Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 401-420 z 641.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 1.5

Kasia321 - - Nowości

Wersja online.

• Wersja 1.5

Kasia321 - - Nowości

Na środę (24.11) planowana jest aktualizacja serwerów do wersji 1.5. Zmiany obejmują kilka drobnych, wewnętrznych poprawek.

• Wersja 1.4.3

Kasia321 - - Nowości

Wersja online. W przypadku jakichkolwiek problemów z działaniem gry w pierwszej kolejności należy wyczyścić ciasteczka i pamięć podręczną w swojej przeglądarce. Jeśli problem nie zniknie proszę zgłaszać się do obsługi gry: System zgłoszeń i odwołań do Operatorów Gry

• Uprzejmie informujemy, że powróciły dwie taryfy Paysafecard o wartości 50 i 100 PLN. Można dzięki nim zdobyć: 185,000 lub 525,000 antymaterii. Pozdrawiamy, Team OGame

• Wersja 1.4.3

Kasia321 - - Nowości

Numer wersji zmieniony na 1.4.3. Przewidywana data wgrania wersji to 15.11.2010 Póki co nie jest znana godzina.

• Drodzy Gracze, szukamy trochę więcej informacji na temat typu komputera jakiego, Wy gracze, używacie do gry w OGame. Będzie to pomocne przy przyszłych aktualizacjach. Ankieta zostanie otwarta na 1 tydzień. Wasz Team

• Na środę 13.10 około godziny 10 zaplanowane jest wprowadzenie funkcji redesign na stare uniwersa. Więcej informacji na ten temat znajdziecie tutaj: Badanie OGame dla Ciebie

• News OGame Dev

Kasia321 - - Nowości

Cytat: „Oto krótkie streszczenie aktualizacji, nad którymi aktualnie pracujemy. Podzieliliśmy nasze wysiłki na cztery aktualizacje. Najbliższe dwie aktualizacje naprawią kilka błędów i dodadzą błysku do funkcji przenoszenia planety. Obecnie są one na etapie testów i powinny zostać wprowadzone w ciągu najbliższych tygodni. Następnie, w odpowiedzi na przeprowadzone badanie skierowane do graczy, zajmiemy się drugim w kolejności powodem do frustracji i irytacji - ochroną początkujących graczy. Zmian…

• Badanie OGame dla Ciebie

Kasia321 - - Archiwum

Zgodnie z wynikami, większością głosów wygrała opcja pierwsza, czyli wprowadzenie funkcji redesign na stare uniwersa. Informacje na temat aktualizacji wkrótce.

Kasia321 - - Archiwum

Ankieta została zakończona. Oto oficjalne wyniki: Społeczeństwo Za % Przeciw % ar 24 42 32 58 bg 17 48 18 52 cz 63 62 38 38 de 731 71 287 29 dk 37 68 17 32 en 306 67 145 33 es 376 56 295 44 fr 798 71 314 29 hu 73 52 67 48 it 316 59 218 41 lv 14 70 6 30 mx 43 53 38 47 nl 141 45 170 55 no 10 62 6 38 pl 1136 61 708 39 pt 112 81 25 19 ro 22 40 32 60 ru 228 64 125 36 sk 13 54 11 46 tw 28 62 17 38 us 43 72 16 28

Kasia321 - - Archiwum

Drodzy Gracze, zgodnie z naszymi najnowszymi badaniami chcemy dotrzeć do użytkowników ze starych uniwersów. Stare uniwersa różnią się od nowych w jednym ważnym punkcie, brak rzeczywistej funkcji redesign czyli astrofizyki, zmiany pojemności magazynów i zmiany właściwości planety. Wcześniej nie zdecydowaliśmy się wprowadzić tych funkcji ze względu na duże zmiany w bilansie gry dla starych uniwersów, ale uważamy, że nadszedł czas, aby przemyśleć ten aspekt. Więc już teraz podziel się swoją opinią,…

• Uprzejmie informujemy, że aktualnie korespondencja wysyłana przez nasz System zgłoszeń nie dociera na wasze skrzynki pocztowe w domenie Onet.pl (czyli: onet.pl, vp.pl, buziaczek.pl, op.pl. onet.eu, amorki.pl, autograf.pl, poczta.onet.pl, poczta.onet.eu, adres.pl, cyberia.pl, pseudonim.pl). Jest to sytuacja od nas niezależna, mamy jednak nadzieję, że Onet.pl odblokuje nasz serwer pocztowy w miarę sprawnie. Jeśli uważasz, że nie dociera do Ciebie nasza korespondencja, zgłoś to obsłudze Onet.pl pod…

• W dniu dzisiejszym doczekaliśmy się poprawek dotyczących ustawień: - naprawiono problem z ustawieniami (m.in. sond) - zniknął również błąd Fatal error: Call to undefined function locaFooterRules

• Na czwartek (15 lipca) na godzinę 11 zaplanowano wgranie drobnych poprawek dla ekspedycji. Błędy jakie powinny zniknąć: - poprawiono czas trwania ekspedycji (godzina zamiast sekundy) - poprawiono opóźnienia w błędach nawigacyjnych - skracanie lotu ponownie możliwe

• Kasia321

Kasia321 - - Członkowie Teamu

Cytat od ZAiMeR: „ Nie obcinałem psince łapek :| Jak bym mógł :| Nie ma powodów :P Jeśli już to! Różnice zdań, tak się to ładnie nazywa. No wiem wiem ;( Szkoda :O takie życie, co poradzić, są ludzie i są fraglesy. Ale - Coma być to będzie!” Obcinałeś. Napisałabym, że mam na to logi, no ale GG jest badziewne i je wcięło. W każdym razie dobrze pamiętam, że jeszcze wspominałeś, iż wąsy trzeba mu skrócić Oo Powody się zawsze znajdą jeśli ich szukasz, na każdego i każdy je może znależć. Ostatnia sytu…

• Kasia321

Cytat od kiciak: „hejka! ulubiony kwiat? lubisz leniuchować? oglądasz bajki albo filmy animowane?” Hej! Róża. Czerwona oczywiście. Uwielbiam. Ale niestety jak się za coś zabieram bywam typowym pracoholikiem. Lubię. Szczególnie te z dzieciństwa. Cytat od Marcepan: „Po małej przerwie podbijam ponownie :P Jaki najdziwniejszy zbieg okoliczności Ci się przydarzył ? Spotkałaś kiedyś kogoś podobnego do siebie ? O czym myślisz kiedy zasypiasz ? i ostatnie pytanie: Dlaczego nic nie trwa wiecznie ? [size=…

• Cytat od Czart`: „rozwiązanie brzmi - dezaktywacja IP-cheka. problem znika jak ręka odjął. problem pojawi się za to ze strony GO - tego nie wolno robić, ale jeden modek z forum poradził mi właśnie takie rozwiązanie powołując się na to że za to bana nie powinno się dostać (mimo że mam już jedno ostrzeżenia za jednorazowa dezaktywacje rok temu)” Problemu ze strony GO już od dawna nie ma. Nie ma już w tabeli kar zapisu odnośnie IP-Checka. Dezaktywacja jest dozwolona, bez zgody GO.

• Zmiana w: Wzory Dodano: Energia z satelitów słonecznych dla universów A-Z Wytwarzanie deuteru dla universów A-Z

• ZAiMeR|OFF - podobno mod.

Kasia321 - - Archiwum CT

Cytat: „Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 18 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu.” No wiesz co?! Byłam pewna, że już w tym temacie byłam ;> nvm Takie pytanie na czasie. Często się spóźniasz? : P

• Kasia321

David: przecież odpisałam kilka dni wcześniej ; > nie zapomniałam, zaglądam ; ) dla każdego coś innego : P nie powiem : P w Poznaniu zapewne Charlian: dziękuję bardzo, jako, że na życzenia świąteczne za późno, szczęśliwego Nowego Roku : ) .bandziorek: a to nielegalny jest? ; > nie raz na kilka lat : P