ale koksy jakieś wbiły, trzeba będzie dobudować duuuużo niszczarek

• W mojej okolicy zrobiło się spokojniej jak pobudowałem sobie trochę niszczarek Po fuzj, jaka i gdzie by ona nie była, okolica będzie dalej spokojna W najgorszym wypadku, będę musiał dobudować niszczarek Niech dostaną i po 20 relo, z chęcią przywitam nowego sąsiada U mnie jeszcze z pierwszej fuzji świeci się 2 darmowki, nie wykorzystałem ich bo mam trzy lotki które są o wiele bardziej skuteczne i ciche.

• Oatatnio było podobnie, dopiero po jakimś czasie wrzucili na forum info o 3 darmowych relo ale już dla wszystkich. Ja tam i tak nie mam eko, trzy planety mobilne i dam sobie radę bez relokacji ale jak już nas robią w jajo to niech chociaż coś zrobią aby wyrównać odrobinę szanse. Tłumaczenie braku darmowych przenosin tym iż goście muszą od nowa rozkładać planety jest dość słabe.. Bądźmy obiektywni, dajmy wszystkim po równo albo nie dawajmy wcale, równie dobrze mogli by wam dać talony z 30% zniżka…

• Prosimy o ankietę eko

Emeryt_2016 - - DiD Nekkar

@bunia40U nie długo ale coś tam pykałem pod nieobecność kumpla 5-7 miesięcy, nie więcej. Jak widzisz sam też jestem dość specyficzny i mam sentyment do starych patentów Emigranci do nas nie przyjadą, husaria wciąż żywa

• Czego w tej Chwili Słuchacie ?

Emeryt_2016 - - Spam

youtube.com/watch?v=1rbJ0eoRVt0 youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&list=RDKQ6zr6kCPj8&index=5

• Prosimy o ankietę eko

Na nekkar chyba tylko ja latam takim stadem niszczarek po bunkrach i dla 60kk stracić cały dzień żeby latać nn+rec (2 sloty) x11 planet prosty rachunek.. Wolał bym obrone typu 2kkk pkt i na nim jednorazowo trafić więcej a debris z obrony ( 20%? ) zwrócił by mi paliwo i lot na plus wychodzi a tak ja wychodzę na zero, górnik klepie dalej obronę i po jakimś czasie zotaje tylko flotę przetopić i samemu stawiać kopalnie Edit: Powiedz mi który górnik mający mocne eko nie ma obrony na planetach? Jeśli …

• Prosimy o ankietę eko

Ekowiec ma dostać x7 do predkości a ja mam bulić 3-2-1 za dex dalej? też muszę na niego zarobić, górnik szybciej postawi obronę która się odbuduje po ataku (70%) a ja po dzwonie jedynie z doku (30-35%) zwrot dostanę jeśli mnie trafią na bfs lub kontrze. Ja flotę muszę utrzymać, kopalni nie można zniszczyć..