Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 198.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od GomesLDZ: „Cytat od bonus: „Brawo dla kolegi, swietna seria . Tylko boje sie, ze obronca po tym jak w gescie rozpaczy skasowal wszystkie planety, jeszcze sobie cos zrobi. Dramat ” A nie pomyslałeś bonusie, że przez to jak ten serwer kuleje zwyczajnie gramy na innym :)? I po prostu dalsza gra na spuszowanym Unioversum nie ma sensu?Za miesiąc sami będziecie siebie zjadać jakie pasożyty co się wzajemnie zjadają:) Także śmieszki sobie odpuść bo ani to śmieszne a zwyczajnie żenujące SALUTE ”…
-
Cytat od Raaafff: „Cytat od podglaznik: „Cytat od Mrs. Eagle: „"Niestety" gratulacje podglaznikowi. Pisze niestety bo taki ładny atak zdarzył Ci się na moim friendzie wiec stąd to stwierdzenie. Ale trzeba oddać cesarzowi co cesarskie więc GRATKI tym bardziej tak jak już to podkreślił @Rafff starcie czyste, a u was jakos nie za często się to zdarza. Podglażnik czy mogłbyś rozwinąć co miałes na mysli z tym "klikaczem"? bo ja też nie rozumiem @Rafff Tobie szybkiej odbudowy... ale EKO a nie floty ta…
-
Cytat od Mrs. Eagle: „"Niestety" gratulacje podglaznikowi. Pisze niestety bo taki ładny atak zdarzył Ci się na moim friendzie wiec stąd to stwierdzenie. Ale trzeba oddać cesarzowi co cesarskie więc GRATKI tym bardziej tak jak już to podkreślił @Rafff starcie czyste, a u was jakos nie za często się to zdarza. Podglażnik czy mogłbyś rozwinąć co miałes na mysli z tym "klikaczem"? bo ja też nie rozumiem @Rafff Tobie szybkiej odbudowy... ale EKO a nie floty tak dokładnie - po eko bedzie i flota masz …
-
Pomysł na tego gracza zrodził się wczoraj kiedy to zachowałem się jak totalna lama wyskanowałem mu na 3 gali z 80kk floty i poleciałem nie skanując pozostałych planet. Kiedy się zreflektowałem było już za pózno, cała flota stała na innej planecie. Postanowiłem go poobserwować tej nocy. Czekałem aż mu wszystko zniknie natomiast * na jednym moonie cały czas się paliła. Po godzinie stwierdziłem że dość czekania i spróbuje na aktywce. Flota oczywiście stała, więc ruszyłem statki a efekt poniżej. Rec…
-
Graty wlotu! W jakimś ST ktoś pisał że chce Evila dopaść to ma a gdzie dopisek w tytule top2 acs?
-
Obrońca jak zawsze kulturalny więc życzę Sz/O zazdrośnicy proszeni o minusowanie i plucie jadem Dnia 17-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 16.000 _________________________________________ Obrońca baldi [Eko] ________________________________________________ Mały transporter 500 Duży transporter 4.011 Lekki myśliwiec 20.313 Ciężki myśliwiec 549 Krążownik 581 Recykler 300 Sonda szpiegowska 437…
-
Skan ---> Lot ---> BUM! Czekam na plucie jadem i oskarżenia typu push, oszustwo, programy, brak zostawienia czasu na odbudowę itp. I tak mam to gdzieś, krzykaczom odpisywał nie będę Dnia 17-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca MICHAS [AFERA] ________________________________________________ Mały transporter 4.047 Duży tr…
-
TOP1 ACS podglaznik [EVIL] & DukeNuken vs. MICHAS [AFERA] ~ 21752.16% MOONKIL + ZAWRÓCONE STACJONUJ
PostCytat od Mamed: „[ciach] Jestem w stanie pogratulować starcia, aczkolwiek nie wieże ze o 4 rano siedziałeś i odświezałes fale i mój układ z matką bo może akurat się zaloguje, oboje wiemy że gdyby nie flota zgona zbudowana na kilkunastu kupionych kontach mógł byś ugryżź mnie conajmniej w lewe jakjko... To tylko gra a uni zdominowane wiec ból nie jest zbyt duży. Nawet miło było poczuć małe bicie serca jak przy atakach 10 lat temu gdybyś mnie póscił tansów przed atakiem prawdopodobnie bym zwiał, da…
-
TOP1 ACS podglaznik [EVIL] & DukeNuken vs. MICHAS [AFERA] ~ 21752.16% MOONKIL + ZAWRÓCONE STACJONUJ
PostMichaś był moim celem już od dawna, jako że miał flotę najsilniejszą z opozycji, która wytworzyła się na tym Universum. Wczoraj zauważyłem, że zdjął urlop, a że telep się miał zbudować u niego w układzie po północy to postanowiłem, że dziś spróbuje. Cały wieczór go skanowałem i po każdym skanie dostawałem wiadomość co sugerowało, że obrońca dość mocno się zestresował. W końcu nadszedł czas kiedy wysłał fsy, poczekałem spokojnie na zbudowanie się teleporta i wysłałem gsy. Michaś palił się co jaki…
-
Bfs - Kemot też leciał i brakło mu 3min żeby złom zakosić Dnia 13-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca predki [ZLY SEN] ________________________________________________ Mały transporter 1.360 Duży transporter 4.349 Lekki myśliwiec 2.181 Krążownik 355 Okręt wojenny 278 Statek kolonizacyjny 5 Recykler 761 Sonda szpiegowska 645 Gwiazda Śmie…
-
Obrońca zapomniał fsa wysłać, pogratulował, więc życzę mu Sz/O Dnia 12-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Darth Kusy [IMPERIUM] ________________________________________________ Mały transporter 107 Duży transporter 3.160 Lekki myśliwiec 9.257 Krążownik 1.330 Okręt wojenny 61 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 528 Sonda szpiegowska 126 Gwi…
-
kilka skanów na telefonie przy porannej toalecie Dnia 11-09-2019 07:24:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca Leszek [Pirate] ________________________________________________ Mały transporter 2.400 Duży transporter 800 Lekki myśliwiec 1.540 Krążownik 1.068 Okręt wojenny 89 Recykler 309 Sonda szpiegowska 180 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 12 ______________…
-
Lot na aktywce, jak się okazało transporty z surką dolatywały Dnia 09-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 Pancernik 11.500 _________________________________________ Obrońca Darth John [IMPERIUM] ________________________________________________ Mały transporter 2.243 Duży transporter 21.700 Lekki myśliwiec 706 Ciężki myśliwiec 14 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 73 Sonda szpiegowska …
-
Cytat od final w ustach: „Cytat od podglaznik: „Pan Kulawy pokazał jakim jest dnem i szumowiną na dowód czego poniżej wkleje fragment konwersacji z nim ” Kulawy wyraził swoje niezadowolenie na fakt że zajumałeś złom, troche go poniosło z tym porównaniem ale to nie powód żeby go nazywać dnem i szumowiną typie, pi*** sie w łeb gościu znasz go tylko z gry on nie napisał personalnie do Ciebie nic co mogłoby Ciebie obrazić ” Co jest gorsze? porównanie kogoś do zbrodniarzy katyńskich czy nazwanie dnem…
-
Obrońca chyba zaspał po wczorajszej imprezie jak zgaduje Dnia 07-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor podglaznik [EVIL] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Okręt wojenny 6.000 Pancernik 10.000 _________________________________________ Obrońca LordOfLights ________________________________________________ Mały transporter 3.048 Duży transporter 1.050 Lekki myśliwiec 20.143 Krążownik 2.223 Okręt wojenny 1.130 Statek kolonizacyjny 2 Recykler …
-
Gratuluje starcia! (3000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 102.000.000. Na polu zniszczeń znajduje się 348.555.700 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Flota odzyskała 102.000.000 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. (4000) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 136.000.000. Na polu zniszczeń znajduje się 246.555.700 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Flota odzyskała 136.000.000 jednostek metalu i 0 jednostek kryształu. Więc dzięki turbo troche zarobiłem Pan Kulawy pokaz…
-
Ale dziś siada Obrońcy ktoś robił aktywki ale nieumiejętnie bo się po * złom zwiększał. Zwyczajny bfs chociaż świecił się jak choinka no i na lot musiałem wydać prawie 20kk dexu z reckami. Starcie cieszy nas obu ponieważ ja wczoraj przestrzeliłem kontrę mając niedokładne dane a dla jezola to zemsta z dużą nawiązką za wtopione lmki przez laga Obrońca chyba smacznie śpi więc mu życzę miłej pobudki i Sz/O P.S. pancerna sonda famka niestety poległa ale zdążyła przesłać raport o zwycięstwie Dnia 06-0…