Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 641.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Art
Postnormalnie foch... i tak bez slowa na czas nieokreslony zmieniam range pfffffffffffffffffffff i f! edit. grml i ohm! edit2. by wygladal tak
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Kiedy masz zamiar wziąć ślub ? Umiesz gotować ? :]” nie spieszy mi sie zalezy co Cytat: „Buras napisał(a) Co nie napisze to zle To moze przestane sie w ogole odzywac? Jaki jest Twoj ulubiony sport, w telewizji i we wlasnym wykonaniu? Kawa czy mleko? To tyle narazie :P” wcale ze nie tia nie odzywac, dlugo bys nie wytrzymal w tv pilka nozna, na zywo zuzel, a w praktyce siatkowka fuj to tyle? a gdzie buzi?
-
Kasia321
PostCytat: „mientki napisał(a) oj bylo bardzo dobrze:* Troche cierpliwosci tez musialas do mnie miec Milych egzekucji :D” ja w zasadzie cierpliwosci nie mam, ale tego akurat staram sie nie okazywac Ty byles od zawsze pojetny, wiec nie bylo tak zle a dziekuje Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Edit , kto się boi pająków niech tam nie zagląda spiderzrule.com/spider053/What%20type%20tarantula%202.jpg A takiego pajączka widziałaś w lesie ? Jakich grzybków ostatnio nazbierałaś? Czemu się tak często fochas…
-
Kasia321
PostCytat: „mientki napisał(a) jak to bylo byc moim SGO :>” nie bylo nam najgorzej prawda? Cytat: „rafik1137 napisał(a) Dlaczego Egzekutor a nie SGO ?? Ulubiony GO??” yyy:> nie pytali mnie o zdanie zreszta chwilowo lacze te dwie funkcje ulubieniec moj wie, ze jest moim ulubiencem... Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Kto był najbardziej marudnym GO u Ciebie na rewirze? Lubisz zbierać grzyby? Niebieski czy czerwony?” wiesz, ze Ciebie nikt nie przebije, podziwiam siebie, ze mialam do Ciebie cierpliwosc…
-
Kasia321
PostCytat: „t-ooom napisał(a) widze że musze sam odpowiadac 1.u 47 2. mam na mysli czas Planeta matka (19 min) Egzekutor Kasia321 (s) 3. tak, znamy i oceniamy i nie możemy się przed tym bronić, to jest silniejsze ;), pytanie było czysto retoryczne, gdyż sam znam odpowiedź edit. acha pytanko: można flirtować w "pracy" z "podwładną" osobą ? lub w ekstremalnych sytuacjach molestować ją, nawet za jej zgodą ? edit ileś tam ;): nie ma szans gram "nielogicznie" w dobrym tego słowa znaczeniu :P, ( czyli "de…
-
Kasia321
PostCytat: „t-ooom napisał(a) sorki za mały żarcik już będę grzeczny ? ile czasu dziennie poświęcasz na spędzanie owiec z hal ?” tia, czy bedziesz grzeczny?:> to pytanie kierujesz do mnie?:> uznam to za pytanie retoryczne zalezy jakie owce masz na mysli;> Cytat: „t-ooom napisał(a) Widzę, że musze sam ciągnąć temat 1. witam w układzie pytanie brzmi : które unii 2. Która godzina ? ( czego lub kogo to już zostnie między nami :P) 3. Czy jestem uczciwy ? i dlaczego ? :)” 1. zgadywac nie bede, za duzo uni…
-
Art
PostCytat: „Art napisał(a) Znowu deser na koniec Kiedys...kazesz mi na siebie czekac? alez proszę bardzo, ranga.....Egzekutorka ale wciąż Arciocha No ba, kolor rulz ps. :*” ojj wybacz, ale zapewniam, ze warto czekac na mnie^^ hmm, wciaz Arciocha, czy to w zwiazku z moim bnc?:P ranga zmieniona
-
Kasia321
PostCytat: „Turles napisał(a) fajnie jest pić piwo z Legorem :>??” no ba;> Cytat: „t-ooom napisał(a) dzięki za banana na u 13 dla Alby... ale mają być pytania, więc : dlaczego tylko tyle dałaś radę zrobić ? napisz proszę trochę więcej informacji bo naprawdę czuje się niedosyt co do kolorów to Burak jest czerwony i się cieszy że lubisz ten kolor ;), choć tak na serio to był czerwony ale się sprzedał i woli być N_Ietykalny(pewnie ma złe wspomnienia ) :D” moj temat CT nie jest miejscem na rozmowy o ban…
-
Kasia321
PostCytat: „My Shop Is Cropp napisał(a) Czemu nie chcesz się podzielić tym z nami ;(? Lubisz rurzowy ?” bo pewnych rzeczy nie mowi sie na glos/tudziez nie pisze hmm lubie kolor jak kazdy inny, niestety niektorym jedynie sie kojarzy z blond lalami Cytat: „Munio_Uni 1 napisał(a) "w hotelach licza w zlotowkach, a nie w piwach" w hotelach !? ... czy Ty znasz pensje barmana ? Tak serio to nie wybieram sie do Torunia, to była taka płytka, prosta bajera, chciałem rozmowe podtrzymac, przyznaje sie... Za to …
-
Kasia321
PostCytat: „My Shop Is Cropp napisał(a) Kto tu jest sexi:D? (oprócz mnie rzecz jasna 8))” to juz zachowam dla siebie Cytat: „Munio_Uni 1 napisał(a) Czemu masz cos z pesymistki ? Ja jestem wielkim optymistą wierze, ze sie uda, czasami nawet jak cos jest tak cieżkie ze az sie boje, albo mi smutno to gdzies tam wierze ze sie uda. Mialbym gdzie przenocowac jezeli odwiedze Torun ? Za kilka zimnych piw ;-)” moze chociazby dlatego, ze wole sie pozytywnie rozczarowac, niz wierzyc, ze cos sie uda, a ty plum …
-
Kasia321
PostCytat: „Munio_Uni 1 napisał(a) Jak bedziesz miala zamiar odwiedzic Krakow to daj znac Gdzie tutaj byłas, co widziałas ? Podobało sie ? Czy moze siedziałas w empiku i czytałas książki ? Powiedz mi jestes optymistka, pesymistka, czy realistka ? Marzycielka, czy twardo chodzisz po ziemi ? I takie pytanie, za ktore duzo osob moze sie obrazic hehe...19 letnia dziewczyna, zaczynasz studia, mozesz zbajerowac swiat i...bawisz sie w jakies ogame --> nie lepiej to rzucic i skonentrowac sie na tym co na pr…
-
Art
PostCytat: „Kasia321 napisał(a) A ciebie na koniec sobie zostawiam Z tą kolejnością to był oczywisty anagram Widze, że odgadłaś go wyśmienicie co do awansu naGO to musiałbym zrobić osobisty audyt Adres mój masz zapraszam PS. Gratuluje awansu :*” mrrr^^ no ba troche juz Cie znam hehehe poki co pomecze sie jako Egzek ale kiedys... dziekuje^^ wymysliles juz dla mnie nowa range? widze, ze mamy taki sam kolor bierki ulubiony edit. najwazniejsze :****
-
Kasia321
PostCytat: „Munio_Uni 1 napisał(a) "praca nad soba, hmm to przede wszystkim unikanie pracy" hahaha to mamy wspolną ceche tylko ja to rozbie zawodowo Nie no mam jedną prace (aktualnie urlop z braku czas), ale bardziej robie to jako hobby niz dla pieniędzy. Idziesz na resocjalizacje ? To sie wiąże z odwiedzinami w zakładach karnych ? Myslisz, ze dasz rade przebywac w takim towarzystwie ? Ludzie naprawde potarfia byc wredni hehe, a przede wszystkim czy wierzysz w to, ze takich ludzi da sie sprowadzic n…
-
Kasia321
PostCytat: „Munio_Uni 1 napisał(a) Czemu nie trzymałabys w domu zadnego, fajnie zwierzątka mozna sie dobrze posmiac czasami. Fotki siostry nie chce, bo mam...miałem...dziewczyne i teraz nie szukam raczej nikogo, może za od pazdziernika Na czym polega praca nad sobą ? leniuchowanie tak tracenie czasu przed kompem tak sluchanie muzyki tak spacerki tak czytanie ksiązek nie koniecznie chyba ze o jakiejs tematyce konkretnej Na jakie studia sie wybierasz ? Jak matura poszła ?” nie ufam kotom, nie wiem cze…
-
Kasia321
PostCytat: „Leonusss napisał(a) Od kiedy jesteś egzekutorką?” od dzisiaj Cytat: „Munio_Uni 1 napisał(a) Na kaca to za małe ilości images3.fotosik.pl/108/b162bb2a0fd6e144med.jpg miechula.webpark.pl/koty/koty_grafika/kotki_rudy.jpg kociaki słodkie potrafią być, mam dwa tyko już duże, a wiadomo - malutkie najsłodsze hehe. Temat ma sporo stron i nie che mi sie wszystkiego czytac, ale nie mam zamiaru zadawac pytan typu "widelec czy woda mineralna" wiec moze powiesz cos o sobie ? Gdzie mieszkasz, ile masz…
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Przeczytaj prosze to co napisalem wyzej i sie wypowiedz raz jeszcze :PPP Szczegolnie zwroc uwage na to co podkreslone :D” moze jutro odpowiem, moze wcale... Cytat: „Munio_Uni 1 napisał(a) Pierwsze pytanie w tym temacie brzmi: " Co sądzisz o muminkach??" Wiec poczułem sie zobowiązany, zeby sie tutaj udzielic Powiedz mi jak to jest, ze masz najładniejsze imie jakie kiedykolwiek słyszałem, grasz w najlepszą internetową gre w jaką grałem i masz najsłodszy avatar jaki widział…
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Sarkazamowi mowimy stanowcze nie... To trzeba jeszcze przedyskutowac Wlacze lapka to i poczta sie rozswietli, tylko ze ja z natury leniwy jestem i mi sie nie chce Moze dzis... moze :D” ja tez napisze 'moze' jak cos bedziesz chcial Cytat: „Fleet Of AiuR napisał(a) o matko.. jak to sie stalo ze jeszcze w tym temacie nie spamowalem no to na rozgrzewke: kołderka czy kosta lodu? szklanka wody czy kocia siersc? cukier czy lampka nocna? to czy tamto? tak czy nie? no i teraz Fle…
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Czasem jednak fajnie byc starym To ja poprosze odrazu siostrowa fotografie, jezeli moge :P” tia czasem nie mozesz obiecales mi cos i do dzisiaj moja poczta swieci pustkami...
-
Kasia321
PostCytat: „Buras napisał(a) Ja sie focham tylko jak mam podstawy! :P” czyli 24/7 masz podstawy?:P Cytat: „To nie spam, to post wiele wnoszacy do watku:P Byl on sugestia imienia Twojej siostry :D” tia a licznik wciaz rosnie...^^ Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) No wiesz co mi nie powiesz , chyba nie chcesz zostać moją szwagierką Lody śmietankowe czy orzechowe ?” moja siostra nie lubi mlodszych czekoladowe
-
Kasia321
PostCytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Kasiu jak ma na imię Twoja siostra Kto się więcej focha : ja czy TY ? :P” lepiej za duzo nie wiedziec ja mnie nikt w tym nie przebije, no moze ten Pan nizej Cytat: „Buras napisał(a) Cytat: „Rozpruwacz1987 napisał(a) Kasiu jak ma na imię Twoja siostra ” Ja bym stawial na "kasiosiostra" :D” no prawie spamerze