Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 198.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Opowiem wam historie tak nieprawdopodobną, że sam nie wierzę w to że się udało, do rzeczy... Dziś zauważyłem flotę parę układów od siebie, wiedziałem, że się pilnuje ale też wiedziałem że robi sobie przerwy więc rano poleciałem, oczywiście bezskutecznie. Flota stała aż do wieczora (bez przerwy obserwowałem aktywki) aż nagle pojawiły się minuty. Obstawiłem krótkiego fsa, a że moon mały i blisko to stwierdziłem że gsuje. Potem niestety musiałem odejść od kompa, ważne, że obrońca napisał - Lieutena…
-
Lot na aktywce, z tego co napisał obrońca to wstrzeliłem się idealnie bo zobaczył skan a następnie odświeżył tuż po ataku (flota została wysłana 30sekund po skanie) także fart niesamowity. Dnia 04-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Okręt wojenny 6.000 Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Rozbojnik w spodnicy ________________________________________________ Mały transporte…
-
Cytat od final w ustach: „Cytat od podglaznik: „Na wstępie chciałbym bardzo podziękować Arthowi, który postanowił zerwać z nałogiem na tym uni za wspólną grę! Powodzenia w realu lub na innych uniwersach! Młyna było ciężko trafić bo ciągle na urlop uciekał, ale czego nie dało się przeoczyć to miał bardzo dużą flotę, mało moonów i bez telepów. Próbowałem kiedyś gsować ale assuma wybronił. Wczoraj zauważyłem że znowu urlop zdjęty ale flota uciekła daleko ode mnie w dodatku palił się bez przerwy. Dz…
-
Na wstępie chciałbym bardzo podziękować Arthowi, który postanowił zerwać z nałogiem na tym uni za wspólną grę! Powodzenia w realu lub na innych uniwersach! Młyna było ciężko trafić bo ciągle na urlop uciekał, ale czego nie dało się przeoczyć to miał bardzo dużą flotę, mało moonów i bez telepów. Próbowałem kiedyś gsować ale assuma wybronił. Wczoraj zauważyłem że znowu urlop zdjęty ale flota uciekła daleko ode mnie w dodatku palił się bez przerwy. Dziś zauważyłem znowu zmianę lokalizacji floty ale…
-
Flota wyskanowana z godzinę wcześniej ale obrońca twardo siedział, więc skanowałem dalej. Kiedy nic nie znalazłem więcej zerknąłem na gomeza i widzę minuty, skan wykazał że flota stoi. Byłem pewny że Niedobrymisko sie podstawia bo jego flota, która stała 10us dalej nagle zniknęła, ale jak widać wszystko skończyło się dobrze. Obrońcy Sz/O mam nadzieję że będzie dalej grał Dnia 29-08-2019 02:21:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ___________________________________…
-
Miałem już skończyć skanować i wziąć się za jakiś film ale pomyślałem sobie, jeszcze 5min wyskanowałem flote smigola jak miala 50pare minut, ale na koloni bez moona mial * i zlom jak po próbie więc stwierdziłem że jak nie zbiera to go nie ma no i poleciałem. Obrońca zalogował 40 sekund po wlocie jak napisał i zaczął zbierać a że recki poszły po rw to mu się udało wywahlować niecałe 30kk. Życzę mu Sz/o bo fajny gracz i ma dystans do tej gry. Dnia 25-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się…
-
Lot z przygodami, bo kolega THE END zrobił * na matce tuż po wylocie (jak się okazało), zobaczyłem ją przed wysłaniem recków więc poczekały na starcie, ale zebrały bezproblemowo. Dnia 24-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC2] ________________________________________________ Krążownik 12.000 Okręt wojenny 5.820 Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca Qbus ________________________________________________ Mały transporter 6.560 D…
-
było 19min jak skanowałem ale jednej planety brakowało, dziwne że gracz mający tak mało pkt miał tyle surki. Uprzedzę wszelakich krzykaczy, jeśli to pushówka to nie moja, domyślam się czyja Dnia 22-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC2] ________________________________________________ Pancernik 4.571 _________________________________________ Obrońca Pain ________________________________________________ Mały transporter 3.453 Duży transporter 4.597 Lekk…
-
wszedłem na konto żeby poskanować dosłownie na 10min bo dziś dużo roboty było w pracy (Jiren od rana skanował i jak mniemam przez 3godziny miał dylemat czy lecieć ). Raymond palił się na moonie a planeta pod moonem pusta i matka też brak akty, a z moich tygodniowych obserwacji wynikało że to przybliżona godzina powrotu fs, więc stwierdziłem że zaryzykuję. Michaś miał dużo bliżej ale jakoś tego nie wyczaił - MICHAS22.08.2019 14:52:36ja to farmer bardziej, szcześcia brakuje - podglaznik22.08.2019 …
-
fs nieodebrany, tuż po wlocie zapaliła się matka ale obrońca nic nie napisał. Dnia 22-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC2] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.000 Pancernik 4.730 _________________________________________ Obrońca Creatrix [D o D] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 567 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 2.417 Okręt wojenny 1.153 Recykler 198 Bombowiec 7 Niszczyciel 86 Pancernik 23 _…
-
Nie wiem co tu się stało, niby miał wszędzie nieaktywki ale po skanie nie zgasł, może program nawalił, którego ten gracz używa namiętnie Dnia 21-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC2] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca Cebulex [CBA] ________________________________________________ Mały transporter 4.201 Duży transporter 2.821 Recykler 500 Sonda szpiegowska 418 Pancernik 613…
-
bfs Dnia 21-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC2] ________________________________________________ Krążownik 13.000 Okręt wojenny 4.010 Pancernik 4.735 _________________________________________ Obrońca Via [uos] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 755 Lekki myśliwiec 8.247 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 6.042 Okręt wojenny 1.473 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.183 Sonda szpiegowska 178 Bombowiec 404 Ni…
-
Kolejny, który zawsze mi uciekał w końcu w reckach satysfakcja mniejsza bo zawsze woził mnóstwo surki a tym razem nic nie było. Życzę Sz/O bo kulturalny fajny gracz chociaż to dla niego to tylko 2 dni straty. Dnia 13-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.000 Pancernik 3.588 _________________________________________ Obrońca Pudel [IMPERIUM] ________________________________________________ …
-
Od początku uni mi uciekał, tym razem zrobiłem sobie weekend wolny od ogame, ale popijając piwko na tarasie wysłałem kilka skanów z telefonu. Flota stała, a co mi szkodzi i tak pewnie ucieknie jak 40x wcześniej. Tym razem weszło ku mojemu zdumieniu, obrońca gość pierwsza klasa dlatego życzę Sz/O Dnia 10-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.200 Pancernik 2.460 ____________________________…
-
Ostatnio się wyzbierał, tym razem turbo zrobiło swoje i pozbierane co do śrubki więc odebrałem co moje Dnia 08-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Krążownik 9.023 Okręt wojenny 2.762 Pancernik 1.058 _________________________________________ Obrońca TheAnotherWise [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 1.400 Duży transporter 1.797 Statek kolonizacyjny 11 Recykler 7.686 S…
-
Stało ponad godzinę (nie wiem ile), aż dziwne bo często próbowałem i zawsze floty pilnował. Dnia 08-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.676 Pancernik 1.048 _________________________________________ Obrońca Mukaki ________________________________________________ Mały transporter 2.385 Duży transporter 604 Lekki myśliwiec 1.231 Ciężki myśliwiec 159 Krążownik 495 Okręt wojenny 559 Statek k…
-
Lama ma coś do mnie pecha, tym razem zalogował się coś około 4 fali farmingowej, nie przewidziałem że przeklika ldlki i w 5 fali spadło ponad 30kk floty dofarmingowej ale i tak duży plus Dnia 05-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Krążownik 5.600 Pancernik 1.190 _________________________________________ Obrońca Lama ________________________________________________ Mały transporter 152 Duży transporter …
-
Tyle deuteru na niego przepaliłem, że nie zliczę, w końcu siadło Dnia 03-08-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [REC] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 60.175 Krążownik 10.100 Okręt wojenny 2.800 Pancernik 1.189 _________________________________________ Obrońca synek [DRACARYS] ________________________________________________ Mały transporter 6.704 Duży transporter 1.644 Lekki myśliwiec 49.451 Krążownik 3.229 Okręt wojenny 1.355…