Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 377.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Popieram! Od samego początku mi się to nie podobało
-
Poruszałem już kiedyś taki temat w którejś dyskusji tutaj, niestety przez ilość bugów nie udało mi się przebić do szerszej publiczności. Rzucanie gównem i mieszanie ludzi z błotem przez parę osób z naszej topki na pewno nie jest tutaj pomocne - wyluzujcie trochę chłopaki, tego świata nie zmienicie swoimi wywodami/obserwacjami/przemyśleniami. Wracając do tematu - półśrodkiem wg mnie byłoby przywrócenie handlarza do ekspedycji. I tak odkrywcy są zdecydowaną większością na każdym uni. Dalej w dużym…
-
Weźcie już skończcie tą dyskusje w tym starym temacie dużo razy mam swoją porażkę oglądać w powiadomieniach? Bfsy sie kara a nie klepie po plecach - to że Shimano wleciał to co to zmienia? Równie dobrze mógł to być Webber, Zany, Noe, TurboOdkrywca, chętnych było wielu... nie wiem czy niektórzy oczekiwali że Shimano miał mi robić aktywki przez resztę nocy żeby to inni zysku ze mnie nie mieli? Mam nadzieję że wyjaśniłem parę sporów i już więcej nie będę musiał tu zaglądać
-
Hellmond [N-D] & Assasin [N-D] & franc_finito [N-D] & STEffAN [N-D] & pasibrzuch [N-D] vs. CK-664 ~ 219260 %
Ecc0 - - Starcia Xanthus
PostTymczasem na innym zachodzie sde28vdrmmys.png A na moonie u mnie tylko jakieś grosze Ładnie łupło, gratulacje starcia
-
Prosiaczek [TTG] & ArabskiTurboOdkrywca [LHiP] vs. KoziotelloO [oMo] ~ 1552.22%
Ecc0 - - Starcia Leda
PostProsiaczkowa flota pokazała racice Gratulacje starcia, ładnie sypło [ciach] Super Moderator Ruda:offtop
-
heheh no tak bywa że raz się jest po lewej stronie a następnego dnia po prawej Shimano dominacja na uni straszna, co nie znaczy że też mu się jakieś okienka na przyfarmienie dexu nie zdarzały Co do wczorajszego naszego wspólnego ST - jakbym sam mu nie zaproponował tego lotu w końcu pewnie sam by to znalazł - miło z jego strony że się podzielił umowy żadnej nie było, skanować już koło 20 czy 21 zaczął - wiedziałem z czym się to wiąże. Czy odbudowa będzie to nie wiem - wolałbym nie
-
Cytat od 19dawid45: „na uni bez handlarza deu jest nic nie warte krysztal za deu? 3k do 1d tez idzie.... paliwo jest nic nie warte:D ” chyba że współczynnik spalania dexu wynosi 1 to jednak dexu swoją wartość ma Ja mam trochę inne pytanie - czy boost dla wydobycia krisu planet 1-3 będzie nową podstawą czy też tylko dodatkiem?