Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 198.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• wczoraj zrobiłem postęp a dziś pełny sukces, złom cały mój Dnia 30-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 72.833 Krążownik 11.282 Okręt wojenny 3.244 Pancernik 1.189 _________________________________________ Obrońca Lama ________________________________________________ Mały transporter 1.131 Lekki myśliwiec 717 Krążownik 1.415 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 2.611 Sonda szpiegowska 36 Nisz…

• Zrobiłem postęp, tym razem obrońca ukradł tylko trochę złomu więc w końcu zysk Dnia 30-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.161 Pancernik 1.195 _________________________________________ Obrońca Earl White Haven [FOA] ________________________________________________ Mały transporter 800 Duży transporter 200 Lekki myśliwiec 560 Ciężki myśliwiec 100 Okręt wojenny 1.000 Recykler 800 Sonda sz…

• jejku po tym Rw i wpisach berniego zaczęło mi was wszystkich brakować graty akcji, lot w moim stylu jak na Himali a nawet lepiej bo tam mi się zazwyczaj obrońca cały wyzbiera a nie w połowie

• Obrońca znowu zalogował mi się niecałą minutę po starciu, dobrze że miał trochę surki to nawet mały plusik wyszedł Dnia 29-07-2019 12:51:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Krążownik 11.595 Okręt wojenny 3.001 Pancernik 1.200 _________________________________________ Obrońca marcostw [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 888 Duży transporter 1.231 Lekki myśliwiec 2.446 Krążownik…

• Jezol było niepilnować floty to by przynajmniej było z Ciebie 4k % a tak jakieś marne 2k% ehh ;/ gratki obrony

• Cytat od magic: „taa, satysfakcja ze stracenia 200 kk jest na wysokim poziomie ale trafiles i to sie liczy gz ” wiadomo że niesmak pozostaje bo miało być tak pięknie, obrońcy 40min nie było a zalogował się akurat tuż po starciu, takie uroki tej gry i tego że nie ma jeszcze turbo recków dziękuję za gratulacje, może następnym razem to my się zmierzymy?

• Cytat od pudel: „Czasem i ślepej kurze trafi się ziarnko ” po statach to raczej Ty jesteś tą ślepą kurą widzę żal dupke ściska paziowi pusherków

• Lot jak się okazało kamikadze, tym razem nie na aktywce. Trochę się zastanawiałem czy lecieć i suma sumarum obronca zalogował się 30 sekund po starciu. Antymaterii był zapas więc złom zebrał obrońca, miał na to z 17min więc w zupełności wystarczająco taka gra i nie ma co płakać za to satysfakcja z ubicia dużej floty spora no i top2 solo jest Dnia 22-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Mały transporter …

• graty! polowałem na to bardzo długi czas i wiem że obrońca był trudny do upolowania

• Obserwowałem od rana i udało się wstrzelić między odświeżaniem, obrońca zalogował się tuż po starciu więc dofarming tylko częściowo się udał. 1400recków podebrał na odbudowę więc życzę Sz/O Dnia 21-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 2.503 Pancernik 575 _________________________________________ Obrońca LORD BANAN [GEN] ________________________________________________ Duży…

• po niespełna 9dniach zostałem zdetronizowany, dlatego pogratuluje starcia P.S. Do telenoweli lepsza whiskey niż popcorn

• Lot na aktywce tym razem fartowny - podglaznik10.07.2019 xx:xx:xx ile po rw się zalogowałeś? - Henio Traktorzysta10.07.2019 xx:xx:xx 17sekund... frt miłeś, bo miałem telefon Odbudowy życzę chociaż obrońca coś o kasacji wspomniał. Dnia 10-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Krążownik 5.975 Okręt wojenny 1.702 Pancernik 457 _________________________________________ Obrońca Henio Traktorzysta [Whisky] ___…

• @Kilof oczywiście nakłamałeś co niemiara. 20min zajęło nam z Edkiem rozważanie wszystkich za i przeciw, a bralismy pod uwagę trzy możliwości. 1. wymuszenie pushu i banik 2. podstawka 3. kontra Edek miał niestety za mało deuteru na podstawkę w ciemno na powrót przez 100układów więc ja lecieć nie mogłem a byliśmy pewni że to podpucha. Stwierdziliśmy że jeśli jakimś cudem to nie ściema to nie możemy pozwolić żeby złom trafił do dracarys więc uradziliśmy się ze jesli wlot się uda to napiszemy ticket…

• wiadomo nie od dziś że zawsze na wojnie była kwestia dezinformacji przeciwnika, wciąganie w pułapki czy szpiegowanie. Nie raz defjot próbował nam wcisnąć swoje pushkonto do sojuszu na szpiega, a robił to w tak idiotyczny sposób że nawet debil by się nie dal nabrać, druga sytuacja była z kontem "oddane w dobre ręce" gdzie próbował wszytskim wmówić, że kończy grę i zostawia flotę a tak na prawdę swoim (zbudowanym na pushu) koncie czekał na podstawkę. Czym to się różni? Kto mieczem wojuje ten od mi…

• Dnia 06-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Krążownik 1.800 _________________________________________ Obrońca Rajder 48 [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 900 Duży transporter 900 Lekki myśliwiec 2.188 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 154 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 82 Sonda szpiegowska 111 Pancernik 5 Wyrzutnia rakiet 100 Mała powłoka ochronna 1 ______________…

• Fs nieodebrany, złom cały u mnie Dnia 06-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.968 Okręt wojenny 1.736 Pancernik 345 _________________________________________ Obrońca LORD [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 768 Krążownik 386 Okręt wojenny 791 Recykler 1.000 Bombowiec 391 Niszczyciel 90 Pancernik 200 _________________________________________ Po bitwi…

• Stało niepilnowane ku mojemu zdziwieniu bo obrońca zawsze się dobrze pilnował (tyle deu na niego poszło że nie policze). Tym razem starcie z zyskiem i to niemałym Dnia 05-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Mały transporter 3.607 Lekki myśliwiec 22.471 Krążownik 3.480 Okręt wojenny 1.739 Pancernik 332 _________________________________________ Obrońca Banan [GEN] ________________________________________…

• Genialna gra, obrońca wyzbierał w 10min 5,5k recków i włączył urlop. Nie ma to jak zapas antymaterii minus jest ale nie ma co płakać, bawimy się dalej. Dnia 02-07-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Mały transporter 5.480 Lekki myśliwiec 24.339 Krążownik 3.634 Okręt wojenny 1.745 Pancernik 328 _________________________________________ Obrońca Lama ________________________________________________ Mały tran…

• Czyjaś gsówka dostała w nos Dnia 30-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 850 Pancernik 325 _________________________________________ Obrońca Fruzelinka ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 3 Gwiazda Śmierci 3 _________________________________________ Po bitwie... Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 739 ( -…

• Lot na aktywce. Z tego co patrzyłem pózniej jak pojawiły się minuty na matce to obrońca odświeżył po skanie ale przed wylotem floty więc szczęście niesamowite że się udało Dnia 30-06-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Mały transporter 2.100 Krążownik 1.200 Pancernik 321 _________________________________________ Obrońca Sandor Clegane [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transpo…