Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 641.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kasia321

Kasia321 - - Członkowie Teamu

Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) relax?:> w cuda wierzysz?:> ja Ci wypelnie dni latwa i przyjemna praca^^” Relax. (kropka) Nie zrobisz ze mnie cyborga, nie dam sie!!” jak Ci nie odpowiada slowo cyborg to moze byc to na m. nie opieraj sie tak

• Kasia321

Cytat: „CzasZemsty napisał(a) Apf. Ja już i tak haruję jak wół. :P:P:P” zrobie z Ciebie cyborga^^ Cytat: „Setzer napisał(a) Chlopaki kobieta wami rzadzi, i to jaka Kaska nie dajcie sie jej tak, niech PANI SGO nie wykorzystuje wladzy :D” 'i to jaka Kaska' znaczy jaka?:>>>> nie buntuj ich bo Cie pacne Cytat: „Buras napisał(a) Tomeczku nie podpuszczaj ;>> Ja teraz mam relax przez kilka dni :P” relax?:> w cuda wierzysz?:> ja Ci wypelnie dni latwa i przyjemna praca^^

• Kasia321

Cytat: „CzasZemsty napisał(a) No to... Dlaczego tak męczysz Burasa? [SIZE=7]nie, żebym miał coś przeciwko :>[/SIZE]” pfff ja mecze? zebym Ciebie nie wymeczyla Buraskowi po prostu nie daje sie nudzic Cytat: „Setzer napisał(a) Cytat: „CzasZemsty napisał(a) No to... Dlaczego tak męczysz Burasa? [SIZE=7]nie, żebym miał coś przeciwko :>[/SIZE]” Bo bada buraso-asertywnosc No to jak Kasia z bilardem :D” a Buras wie co to asertywnosc?:P do czerwca jeszcze daleko Cytat: „Buras napisał(a) To juz jest cien…

• Kasia321

Cytat: „Setzer napisał(a) Cytat: „Buras napisał(a) Kasiu z tymi fotami jestes pewna? Setzer do it! :P” Mam plan nie boj sie Mam nawet te zdjecia jak Kaska gra z .. w snookera :D” ale bedzie foch nigdy wiecej snookera, billarda

• Kasia321

Cytat: „Buras napisał(a) pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff To nie bylo podlizywanie sie Wredna Ty malolato :P” malolata moze byc, byle nie to brzydkie slowo na g Cytat: „Setzer napisał(a) Taaaaaaa mloda bywa wredna i mimo ze widzielismy sie nieraz, poka fote publicznie btw jak egzam :P” nie bedzie fot publicznie juz chyba pytales jak egzam, nie dobijaj mnie

• Kasia321

Cytat: „Setzer napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) 6. zadnego zdjecia ode mnie nie masz, a ze wyciagasz foty od samych zbokow... :P” mmmm ciekawe kogo mialas na mysli na allegro ich nie wystawie, wole wolontariat chyba ze .... :>” wiesz kogo heeheh duzo za nie bys nie dostal Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) a Ty Burasku, po piwach nie siadaj na forum :P” Czy mam to traktowac jako polecenie "sluzbowe"? ^^” dokladnie Cytat: „Setzer napisał(a) Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: …

• Kasia321

Cytat: „Setzer napisał(a) Ja i spamer gdzie ja spamowalem A tak pani Katarzyno czy raczej powinienem powiedziec PANI SGO od ktorego straszysz na uni 51-55 :D” Postów: 526 Ty;> Postów: 450 ja;> widzisz roznice?:P spamer:P Universum 51 (od 07.02.2007) wcale nie strasze, chociaz slyszalam, ze mam opinie strasznej ale oni sie nie znaja^^ Cytat: „_Billek_ napisał(a) Czesc Kasiulku :******* Stringi czy gacie po tacie? Impreza w domku czy impreza w klubie? palenie czy picie? Kto jest fajniejszy, setzer…

• Kasia321

Setzer spamer jak mowil tak zrobil :PPP a Ty Burasku, po piwach nie siadaj na forum

• Kasia321

Cytat: „Buras napisał(a) Nie no, nie planowalbym oblac Bosz, jak Ty mnie czasem potrafisz denerwowac Juz tak sie nie ciesz ;>” tia, Ty zrobisz wszystko, zeby zrobic mi na zlosc a bede sie cieszyc^^ zly Buras = radosna Kasia^^

• Kasia321

Cytat: „Buras napisał(a) Historia to moj ulubiony przedmiot... byl i chyba nadal jest Podejme to wyzwanie Dzisiejsza mature to z marszu mozna zdac, jeszcze dzieki Panu wicepremierowi z amnestia, to tym bardziej Ale zeby nie bylo, ze ujmuje cos maturze.... yyyy nie, nie :P” tia jakbys mial mi oblac i wykorzystac amnestie to ja juz wole sama to napisac a stara matura byla prostsza Ty stary rocznik to miales latwiej <tez Cie lubie:P> Cytat: „lish napisał(a) hehe Kasiu ja Historie zdawałem na maturz…

• Kasia321

Cytat: „Buras napisał(a) No ba, SGO trzeba sluchac (a ja (prawie) zawsze slucham) No po maturce tylko sesja co pol roku... zamienisz sie? ;]” zauwazylam, ze sluchasz hmm, a dobry byles z historii?:P w czwartek masz mature z historii

• Kasia321

Cytat: „Buras napisał(a) Skad sie bierze ta Twoja sila przekonywania? Jak maturka? :P” sie gra sie ma^^ juz pisalam gdzies, dobrze, ze maturke sie ma raz w zyciu ps. ja wiem, ze jestem Twoja SGO, ktorej powinienes sluchac (:P), ale nie musiales brac ze mnie przykladu i podbijac tematu Oo

• Kasia321

Cytat: „Bambus napisał(a) Ulubiony kolor krzesła ?:D Ulubiony smak kisielu ? Lady Sovereign or Eminem ? ZSP” hyh:> zielony nie jadam kisielu Lady Ktostam, ktokolwiek to jest Dance4Me z lekkim opoznieniem dzieki Bambus ;] z lekkim opoznieniem dzieki Lupu_s to chyba zyczenia dla modka, ale dzieki

• Kasia321

Cytat: „Lupu_s napisał(a) Lubisz bigos? Pierogi z mięsem czy miesem?:D Kolor ścian w domu? Ulubiony kabaret? Tyle :*:D” a co chcesz mnie zaprosic na bigos? lubie hmm tylko z grzybkami i kapusta zalezy ktory pokoj od bialego po łososiowy (chyba tak sie on nazywa;> ) ani mru mru, chociaz ostatnio ogladalam swietny skecz paranormalnych

• Kasia321

Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) [SIZE=7]ps. ladnie sie wykrecilam od odpowiedzi?^^[/SIZE]” Bardzo nieladnie Jestes nieposluszna ^^” mrrrr Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Którego GO lubisz najbardziej Diament czy szafir ? (bo nie wiem z czym pierścionek kupić )” tym diamentem lub szafirem chcesz mnie przekupic? nie jestem materialistka ” Nie w tym sensie było to pytanie Czemu jesteś za młoda na ślub ? :P” nie w t…

• Kasia321

Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Którego GO lubisz najbardziej Diament czy szafir ? (bo nie wiem z czym pierścionek kupić )” tym diamentem lub szafirem chcesz mnie przekupic? nie jestem materialistka Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Którego GO lubisz najbardziej ” Mnie, mnie, mnie! Powiedz Kasiu, ze mnie ^^” tia i znowu wyjde na posluszna nie! Cytat: „tymotheus napisał(a) rozpruwacz nie musze CI mówić że mnie of course;]” a odpisales moj Ty GO na moje dwa maile, napisa…

• Kasia321

Cytat: „Setzer napisał(a) Nie pfff'aj tak Kasia bo oplujesz monitor.” nee ja w przeciwienstwie do Buraska nie pluje jak pfffyfam Cytat: „Czak napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) jak zasluzysz napisze na prv nie aluzja? to pewnie poniosla mnie wyobraznia ciesze sie, ze Ty sie cieszysz zalezy na jakie pytania ” A co musze zrobic zeby zasluzyc?:D Jesli tego tez nie mozesz powiedziec tutaj ,to wiesz gdzie mnie szukac;> Tak, w tym przypadku z cala pewnoscia poniosla Aha, i ja sie nie ciesze. To Ty…

• Kasia321

Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) Cytat: „Buras napisał(a) Pani SGO czy "pfff'nie" Pani specjalnie dla mnie? Jezeli nie to sie zalamie i bedzie to "straszne ;>" :P” Panie GO pfffffffffff najgorzej ;)” Niby Sgo... a jaka posluszna :P” pffffffffffffffffffffffffffffffff l4m3 :P” Jeszcze mnie komplementujesz... no, no Mow mi tak jeszcze ^^” @ i nie kochana jakis modek w poblizu on nabija posty :>>>>>

• Kasia321

Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) Cytat: „Buras napisał(a) Pani SGO czy "pfff'nie" Pani specjalnie dla mnie? Jezeli nie to sie zalamie i bedzie to "straszne ;>" :P” Panie GO pfffffffffff najgorzej ;)” Niby Sgo... a jaka posluszna :P” pffffffffffffffffffffffffffffffff l4m3

• Kasia321

Cytat: „Czak napisał(a) Cytat: „Kasia321 napisał(a) 4. chyba nie myslisz, ze publicznie napisze tak? 5. to jakas aluzja? :D” A na priv mi napiszesz? Jaka aluzja, skad w ogole taki pomysl... Jak bardzo sie cieszysz, z mojego przeniesienia?;> Lubisz odpowiadac na pytania tutaj?^^” jak zasluzysz napisze na prv nie aluzja? to pewnie poniosla mnie wyobraznia ciesze sie, ze Ty sie cieszysz zalezy na jakie pytania Cytat: „Buras napisał(a) Pani SGO czy "pfff'nie" Pani specjalnie dla mnie? Jezeli nie to …