Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 641.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kasia321
PostCharlian: Hej ; ) Oczywiście, że pamiętam. Zauważyłam, ostatnio Cię pełno w dziale ; ) Dobrze dla Ciebie, ja również nie gram już od dawna. Szczerze, przygotowania się jeszcze nie zaczęły, prezentów też brak, ale są plany ; P
-
Kasia321
PostCzesiownik: Kojarzę książkę, zatem raczej czytałam. Sądzę, że jeśli Coben by pisał o krasnoludkach nadal by się go dobrze czytało ; ) Na co dzień zdecydowanie spodnie. Raz kiedyś spódniczka może być. Oczywiście herbata, z cytryną i cukrem. Kawy nie piję w ogóle.
-
Kasia321
PostCytat od Marcepan: „Cytat od Kasia321: „Cytat: „ Dlaczego kobiety są takie zmienne ? :>” Masz na myśli konkretną sytuację z konkretną osobą? : P ” Dokładnie, aczkolwiek wolałbym tego nie pisać na forum ;) No i pytania zaległe :P Podaj trzy najważniejsze dla Ciebie rzeczy w życiu. Podaj trzy rzeczy, które sprawiają Ci największą radość. :P” To napisz na gg/IRCu/PW/i pewnie coś jeszcze by się znalazło. Nie wybiorę 3 najważniejszych : P jw. : P męczysz mnie : P ja Ci takich ciężkich pytań nie zadaw…
-
Kasia321
PostCytat: „ Jak podoba Ci się modkowanie ? Dlaczego kobiety są takie zmienne ? :> Co jest dla Ciebie najważniejsze w życiu ? Co sprawia Ci największą radość (nie mylić z przyjemnością :P) ?” A podoba się ;> Masz na myśli konkretną sytuację z konkretną osobą? : P Ciężko odpowiedzieć, kilka "rzeczy" mi przychodzi na myśl ; ) Jw : P Cytat: „Co jest przyczyną tak dużej ilości skarg na Ciebie ?:) Lubisz leniuchować ? Ulubione piwo ? Marzenie z dzieciństwa " Kim chce zostać w przyszłości ?" Spełniło się …
-
Marcepanowy GO
Kasia321 - - Archiwum CT
PostCytat: „Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 24 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.” kpiny ;> Jak wyobrażasz sobie swoje życie za 10 lat? Jak tuż po studiach? Najlepszy sposób na rzucenie dziewczyny? : P Zdarza Ci się przeklinać? : P Weekend we dwoje? Czy większą grupą ? Spacer czy wylegiwanie się?
-
Kasia321
PostCytat od Mati: „Zestaw dzisiejszy: Morze czy góry? VIVA czy MTV? Umierać z odwodnienia na Saharze czy zamarznąć na biegunie? Dlaczego faceci wolą kobiety z dużymi piersiami, długimi nogami i białymi włosami? Co by było jak by mi się tak chciało jak mi się nie chce?” zdecydowanie morze, zamarznąć na biegunie, wydaję mi się, że to nieco mniej bolesne; P a wolą? ; ) zapewne sam znasz odpowiedź ; ) Cytat od Marcepan: „To znowu ja ;) to dobrze czy źle ? :P Jakie cechy powinien mieć Twój wymarzony par…
-
Marcepanowy GO
Kasia321 - - Archiwum CT
Postno to zobaczymy jak sobie radzisz z wykręcaniem Największa wpadka? Najbardziej boisz się....? Najbardziej wstydzisz się...? Czego najbardziej żałujesz? Czy byłbyś w stanie zrobić wszystko, aby zdobyć tą jedyną? Gorzka prawda czy słodkie kłamstwo?
-
Marcepanowy GO
Kasia321 - - Archiwum CT
PostCytat: „mogę, tylko powiedz gdzie i kiedy :P)” jestem do Twojej dyspozycji :D Bez jakiej rzeczy nie możesz się obejść na co dzień? Trzy rzeczy, które zabrałbyś na bezludną wyspę?(oczywiście już by przestała takową być:D) Ulubione danie? (to żadna propozycja,:P) Z czego jesteś najbardziej dumny? Twoje największe marzenie?(odpowiedź "powiem jak się spełni już zarezerwowana:P) to tyle na szybko :D edytka. zepsułam cytowanie :P
-
Kasia321
PostCytat od Mati: „Cześć Dam Ci do roboty coś: Bombowiec czy Niszczyciel? Kaczor Donald czy Myszka Miki? Jaka jutro będzie pogoda na Antarktydzie? Ile jest dwa plus dwa?” Bombowiec Kaczor Donald zapewne taka, że w życiu nie chciałabym tam być tyle co 2x2 : > Cytat od Marcepan: „Tym razem łatwiejszy zestaw Gdybym był złotą rybką o co byś mnie poprosiła ? Jakie jest Twoje największe marzenie ? Gdybyś mogła cofnąć czas to co byś zmieniła ? Kogo słuchasz gdy głupiutkie serce nie słucha rozumku ? :>” o …
-
Kasia321
PostCytat od Marcepan: „Podbije nieco temat, bo wart uwagi Jaka jest różnica między przyjaźnią a miłością ? Dlaczego to co dobre tak szybko przemija ? Dlaczego chcieć to nie zawsze znaczy móc ? Dlaczego serce nie słucha rozumku ?” trudne pytania : P 1. miłość jest rodzajem przyjaźni, w przyjaźni na pewno brak wzajemnej fascynacji, zauroczenia, czy też kontaktu fizycznego ; ) 2. gdy przeminie bardziej doceniamy, może dlatego ; > 3. nie wiem, dla mnie chcieć to znaczy móc : P 4. bo głupiutkie jest ; )
-
Marcepanowy GO
Kasia321 - - Archiwum CT
PostCytat od Vasco: „Otwieramy ze względu na naciski wielbicielek;)” odwrotnie, to Marcepan jest moim wielbicielem ; ) czyż nie? : P Cytat od Marcepan: „Friday The 13th Dlaczego Marcepan To jeszcze dłuższa historia ;)” opowiesz mi ją? : )
-
Kasia321
PostCytat: „Czak napisał(a) Tak z ciekawosci tutaj zajrzalem po wielu miesiacach(roku?) i patrze czy kogolwiek jeszcze kojarze... Pamietasz mnie jeszcze? :>” oczywiście, że pamiętam, ja pamiętliwa ;D Cytat: „Charlian napisał(a) jako ze jutro mnie nie bedzie chcialem zyczyc naszej bylej GO u56 wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet pozdrawiam Charlie :*” a dziękuję ; )
-
Kasia321
Postnapisałam już, koniec marudzenia ; P i tylko nie 3 grosze! szczerze, jest mi to obojętne, wiem, że to co robię, robię dobrze, jestem czysta i nie mam nic sobie do zarzucenia Ciebie nie da się nie kochać, no chyba, że się nienawidzi ; P buziak słonko ;*
-
Kasia321
Postwychodzę z założenia, że jeśli chcę się pomodlić równie dobrze mogę to zrobić w domu, więc niezbyt często nie pamiętam ; > tak byłam, przez jakieś 10 minut, więc proszę mi nie wypominać niczego ; P już wystarczająco dużo wysłuchałam marudzenia ; P
-
Kasia321
Post;** hmm najstarszy to 5 lat wiecej ode mnie, najmlodszy - rowiesnik ciezko powiedziec, bo ogolnie kocham sport - przede wszystkim ogladac ; P sentyment jest do koszykowki, wszak troche sie gralo, no i moze siatkowka nie przepadam za winem, ale jak juz to slodkie ; > jak juz to w bieliznie : P duzo snu, od razu odzywam buziak ; *
-
Kasia321
PostCytat: „Elmo napisał(a) to ja zagadam tak jak sie na czatach robi:D ce jestem Mateusz poklikamy?? poklikamy?? ehh kiedy odpiszesz?? i ten zaczepiam Ciebie na ilcu a Ty nic o_o” nie lubie czatow ; ) wlasnie odpisuje jak to nic : > Cytat: „Tycjan napisał(a) Slowo sie rzeklo... Tyci u plotu... czyli wrocilem... Cieszysz sie? To kiedy w koncu "Lublin Metropoly" odwiedzisz?? edit po chwili lubisz jak spamuje CT? ;p ;d” oczywiscie, ze sie ciesze : ) nie bez powodu do tego Cie namawialam ; > nie mam po…
-
Kasia321
PostCytat: „Elmo napisał(a) W ogóle mi nie oddajesz kissków:( Dlaczego?? /me Kasia321 :*******~~~~” bo nieznajomych nie kisskam : > Cytat: „fun da mental napisał(a) dlaczego nie złomujesz mnie dlaczego nie złomujesz mnie przy serialu -chirurdzy- pozdawiam fan;]” : D nie wiem czy moje konto na uni10 jeszcze isinieje ; P w kazdym razie teraz pewnie Ty bez problemu bys mnie zezlomowal i to czyscioszek by byl ; ) a tak w ogole to nie mam podzielnosci uwagi ; P pozdrawiam Marcinka ; >
-
Kasia321
PostCytat: „Elmo napisał(a) nowa kicia to fajne?? :>” moze byc : > Cytat: „Dead Pawelq napisał(a) Ulubiony serial ? :>” ciezkie pytanie, uwielbiam ogladac seriale, wiec troche juz sie przewinelo przez moje oczka, przede wszystkim Dr House, Gotowe na wszystko i Chirurdzy : > z ostatnich ciekawych to Medium
-
Kasia321
PostCytat: „Elmo napisał(a) Kicia to jest fajniuchowawsze od tego na Twoim avku:) ale avek tes słodziusny ;)” nie jest fajniuchowawsze, nie znasz sie : P Cytat: „Mahone vel Maniek napisał(a) 1. Co sadzisz o roczniku 1988?? 2. Ulubione imie meskie 3. Masz juz kogos 4. Jak nie to czy szukasz?? 5. Jaki powinien byc ten twoj wymarzony??:P 6. Ogladasz Prison Break? 7. jesli tak to jaka ulubiona postac? 8. Bylas na Mazurach?? 9. Lamborghini czy porsche?? 10. Za duzo pytacn?? Nudne pytania?? :)” 1. Moj, wi…